Dodaj do ulubionych

APN - waw-stn, etc

03.05.04, 18:55
Wlasnie wrocilem z Londynu. Samolot APN w piatek i dzisiak mail chyba 95%
oblozenie. Do Londynu lecial nawet Taduesz Drozda i jedna taka znana aktorka
starszego pokolenia. Widac ludzie zaczynaja doceniac tanie linie lotnicze. W
drodze do Warszawy jedynnie stewardessa moglaby lepiej mowic po angielsku,
ale poza tym wszystko bylo super.

O 19.00 mial startowac samolot APN do HHN. Zajrzalem porzez szybe i chyba nie
bylo zbyt wielu pasazerow....

Czy moze ktos wie jak poszedl inauguracyjny lot Sky Europe?

PS. OFF TOPIC: Niestety pasazerowie chyba nie wiedza, ze od 1 maja paszporty
juz sa niepotrzebne. W Londynie bylem chyba jednyna sosoba, ktora
legimitowala sie dowodem osobistym.
Obserwuj wątek
    • Gość: kix Re: APN - waw-stn, etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 19:01
      Ile zaplaciles?
      • ffred Re: APN - waw-stn, etc 03.05.04, 23:08
        344 zl total, kupowalem w lutym

Gość portalu: kix napisał(a):

> Ile zaplaciles?
    • Gość: km Re: APN - waw-stn, etc IP: *.escom.net.pl 03.05.04, 19:36
      Drozda ma zakaz wjazdu do LOTu,dlatego lata APN.
      Do samolotu by go nie wpuszczono...
      • Gość: xxx Re: APN - waw-stn, etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 19:44
        LOT to gówno, na które nie warto płacić nawet jeśli by było najtańsze.
        • Gość: kix Re: APN - waw-stn, etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 19:51
          Jak narazie LOT jest najdroższy i dlatego warto wybrać BA lub low costy, które
          są tańsze niż autokar.
      • Gość: Lukasz Dlaczego Drozda ma zakaz ...? IP: 204.60.124.* 03.05.04, 20:59
        • Gość: km Re: Dlaczego Drozda ma zakaz ...? IP: *.escom.net.pl 03.05.04, 21:23
          Powiedzmy że trochę nie umie się zachować w samolocie.
          To bardzo delikatnie powiedziane:)
          • Gość: stewka Re: Dlaczego Drozda ma zakaz ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.05.04, 21:39
            Ale ty głupoty pleciesz. Nikt nie ma zakazu latania Lotem. Przeciwnie ostatnio
            LOT cierpi na gwałtowny niedobór pasażerów. Każdy pasażer jest na wagę złota.
            Swoją prywatną nienawiść do Drozdy wyrażaj w inny sposób, nie mieszaj w to
            Lotu. Zresztą każdy ma prawo latać tym czym chce.
            • Gość: call c. Re: Dlaczego Drozda ma zakaz ...? IP: *.acn.waw.pl 04.05.04, 09:49
              Nieprawda!! Jakos samoloty LOTu maja komplety, osttsnio nawet overbookingi,
              Call Center pracuje jak szalone, do LOndynu potrzeba szczescia zeby kupic
              bilet, szczegolnie w niskich taryfach.
              A co do szczegolnych pasazerow, jak sobie poczytasz "noty" w komputerach
              firmowych, znajdziesz nazwiska kilku "slawnych" osob, ktore sa "niemile"
              widziane na pokladach!
              • Gość: stewka Re: Dlaczego Drozda ma zakaz ...? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.05.04, 09:55
                Samoloty LOTu są pełne na trasach, które LOTowi przynoszą straty, czyli na
                atlantykach i Londynie (sztucznie zaniżona cena). Natomiast, tam gdzie bilety
                są drogie, a LOT powinien zarabiać samoloty latają pół puste, a nawet puste.
    • Gość: antois Re: APN - waw-stn, etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.05.04, 19:53
      ffred, jakie było % obłozenie samolotu na tej trasie?
      • ffred Re: APN - waw-stn, etc 08.05.04, 11:12
        W obie strony wolnych bylo tylko kilka miejsc.
        • Gość: antois Re: APN - waw-stn, etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.05.04, 11:14
          No to faktycznie sukces. Nie chciało mi się wierzyć, że mają 95%, jednak to
          prawda.
    • krishka Re: APN - waw-stn, etc 11.05.04, 10:56
      No to ja też się podzielę relacją. 22 kwietnia z Paryża do Warszawy. Obłożenie
      mizerne, pasażerowie zajmowali miejsca od 8 do 24 rzędu (policzyłam: leciało 51
      osób). I też był... hm... vip na pokładzie, Maria Szabłowska z videoteki...
      (następnego dnia, w piątek, nie omieszkała się pochwalić, że właśnie wróciła z
      Paryża, cóż za luksus!). Lot jak lot, przyjemny dla tych, którzy lubią latać.
      Fotele bardzo ściśnięte, ale dało się przeżyć (lecąc do Paryża, odległości
      między fotelami były większe, pewnie trafiłam na mniejszy samolot). Obsługa
      miła, z wyjątkiem jednej nabzdyczonej stewy, brunetka, koleżanki nazywały ją
      Marcysia. Druga stewa i steward - bardzo ok, nawet gazetkę mi skądś
      wytrzasnęli. W sumie zadowolona jestem i polecam.
      K.
      (kiedy czekałam na lotnisku, czekała tam też dziewczyna, na samolot APN do
      Wrocławia, który ponoć przełożyli z ok. 14 na 20 i chyba połączyli z tym do
      Katowic. W każdym razie na tablicy odlotów widniał jako Wrocław-Katowice.
      Biedna...)
      • Gość: Katia Re: APN - waw-stn, etc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.05.04, 16:15
        To i jeszcze ja się dopiszę. 23 kwietnia z Warszawy do Frankfurtu. Wrażenia
        bardzo pozytywne (a co nieco już w życiu widziałam). Zajęta była około 1/3
        samolotu (rzędy 10-19), wcale nie tak ciasno, jak niektórzy opisują. Stewy w
        miarę przyjemne, była też darmowa gazetka (darmowa oczywiście, w stylu
        Metropolu czy Dzień Dobry). Nawet w samolocie przystępne ceny za napoje i
        przekąski (porównuję z Warszawą). Ogólnie byłabym bardzo zadowolona, gdyby nie
        2 głośno ryczące bachory, zagłuszające wszystko i wszystkich, które nijak nie
        dały się uciszyć, chyba, że siłą...
        Z niecierpliwością czekam na Wizz Air (mam już bilet :-))) ). Zdam relację.
        • Gość: jacek no to juz cie apn raczej nie zatrudni ... IP: *.u.mcnet.pl 11.05.04, 16:35
          wydalo sie ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka