Dodaj do ulubionych

ARTYKUL W "GW" O TOLERANCJI

IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 12:17
Gdyby niektorzy Forumowicze piszacy tu glupoty, m.min na temat Postow Goscy
itp. poczytali sobie w sobotniej "Gazecie" artykul na temat zasciankowosci i
braku tolerancji u Polakow, i jak bardzo jest to zle i chore, na pewno nie
wypisywwali by tutaj takich durnot! Stuknijcie sie w leb, koledzy i
kolezanki! Boicie sie, ze Gosca jest bardziej inteligentna od Was? Chyba
powinniscie, bo wasze posty i reakcje o tym swiadcza! Niech kazy sie zajmie
swoja dzialka, a Gosca niech dalej informuje o nowosciach w Samolotcah i
linaich lotniczych, bo jest wielu, ktorych to INTERESUJE!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: ARTYKUL W "GW" O TOLERANCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 12:47
      Tak, to bardzo interesujące , że linie Frontier leasinguje 2 samoloty A319 !
      "Leasing dwóch A319 (2) gosca " - no poprostu jest to tak ważna i ekscytująca
      wiadomość, że 3 noce mam nieprzespane i obawiam się, że kilka kolejnych także.
      Gdyby ona wklejała ważne informacje to ok, ale niestety wkleja jakieś bzdety
      nikomu niepotrzebne. Co więcej jestem przekonany , że autorka tego postu
      ANKA737 wielu tych postow goski i tak nie otwiera, bo i po co !
      No chyba , że interesuje cie Anko737 , że linie lotnicze w Gambii od przyszłego
      miesiąca będą mieli jeszcze jeden samolot - to bardzo ważne i interesujące,
      nieprawdaż ?
      ok, znowu muszę zacząć myśleć o tych dwóch kolejnych A319 we Frontier , bo to
      takie ważne !!!

p.s. paranoiczna i goska i anka737
      • Gość: xyz Re: ARTYKUL W "GW" O TOLERANCJI IP: *.acn.waw.pl 01.08.04, 16:39
        Gosca przynajmniej pisze na TEMAT, w odroznieniu od wiekszosci tutaj. Mnie np.
        malo interesuje, ze jakis Skaj Jurop byl opozniony o 4 minuty w Bratyslawie, a
        takie posty tu stanowia wiekszosc.
        Forum jest o SAMOLOTACH i A319 Frontiera jest jak najbardziej NA TEMAT!!!
        Wiec jesli komus nie podoba sie, ze mowimy tu o samolotach- WYNOCHA!
        • Gość: Cenzor Re: ARTYKUL W "GW" O TOLERANCJI IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.08.04, 17:00
          Wynocha to możesz powiedzieć swojej teściowej a nie czytelnikom forum. A jak
          jej nie masz , bo to wcale nie bedzie dziwne to powiedz to komuś z rodziny
        • ghia_x Re: ARTYKUL W "GW" O TOLERANCJI 01.08.04, 23:22
          Po pierwsze, to goska nie pisze, tylko kopiuje wiadomosci z innych stron. Po
          drugie, jedynym przejawem jej "kreatywnosci" sa bledy, ktore popelnia tlumaczac
          teksty albo bezmyslnie kopiujac teksty ze stron o watpliwym autorytecie, bez
          sprawdzenia faktow. Nie jest rzetelna, podstaw matematyki jej brakuje i w
          efeckcie podaje BLEDNE badz FALSZYWE informacje. Jesli uwazasz, ze to jest OK,
          no to zycze ci powodzenia.
      • cbacba Do marino 01.08.04, 23:23
        A mnie to bardzo interesuje bo wlasnie za dwa tygodnie lece Frontier to San
        Jose, CA na trzy dni. Rowniez latam Frontier 3-4 razy do roku a reszte lotow
        spedzam z United.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka