Dodaj do ulubionych

Status SWISS.

04.10.05, 19:14
Pytanie do zorientowanych w temacie. Jak wiadomo, od lipca SWISS polaczyl
swoje sily z Lufthansa (albo moze Lufthansa pozwolila sie SWISSowi dolaczyc).
Ogolnie podana informacja jest taka, ze na SWISSsie mozna zarowno zdobywac,
jak i wykorzystywac mile zdobyte w programie Miles&More. Niestety nigdzie nie
podano czy mile owe sa wliczane do statusu czy nie. Wiecie cos wiecej na ten
temat?
Obserwuj wątek
    • Gość: dyltowiec Re: Status SWISS. IP: *.netcom.poczta.pl / *.crowley.pl 04.10.05, 22:11
      "Dobra wiadomość dla uczestników programu Miles & More - SWISS i Lufthansa
      zapowiedziały swoje połączenie. Od lata 2005 r. na wszystkich rejsach
      rozkładowych realizowanych przez SWISS można gromadzić mile statusowe i
      premiowe oraz zamieniać je na nagrody" Tak mi M&M napisał w mailu. Nie wiem
      tylko czy jest bonus dla FT i Senatorów bo server LH coś w tej chwili mocno
      zajęty ... ale chyba tak :)
      • ann.k Re: Status SWISS. 04.10.05, 22:56
        Dzieki :-)) Wlasnie dzisiaj kupilam bilet na SWISSa do RPA i fajnie by bylo
        jakies mile statusowe dorobic sobie w tym roku na senatora :-)
        • Gość: dyltowiec Re: Status SWISS. IP: *.netcom.poczta.pl / *.crowley.pl 05.10.05, 16:49
          Dużo brakuje? Bo ja chyba w tym roku wykonam parę patentów na dobicie mil.
          • ann.k Re: Status SWISS. 06.10.05, 18:53
            Akurat tyle co za lot do RPA :-)) Ale spokojnie. Nie po to lece, zeby miec ten
            status ;-)
            A jakie sa patenty na dobicie mil?
            • dyltowiec Re: Status SWISS. 06.10.05, 21:37
              Sprawdź pocztę :) Patent nie tam jakiś znowu specjalny ale nie chcę zanuuuudzać
              na forum. pzdr.
      • andywaw Re: Status SWISS. 05.10.05, 15:34
        Mile statusowe sa, executive bonus dla FTV i Senatorow tez jest. Ale nie ma
        wstepu do salonow SWISS dla posiadaczy kart FTV.
        • andywaw Re: Status SWISS poprawka 05.10.05, 15:49
          News update - najnowsze zmiany: mozna tez miec 10kg wiecej bagazu a od konca
          pazdziernika mozna tez korzystac z salonow SWISS z karta FTV jesli lecimy
          Lufthansa albo SWISS. Oto informacje ze strony Lufthansy:

Regardless of the travel class booked, customers with a Frequent Traveller card
          can check in at either the SWISS Business Class or Travel Club Silver check-in
          counters – and bring along an additional 10kg in allowed baggage weight.

Starting October 30, 2005, the SWISS Business Class Lounge will also be
          available to Frequent Travellers. A boarding card from Lufthansa or SWISS valid
          for the same day is required for entry.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka