Dodaj do ulubionych

Myjnie samochodowe

02.01.12, 14:26
Witam.
Mam takie pytanko.Czy ktoś korzystał z myjni parowych w gdańsku?Bo tak się składa że bardzo mi się spodobał efekt korzystania z takiej myjni.Auto naprawdę jest wyczyszczone a nie tylko wytarte mokrą szmatą z czym już się parę razy spotkałem.Piorąc fotele też świetnie bo po20minutach mogę sobie spokojnie usiąść bez obawy o mokry tyłek :) Chciałem poznać inne opinie na ten temat i czy polecacie jakąś konkretną myjnie bo ja korzystam z myjni na ul Schuberta nazywa się Atut. co prawda jest na rynku od niedawna ale obsługa miła ceny atrakcyjne no i co najważniejsze wypucowali mi autko solidnie aż było miło na nie patrzeć hehe :)i opony dodatkowo naczernili więc polecam gorąco i czekam na Wasze opinie :)
Obserwuj wątek
    • s.karin Re: Myjnie samochodowe 08.04.12, 14:51
      Witam!
      Korzystałam z myjni ecosteam na morenie ul Piecewska 3.
      Fatalnie wykonana usługa -środek nie był wyczyszczony w środku pełno kurzu-szyby pomazane. Samochód stał u nich 3 godz -nawet alufelgi nie były umyte.
      Nie polecam
      • kwiat-mg Re: Myjnie samochodowe 19.04.12, 11:23
        Kwestia czy szyby są pomazane czy może szlag je już trafił i są po prostu zmatowione i konieczna będzie wymiana szyb? Warto przeczytać: www.jurpol.pl/oferta/wioseny_przeglad_szyb/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka