Dodaj do ulubionych

Gdzie kupić wycieraczki do samochodu?

28.03.14, 21:08
Witam
Wiecie może i znacie jakieś sklepy (mogą być internetowe) w których mogę zakupić wycieraczki do samochodu? Wszelkie propozycje koniecznie mile widziane.
Pozdrawiam...
Obserwuj wątek
    • gemowa Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 01.04.14, 13:44
      stacje benzynowe, sklepy motoryzacyjne, wszelkie sklepy internetowe z podobnymi akcesoriami, allegro
      Nie tzreba szczególnie szukac
      • qqbek Skreśliłbym z tej listy. 02.04.14, 00:46
        Stacje benzynowe.
        Narzut potworny, wybór zerowy.

Sklepy internetowe, większe sklepy motoryzacyjne, markety.
        Tylko broń cie panie boziu kupować jakiś badziew. Markowe wycieraczki to markowe wycieraczki... cała reszta (z wieloletniego doświadczenia) to bubel.

Może być niemiecka firma na "B", francuska na "V" czy polska na "M" na przykład.
        • gemowa Re: Skreśliłbym z tej listy. 02.04.14, 09:05
          To zależy jaka stacja benzynowa, są wyposażone lepiej i gorzej.
          Wycieraczki Boscha są chyba na każdej stacji benzynowej, a są bardzo dobre.
          Ale najlepszy jest chyba rzeczywiście większy sklep motoryzacyjny.
    • purszafka Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 19.01.15, 21:32
      Odświeżam wątek, bo mam pytanie. Zna ktoś może wycieraczki Visee. Trafiłam na ich stronę, gdzie można łatwo znaleźć najbliższy sklep stacjonarny i pobrać kupon rabatowy. Ceny muszę przyznać atrakcyjne, ale zastanawiam się, jak z jakością. Ma ktoś jakieś doświadczenia? :)
      Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi!
      • bolo-myjnia Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 12:05
        Pamiętaj żeby były grafitowe, lepiej dać kilka złotych więcej na komplet (około +20% od tańszych) niech działają długo, dobrze zbierają wodę i mieć spokój na długi czas, a tańsze? w najgorszym razie mogą Ci szybę porysować i dopiero jest wydatek.
        Pozdrawiam

purszafka napisała:

> Odświeżam wątek, bo mam pytanie. Zna ktoś może wycieraczki Visee. Trafiłam na i
        > ch stronę, gdzie można łatwo znaleźć najbliższy sklep stacjonarny i pobrać kupo
        > n rabatowy. Ceny muszę przyznać atrakcyjne, ale zastanawiam się, jak z jakością
        > . Ma ktoś jakieś doświadczenia? :)
        > Będę wdzięczna za wszelkie odpowiedzi!
    • bolo-myjnia Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 26.02.15, 16:38
      a tu można www.bolo-myjnia.cba.pl
      Wszystko jest pokazane.
      Pozdrawiam i zapraszam
      • wsk175 Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 26.02.15, 22:39
        I tu cienkie bolki spamują ?
        sraczki spamowej dostały........
        • bolo-myjnia Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 09:03
          włeska mamusia bajki nie przeczytała i nie utuliła?? to i zasnąć biedaku nie możesz :-)
          Jak masz sraczkę to tyle kaszki nie jedz-może ci dzieciaczku zaszkodziła? :-)

wsk175 napisał:

> I tu cienkie bolki spamują ?
          > sraczki spamowej dostały........
          • wsk175 Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 10:13
            A jakie bojowe bolki.
            Poluzujcie dresy bo wam krew do mózgów nie dociera........
            • bolo-myjnia Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 13:38
              My mamy mózgi i krew, i wiemy do czego służą
              a ty włeska zamiast tego posiadasz sznurek w głowie który trzyma ci po ci uszy bo inaczej to i ich byś nie miał
              i wszystko w temacie włeski
              3maj się pampersów dzieciaczku

wsk175 napisał:

> A jakie bojowe bolki.
              > Poluzujcie dresy bo wam krew do mózgów nie dociera........
              • wsk175 Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 15:10
                A te wycieraczki to dawno temu zajumaliście klientowi ?
                • bolo-myjnia Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 17:45
                  My to nie włeska dzieciaczek
                  a wycieraczki mamy od włeski starej-daje i nam jak opiera się tyłem na masce klienta na trasie E67 i z nudów odkręca
                  jeszcze jakieś pytania pampersie masz................

wsk175 napisał:

> A te wycieraczki to dawno temu zajumaliście klientowi ?
                  • wsk175 Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 19:18
                    reklamujcie dalej swoje prostactwo heheheh
                    Klienci też to czytają
                    • bolo-myjnia Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 19:50
                      i wiedzą z jakimi prostakami (włeska) musimy walczyć o swoje dobre imię

wsk175 napisał:

> reklamujcie dalej swoje prostactwo heheheh
                      > Klienci też to czytają
                      • wsk175 Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 27.02.15, 21:11
                        dalej nic nie kumacie
    • ankaa111 Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 12.10.15, 14:34
      jeżeli nie wiesz gdzie poszukać dobrych wycieraczek koniecznie zajrzyj na visee.pl ja właśnie tam kupowałem i jestem zadowolony. Wiecie w ogóle, że organizują teraz konkurs, w którym można wygrać drona, kamerkę go pro i wiele innych bajerów? Wystarczy wymyślić jakieś hasło reklamowe
      • nntg Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 20.10.15, 10:35
        Często jak jadę do supermarketu to na parkingach stoją goście sprzedający wycieraczki samochodowe. Może nie są one najlepszej jakości, ale zawsze to w pewnym sensie nowa guma, a więc teoretycznie lepiej zbiera.
        Moim zdaniem najlepsze są bezszkieletowe. Ciche, dobrze zbierają i nie przeszkadzają.
        Pisząc bezszkieletowe mam na myśli takie jak te tutaj: www.motointegrator.pl/szukaj/piora-wycieraczek-bezszkieletowe-50203/
        • kolaczek9 Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 30.11.15, 12:18
          Zawsze będę uważać, że najlepszą cenę znajdziesz na allegro, ale jak sam uważasz. Sam musisz coś wybrać.
    • aneta2020 Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 31.10.23, 15:05
      Zdecydowanie OXIMO. Zamawiałam w necie. Jeśli masz problem z doborem odpowiednich, napisz do sklepu, to doradzą.
    • autoszrot Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 02.10.24, 10:48
      Dobre wycieraczki to klucz do widoczności w deszczu! Warto wybierać sprawdzone marki, żeby uniknąć rozczarowania. A jeśli ktoś z Was ma stary samochód, który planuje wymienić, polecam Auto Szrot Świętoniowa. Zajmują się profesjonalną kasacją i ekologiczną utylizacją!
    • kinga.gliwice Re: Gdzie kupić wycieraczki do samochodu? 13.03.25, 21:16
      temat istotny gdyż wybór wycieraczek może rzutować na stan szyby, nie jest trudno porysować szybę zdartymi gumami i niewłaściwymi wycieraczkami a potem to już tylko wymiana i koszty zastepczy.org/blog/aktualnosci/porysowana-przednia-szyba-wymienic-czy-naprawic/

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka