comorro1 06.06.07, 00:38 Czym poicie swoje silniki? zwazywszy ceny paliwa, pytanie moze obudzic kontrowersje - ropa, benzyna czy gaz? wazniejsza ilosc czy jakosc? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
malken Re: Najlepsze paliwa 06.06.07, 10:49 A dla kogo ten wywiad? Tylko LPG; benzyna na odpalenie silnika! Odpowiedz Link Zgłoś
aqniechaj Re: Najlepsze paliwa 08.06.07, 15:34 Jezdze dieslem, ale przede wszystkim po miescie, wiec nie jest to zbytnio ekonomiczne. Planuje przerzucic sie na benzyniaka. Odpowiedz Link Zgłoś
anyakondya Re: Najlepsze paliwa 11.06.07, 13:49 ja nie tak dawno zwiekszylam ekonomicznosc swojego benzyniaka (tez jezdze przede wszystkim po miescie, wiec nie dla mnie diesel) zmieniajac paliwo na benzyne premium (BP ultimate). zmniejszylo sie spalanie i silnik jakby gladziej chodzi, wiec jest to dla mnie warte swojej ceny Odpowiedz Link Zgłoś
w0rldg0r0und Re: Najlepsze paliwa 08.06.07, 16:06 ja tradycyjnie uzywam benzyzny. pozostale rodzaje paliwa sa rownie nieoplacalne. co do pytania o jakosc, oczywiscie ze dla mnie sie liczy. dlatego nigdy nie tankuje w stacjach, ktore nie naleza do znanej sieci. zazwyczaj korzsystam z uslug jednej, sprawdzonej - bp tuz pod moim domem. Odpowiedz Link Zgłoś
baartur Re: Najlepsze paliwa 17.06.07, 22:43 Benzyna do odpalenia i dalej na gazie ale tankuje tylko na stacjach sprawdzonych liczy się jakość! Odpowiedz Link Zgłoś
lospablos20 Re: Najlepsze paliwa 18.08.07, 15:22 Tylko SHELL zarowno PB jak i LPG..najlepsze paliwa w Polsce Odpowiedz Link Zgłoś
lisia55 Re: Najlepsze paliwa 24.08.07, 21:12 Pewnie masz duuuuuużo mniej ? A takiś smutas ? Też kiedyś (da Bóg) będziesz miał tyle. Może więcej ? Będziesz jeszcze bardziej skapcaniały? Odpowiedz Link Zgłoś