eduardo-1 23.09.07, 17:52 Mam nieco dziwny problem, zablokowała mi sie ostatnio 4 razy skrzynia biegów, żaden bieg nie wchodził, jak się juz udało to tylko zdążyłem dojechać do domu, czy to jest coś ze sprzęgłem może???? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
fredoo Re: sprzęgło w uno fire???? 23.09.07, 22:07 To łatwo sprawdzic.Jeśli biego wchodzą przy wyłączonym silniku a przy pracującym nie to wina sprzęgła.Aby dojechać należe włączyć bieg i następnie odpalić silnik. Odpowiedz Link Zgłoś
eduardo-1 Re: sprzęgło w uno fire???? 24.09.07, 17:37 eduardo-1 napisał: > dzieki bardzo, no wlasnie tak jest.Sprawdzałem, ale to bedzie całe do wymiany?, czy jakas pierdoła tez moze byc?, bo wtedy zasadnicza jest cena zaplaty. Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.w6 Re: sprzęgło w uno fire???? 25.09.07, 08:13 Wymienia sie komplet: tarcza, łożysko i docisk. Najlepiej jak to jest w jednym pudełku, a nie zbierane z różnych półek. Odpowiedz Link Zgłoś
eduardo-1 Re: sprzęgło w uno fire???? 25.09.07, 19:02 Tak jest cały komplet, 180 zł, juz się robi..::)) Odpowiedz Link Zgłoś