Dodaj do ulubionych

WOLĘ BORKI OD MAJORKI - INFO O SPOTKANIU

17.06.05, 23:11
Na prośbę Gohy,która pięknie pokierowała sprawą naszego spotkania wklejam Jej
post o zlocie.

MIEJSCE : Zalew Sulejowski koło Tomaszowa Mazowieckiego

Orientacyjne kilometry od niektórych miejscowości X do Tomaszowa
Mazowieckiego:
Katowice - 185 km
Gliwice (to ja i koleżanki klubowe) - 208 km
Warszawa (np. Cruk - hm ..Patrycja... moze by tak??) - 108 km
Kraków (np. Sarawi... Magda - liczę na Ciebie) - 260 km
Wrocław (np. Ola :D) - 242 km
Szczecin - 530 km (ałć.... bardzo dużo)
Gdańsk - 410 km (dużo trochę ...)
Białystok - 300 km
Lublin - 203 km
Rzeszów - 275 km
Zielona Gora - 390 km
Poznan - 280 km

TERMIN:
22-24.07.2005 r.

DOJAZD:
Czym która chce i może byleby dotrzeć :D

WYŻYWIENIE:

Co kto lubi i gdzie chce :D
jest oczywiście możliwość wykupienia wyżywienia we wszystkich niżej
proponowanych ośrodkach . Orientacyjne ceny to: 10-12zł
śniadanie, 20-30 obiad, 12-13 kolacja.... hm jeżeli chodzi o mnie
proponuje (co najwyżej) kupić śniadania... kolację (kiełbaski do
pieczenia i dodatki trzeba zabezpieczyć sobie indywidualnie) na
patykach usmażymy sobie same :D... a "obiad" w sobotę zje sie po
drodze (jak będziemy leciały na małą wycieczkę)...

PROPONOWANE ZAKWATEROWANIE (podłóg możliwości finansowych i potrzeb
koleżanek – do wyboru):

Ośrodek BORKI
www.artlogic.net.pl/zalew.sulejowski/

Zadzwoniłam i wypytałam o tańsze oferty. Sprawa wygląda następująco:
domki z łazienkami (niektóre będą z małymi dziećmi, więc namiot
odpada):
3 os. - 120 zł/ doba
2 os. - 80 zł/ doba
UWAGA: Domek/pokój na weekend można rezerwować wyłącznie na tydzień
przed planowanym przyjazdem - wcześniej wyłącznie na pobyt min. 7-
dniowy

Pole namiotowe:
namiot 1-2 os. - 5 zł/ doba
namiot 3-4 os. - 10 zł/ doba
+ 5 zł od osoby uczącej się i 10 zł od dorosłego/pracującego
Na terenie jest parking strzeżony - 5zł za dobę od samochodu...
ceny za
motocykl nie mają :D (ale pewnie stworzą dla naszych potrzeb).

Dopytać można telefonicznie na numerze Ośrodka (nr na stronie
internetowej).

Ośrodek MOLO
www.osrodekmolo.pl/
12 pokoi (ale 3 osobowych) czyli 36 łóżek za to cena jest
przystępniejsza bo 90 zł za pokój... tylko trzebaby się jakoś
indywidualnie"ztroić", żeby nie płacić całych 9 dych-chyba że
któraś chce (są wolne pokoje i można je rezerwować natychmiast,
telefonicznie lub poprzez internet – szczegóły na ich stronce)

Ośrodek LOS (najładniejszy, ale i najdroższy ze wszystkich
www.losw.prv.pl
mają 17 pokoi 2 os. (niestety po 110zł doba) i domek z czterema
łóżkami (bez wygód... aby przespać)... przyjmują rezerwacje
telefoniczne

Prosimy koleżanki o deklarowanie na liście (LISTA UCZESTNIKÓW -
BORKI 2005) utworzonej przez Misiabellę przyjazdu.

Szczegóły (takie jak ewentualne koszulki pamiątkowe oraz miejsce
pierwszego - piątkowego spotkania się) ustalimy sobie w pierwszych
dniach lipca.

Obserwuj wątek
    • goha66 :) pozostało 31 dni do... 20.06.05, 10:00
      witam :D odlicznie to sposób by post z informacjami o zlocie był codziennie
      na "na górze". Pozdr. Goha
      • draka00 Re: :) pozostało 31 dni do... 20.06.05, 16:33
        Kurcze, strasznie napaliłam się na ten zlot. Według mnie bardzo fajnie się
        zapowiada. Mam nadzieję, że dotrę tam.
        • goha66 Re: :) pozostało 30 dni do... 21.06.05, 07:23
          Koleżanki :D:D Pozostało 30 dni do terminu naszego zlotu...Za miesiąc będziemy
          upychać do sakw i kuferków niezbędne rzeczy, czyścić motocykle przed trasą, a
          wieczorem przy małym piwie przeglądać mapę by rozplanować drogę do
          Borek :D...Nie mogę Wam obiecać, że będzie wspaniale (nie jest to impreza
          organizowana, będzie taka jaką ją sobie stworzymy z "niczego" na miejscu), ale
          napewno będzie wyjątkowo :) .... Dżizas.... nie mogę się doczekać - Pozdr. Goha
          • goha66 Re: :) pozostało 29 dni do... 22.06.05, 07:09
            No właśnie - 29 to mniej niż miesiąc :D
            Postarajcie się dziewczyny wygospodarować wolny czas i nie żałujcie pieniędzy,
            które wydacie na tą imprezę...jeżeli chodzi o mnie jeżeli nie umrę do 21go to
            będę 22go w Borkach :)Goha
            ----------
            "Najpiękniejsze wspomnienia wypisane są kurzem na baku"
            • misiabella Re: :) pozostało 29 dni do... 22.06.05, 08:16
              Ja tez się nie mogę doczekać.Mam ogromnę nadzieję,że wypali,choć czy będe na
              pewno okaże się dopiero w ostatniej chwili.
              Ale na razie wszystko wskazuje,że tak...
              • reggie85 Re: :) pozostało 29 dni do... 22.06.05, 08:29
                Hehehe teraz brakuje tutaj Lesia i jego" napewno sie nie uda" :):):):):)
                • donlesio Re: :) pozostało 29 dni do... 22.06.05, 10:28
                  I tak sie nie uuuuuudaaaaaaaaaaaaaa. Będzie padać, motorki Wam się zepsują, a w
                  TV jest dzień Banderasa. Kicha
          • draka00 Do Gohy 22.06.05, 08:53
            Goha, nie możesz nam obiecać, że będzie wspaniale? A może jeszcze postarasz się
            nam zapewnić pomyślną podróż, oraz to że przyjedziemy w szampańskich humorach,
            że przyjedzie nas duzo i jeszcze dla każdej po wygranej w totka na parę dni
            przed wyjazdem, żeby nie było problemów z kasą? I moze wogóle pomyślność na
            resztę życia?
            Ja nie psycholog, ale chyba masz wzmożone poczucie odpowiedzialności. Tzn.
            wzięłaś się za organizację tej imprezy i chyba przez to czujesz się
            odpowiedzialna za wszystko, co sie tam wydarzy, nawet jeśli to zupełnie od
            ciebie niezależne. Zupełnie tak, jakbyś sądziła, że jeśli np. przyjedziemy w
            kiepskich humorach to będziemy o to mieć pretensje do ciebie jako do
            organizatora.
            I tak zrobiłaś już bardzo dużo i wszystkie dobrze wiemy, że bez ciebie
            organizacja tego zlotu upadłaby już na samym wstępie. I wszystkie jesteśmy za
            to bardzo wdzięczne.
            • goha66 :D 22.06.05, 09:09
              Eee... napisałam przecież, że impreza zorganizuje się sama (poczucie
              odpowiedzialności?? - dzięki za komplement, ale to naprawdę nie o mnie - możesz
              zapytać tych co znają mnie dłużej):D Poza tym umówiłam się z Lesiem, że jeżeli
              będzie nas wiecej niż (tu będzie cycat <lol> z Lesia)... "cztery w tym Goha i
              Angie"... Lesio zobowiązany jest przyjechać i wykonać męski striptiz (no to
              jak ma mi osobiście nie zależeć?):D. I prosze mnie nie chwalić już (bo mi
              dziko :D)... ja tylko mam szefa na urlopie i przez to nieoganiczenie dużo
              wolnego czasu podczas "pracy" Pozdrawiam - Goha
              ----------
              • donlesio Re: :D 22.06.05, 10:31
                zara, zara - czy ja wyglądam jak [czipendejl]??? żadnego streapteasu (za
                darmo). Poza tym mam zepsuty motor, brak kasy, Was będzie 4 a w TV będzie dzień
                filmów z młodą kim Bassinger i koncert Sade
                • goha66 Re: :D 22.06.05, 10:40
                  Koleżanki ocenią czy jesteś apetycznym kąskiem czy nie (po dokładnych
                  oględzinach wzrokowych) :D ... czy za darmo ? ... hm to zależy od Twojego
                  zaangażowania, ja tam mogę przewidzieć dla Ciebie w moim "rodzinnym" budżecie
                  banknot o najniższym nominale, pod warunkiem, że będziesz miał na sobie
                  (jeszcze)coś w co da się go włożyć (sugeruję skarpetki)<lol>... Koncert i film
                  nagra Ci Basia, a ja służę wolnym zadupiem na moim Hondzie....no i cóż Ty na
                  to?? :D Goha
                  • donlesio Re: :D 22.06.05, 10:48
                    zapomniałem, że jeszcze ma lać
                    • goha66 Re: :D 22.06.05, 10:52
                      oddam ci moją przeciwdeszczówkę i będę poiła cię herbatą z rumem, żebyś się nie
                      przeziębił :D:D Goha
                      • donlesio Re: :D 22.06.05, 10:58
                        Goha, a Ymre wie, co Ty tu wypisujesz?
                        • goha66 mężem straszą <lol> 22.06.05, 11:12
                          No i "podparłeś" się mym kolegą małżonkiem (z braku innych argumentów) <lol>...
                          A Twoja żona JUŻ wie, że obiecałeś zrobić striptiz??? Bo mogę jej wspomnieć, a
                          nawet poprosić by wyraziła na to zgodę na piśmie.... jak znam Basię podpisze
                          obiema ręki zaśmiewając się do łez :D Goha
                          • donlesio Re: mężem straszą <lol> 22.06.05, 11:22
                            Goha, Tyś powinna mieć ksywę Zgaga.
                            Jakie to miłe były czasy, jak byłem kawalerem i wszystkie wolne chwile
                            spędzałem SAM w garażu.
                            • goha66 Re: mężem straszą <lol> 22.06.05, 11:25
                              też Cię uwielbiam :) i proponuję przenieść nasze przekomarzanie się na gg, żeby
                              forum nie zaśmiecać dłuzej :)
                              • misiabella Pozostało 28 dni! 23.06.05, 05:34
                                Ha! Udało się być pierwszą! (dzięki Borys!)
                                Przekomarzajcie sie tutaj, bedzie weselej... :))
                                • goha66 Re: Pozostało 28 dni! 23.06.05, 06:32
                                  Skoro już powszechnie wiadomo, że do spotkania zostało 28 dni, co dzięki
                                  synkowi pięknie obliczyła nad ranem Inga (dzięki Borys :D)pozostaje mi tylko
                                  poinformować koleżanki, że żona Lesia zgodę na striptiz podpisze <lol>, sam
                                  Lesio wczoraj w trakcie spotkania klubowego podejżanie często "falował", giął
                                  się i wił (przypuszczlnie ćwiczy przed...:D), ale striptizu nie będzie. To
                                  najwyższy wymiar kary dla Lesia za jego nieskończenie wielki brak wiary w to,
                                  że się uda nam spotkać :D... Zachodzi też podejżenie, że w przypadku udanej
                                  imprezy przez najbliższy rok Lesio wypisywałby, że do Borek sprowadziło nas
                                  tylko jego boskie, obnażone ciało, a takiej udręki bym nie zniosła <lol>
                                  Pozdrawiam - Goha
                                  • donlesio Re: Pozostało 28 dni! 23.06.05, 08:23
                                    > Lesio wczoraj w trakcie spotkania klubowego podejżanie często "falował", giął
                                    > się i wił (przypuszczlnie ćwiczy przed...:D),
                                    Wcale nie!! Jakieś robaki mnie w tym Twoim klubie obleźli, to i się wiłem.

Zachodzi też podejrzenie, że w przypadku udanej
                                    > imprezy przez najbliższy rok Lesio wypisywałby, że do Borek sprowadziło nas
                                    > tylko jego boskie, obnażone ciało, a takiej udręki bym nie zniosła <lol>
                                    Wcale nie, ubrany TEŻ jestem boski!!

• goha66 Re: Pozostało 28 dni! 23.06.05, 09:32
                                      :D...no same widzicie... już zaczyna <lol> Goha
                                      • misiabella Pozostało 27 dni! 24.06.05, 06:10
                                        :))
                                  • goha66 Pozostało 27 dni! :) 24.06.05, 06:14
                                    ...i weekend przed nami :D Życzę Wam pogody i bezpiecznego asfaltu pod kołami
                                    podczas przejażdżek :D... Goha
                                    • misiabella Pozostało 26 dni! :) 25.06.05, 18:32

• goha66 Re: Pozostało 25 dni! :) 26.06.05, 11:44
                                        Fajnie się odlicza :D... Goha
                                        • draka00 Re: Pozostało 25 dni! :) 26.06.05, 16:54
                                          Cholera, wiem, że to nie na temat, ale dla mnie oznacza to że mam mniej niż 25
                                          dni, zeby skończyć badania, napisać resztę pracy i się obronić. Może wykonalne,
                                          ale niestety nie tylko ode mnie zależne...
                                          Na razie miewam przestoje spowodowane tzw. przyczynami wyższymi.
                                          • goha66 Re: Pozostało 25 dni! :) 26.06.05, 19:39
                                            Oczywiście, że to na temat :) Trzymam kciuki za Ciebie :D:D Goha
                                            • goha66 Re: Pozostało 24 dni! :) 27.06.05, 06:13
                                              Tylko 24 i aż 24 ... Inaczej licząc 3 weekendy :D Goha
                                              • donlesio Re: Pozostało 24 dni! :) 27.06.05, 08:07
                                                TAK, 24 dni do WK!!
                                                • goha66 Re: Pozostało 24 dni! :) 27.06.05, 09:59
                                                  aż boję się zapytać... co to jest WK? :D
                                                  • draka00 Re: Pozostało 24 dni! :) 27.06.05, 10:54
                                                    Biorąc pod uwagę, że Lesio twierdzi, że nic z tego nie wyjdzie, mam taki jeden
                                                    domysł, ale aż się boję napisać.
                                            • draka00 Re: Pozostało 25 dni! :) 27.06.05, 10:52
                                              Właśnie byłam na uczelni i się dowiedziałam, że znów będę miała z tydzień
                                              przestoju w badaniach. Trochę jestem zła...
                                              • goha66 Re: Pozostało 24 dni! :) 28.06.05, 07:27
                                                bip.powiat-tomaszowski.pl/?id=409------------------
                                                • donlesio Re: Pozostało 23 dni! :) 28.06.05, 08:22
                                                  do WK!!
                                                  • reggie85 Re: Pozostało 23 dni! :) 28.06.05, 21:55
                                                    lesio a Ty się wybierasz popatrzeć na tę klęske???:>:>:>:> Bo chetnie wyrwe Ci
                                                    włosy z głowy:P:P:P
                                                  • matej23 Re: Pozostało 23 dni! :) 28.06.05, 22:13
                                                    A właśnie, skoro jednak nigdzie nie wyjeżdżam, to może będzie można tam
                                                    uświadczyc granatowo-białą padakę ze mną za sterami? Mogę wpaść, jeśli będzie
                                                    możliwość?
                                                  • draka00 Re: Pozostało 23 dni! :) 28.06.05, 22:57
                                                    Nie wiem, czy mogę się wypowiadać w imieniu reszty, zwłaszcza, że sama nie wiem
                                                    czy tam dotrę, ale znając panujące tu poglądy: ZAPRASZAMY!!!
                                                  • goha66 Re: Pozostało 22 dni! :) 29.06.05, 06:25
                                                    Jasne, że zapraszamy :D Jak widać na "liście obecności" ciężko trochę z
                                                    deklaracjami 100%, ale liczę po cichu, że większość zdecyduje się na tzw.
                                                    ostani dzwonek i z przyjadą z namiotami. Na stronie, którą Wam podesłałam
                                                    wczoraj po wpisaniu zabytki wyskakuje długa lista miejsc, które w tym rejonie
                                                    warto zobaczyć :) Goha
                                                  • donlesio Re: Pozostało 23 dni! :) 29.06.05, 09:08
                                                    Przyjedź, razem się pośmiejemy!!
                                                  • donlesio Re: Pozostało 23 dni! :) 29.06.05, 09:09
                                                    To było do Mateja, ale tu mi się wpisało - gupi komputer
                                                  • matej23 Re: Pozostało 23 dni! :) 29.06.05, 14:58
                                                    Pośmiać się? ZAWSZE :D
                                                  • goha66 Re: Pozostało 22 dni! :) 30.06.05, 06:32
                                                    Ja mam nadzieję szeroko się uśmiechać gdy będę (po powrocie) pokazywała Lesiowi
                                                    fotki z Borek...:D Goha
                                                    ------------
                                                  • goha66 Re: Pozostało 21 dni! :) 01.07.05, 06:11
                                                    21 dni lub jak kto woli 3 weekendy :D Goha
                                                  • draka00 Re: Pozostało 21 dni! :) 01.07.05, 22:55
                                                    Goha, główna organizatorko, już z góry proszę w imieniu własnym i innych:
                                                    Jak już będziesz spakowana na wyjazd Borkowy i trzy motocykle wraz z załogą
                                                    będą stały u ciebie przed domem, gotowe do drogi, to niech ostatnią rzeczą,
                                                    jaką zrobisz przed zamknięciem drzwi, będzie zajrzenie na to forum, w celu
                                                    pozbierania zbłąkanych owieczek, które decydują się w ostatniej chwili.
                                                  • goha66 Re: Pozostało 20 dni! :) 02.07.05, 13:40
                                                    Słownie: dwadzieściadni :D... Od jutra jedynka z przodu :D... Drako słońce Ty moje... ja nie organizuję... ja agituję :)... Bezpiecznego asfaltu pod kołami dziewczyny.... Goha
                                                  • wronaw Re: Pozostało 20 dni! :) 02.07.05, 23:17
                                                    witam..
                                                    wiem ze mnie tu jeszcze na "babskim forum" nie znaja wiec sie przedstawie:)
                                                    WRO-na:) milo mi bardzo.zglaszam sie na liste ktrzy beda na zlocie
                                                    forumowym.prosze mnie tam wpisac wstepnie na liste jesli takowa istnieje:)

pozdrawiam

WRO-na
                                                  • goha66 Re: Pozostało 19 dni! :)/ witaj Wrona 03.07.05, 13:11
                                                    Witaj Wrona :D
                                                    No i doczekaliśmy jedynki z przodu :D.... Wczoraj wieczorem chęć udział zgłosiła (ustnie) Jaga, którą na zlot przywiezie jej osobisty małżonek :).... Lista jako taka istnieje, ale trochę się na niej wymieszało... myślę, że tydzień przed poprosimy Misiabelle by z tej listy wyciachała wszystko co nie jest formalnym zgłoszeniem udziału :).... Oj niedługo już niedługo :D Goha
                                                  • goha66 Re: Pozostało 18 dni! :) 04.07.05, 07:32
                                                    ...i tyle... :D:D:D Goha
                                                  • reggie85 Re: Pozostało 18 dni! :) 04.07.05, 13:28
                                                    ehhhhh z nami w końcu nie wiadomo karol napalił sie na Giżycko,ja w sumie tez
                                                    bym chciała,najlepiej zaliczyć oba. Ale niewiadomo jak z kasa się wyrobimy,bo
                                                    Gizycko troche kosztuje :/ Czyli blokada taka jaka maja wszyscy:/
                                                  • goha66 Re: Pozostało 18 dni! :) 04.07.05, 13:44
                                                    A ja przekornie poagituję dalej :)... Giżycko nie ucieknie... a ta impreza może
                                                    być jedną jedyną :D Goha
                                                  • goha66 Re: Pozostało 17 dni! :) 05.07.05, 13:51
                                                    moja latorośl ma wreszcie blachy do swojej Zuzi RG 80, więc "trenujemy" na
                                                    drogach i dróżkach przed jej pierwszą "wielką" (200 km) trasą :D Goha
                                                  • goha66 Re: Pozostało 16 dni! :) 06.07.05, 07:05
                                                    ...
                                                  • reggie85 Re: Pozostało 16 dni! :) 06.07.05, 11:57
                                                    Liczyłam,ze dasz nam tez poodliczać:P
                                                  • goha66 Re: Pozostało 16 dni! :) 06.07.05, 20:13
                                                    Jutro odlicza Reggie :D...
                                                  • reggie85 Re: Pozostało 15 dni! :) 07.07.05, 01:24
                                                    Jaka satysfakcja :D
                                                  • goha66 Re: Pozostało DWA tygodnie :) 08.07.05, 08:54
                                                    8-10.07 odbywa się Rajd Chlorowy. Bezpiecznej drogi i udanej imprezy :D Goha
                                                  • rider79 Re: Pozostało DWA tygodnie :) 08.07.05, 10:38
                                                    Rajd Chlorowy bezpieczny i zdrowy:)
                                                    Dzięki :)

Kosiek
                                                    Pees. I znowu kac będzie... trzeci weekend pod rząd z tym samym towarzystwem:)
                                                    No ale za 2 tygodnie będzie okazja zobaczyć nowe twarze:)
                                                  • goha66 Re: Pozostało 13 dni :) 09.07.05, 13:38
                                                    hehehe... Reggie :D ... myślałam, że uda Ci się dziś odliczyć :D Goha
                                                  • reggie85 Re: Pozostało 12 dni :) 10.07.05, 13:00
                                                    Dzis odliczam :D
                                                  • goha66 Re: Pozostało 11 dni :) 11.07.05, 08:53
                                                    nie żebym narzekała, ale trochę za cicho się zrobiło na naszym forum (hm...
                                                    zwłaszcza w sprawie naszego spotkania)... Oddzywajcie się dziewczyny bardzo
                                                    proszę, jeżeli już wiecie czy jest szansa na to, że pojawicie się w Borkach :)
                                                    Goha
                                                  • reggie85 Re: Pozostało 11 dni :) 11.07.05, 17:16
                                                    więc dostałam prace w naszej wspaniałej telekomunikacji i soboty mam pracujace:(
                                                    tyle na temat:( Nici z jakichkolwiek wakacji:(:(:(
                                                  • goha66 Re: Pozostała dycha :) 12.07.05, 05:58
                                                    Gratuluję pracy Reggie :). Co do spapranych wakacji to niech pocieszy Cię, że
                                                    każdy tak miał jak zaczynał pracę(przynajmniej ominą Cię "przyjemności" w
                                                    postaci ciepłego piwa i spoconych facetów <lol>)...Pozostają Ci też weekendy, a
                                                    motocyklem szybko dojeżdża się tam gdzie oczyska poniosą :D Goha
                                                  • reggie85 Re: Pozostała dycha :) 12.07.05, 15:01
                                                    Dzięki troszke mnie pocieszyłaś:) no w biurze mam klime,więc spoceni inni
                                                    pracownicy odpadają:D jakiś plus jest:)
                                                  • goha66 Re: 9 :) 13.07.05, 07:05
                                                    I mamy jednocyfrowo nareszcie :D
                                                    z informacji, które do mnie dotarły przyjazd na 100% zadeklarowali na razie:
                                                    Goha + Ymre
                                                    Angie + Johns
                                                    Jaga + Rava
                                                    Lady + Doomrider
                                                    Jagoda z Wrocławia (Jagoda czy Wrona to Ty??) + ekipa :D
                                                    Sarawi
                                                    No dziewczyny.... a co z tym co nie były pewne na 100%?? prosze o jakieś
                                                    informacje. Goha
                                                    P.S.
                                                    Negocjuję własnie z kolegą klubowym, żeby dał żonie "urlop" na ten wyjazd...
                                                    Prowadzą rodzinny dom dziecka i chyba nie bardzo uśmiecha mu się zostać z 13
                                                    dzieci... ale mam nadzieję, że zmięknie i dołączy do nas Asia na swojej
                                                    250tce :D
                                                  • jacues Re: 9 :) 13.07.05, 13:03
                                                    cholera to donlesio bedzie sie striptyzował czy nie! bo nie wiem co mam
                                                    planowac. Bo takiej atrakcyji to ja na pewno nie przepuszcze. Moge tez
                                                    przygotowac pieniazka albo nawet dwa ( ten drugi to na bis hi hi )
                                                  • jagdam kto to jest wrona???????? 13.07.05, 21:15
                                                    Ja nie - ja jestem raczej blond :)))))
                                                    Właśnie zrobiłam dzisiaj przegląd motorka, a że pogoda była ładna to i moja
                                                    hondzia miała kąpiel (z pianą).
                                                    Znam jedna wronę z warszawy, ale ona nie była z tych, co to jeżdżą tylko połową
                                                    samochodu:)
                                                    Ale chętnie ja poznam, jeśli jest z wroclawia

• reggie85 Re: kto to jest wrona???????? 13.07.05, 22:45
                                                    Wrona to szymon ,tak ma na imie,siedzi u mnie na forumie i u Dziawera.
                                                  • goha66 zostało 8 dni :) 14.07.05, 06:43
                                                    Dziewczyny proszę o informacje czy któraś z Was zamierza do nas dołączyć. W
                                                    chwili obecnej te na 100% zdeklarowane osoby (obojga płci)są z okolic Katowic,
                                                    Wrocławia, Bielska i Krakowa... Ponieważ sa tylko dwie rezerwacje na pokoje w
                                                    Borkach (które można odwołać :D), a reszta deklaruje namioty.... to
                                                    może "przeniesiemy" miejsce spotkania bardziej na południe (inne miejsce, czyli
                                                    wariant B to Maniów pod Wrockiem, gdzie dokładnie w tym samym czasie odbywa się
                                                    ogólnopolski zlot....jakby co mogę wklepac kilka informacji o tej imprezie)
                                                    Zostało tylko 8 dni.. więc piszcie na forum lub moją pocztę w tej sprawie.
                                                    Pozdr. Goha
                                                  • goha66 Re: zostało 8 dni :) 14.07.05, 07:18
                                                    linka do zlotu w Maniowie (jakby co :D)...
                                                    www.apanonar.riders.pl/
                                                    czekam z niecierpliwością na Wasze opinie (forum, poczta lub gg) w tej
                                                    sprawie :) Goha
                                                  • goha66 UWAGA ISTOTNA ZMIANA !! 14.07.05, 13:40
                                                    PO KILKU KONSULTACJACH PRZENOSIMY SPOTKANIE Z BOREK I OKOLIC NA POLE NAMIOTOWE
                                                    DO MANIOWA POD WROCŁAW-ZADECYDOWAŁY GŁOSY TYCH CO BĘDĄ NAPEWNO :)... (linka do
                                                    zlotu jest powyżej i tam są wszystkie niezbędne informacje). ROZMAWIAŁAM
                                                    ZE "SPRYTNYM" Z WROCŁAWSKIEGO APANONARU...BARDZO CHĘTNIE BĘDĄ NAS "GOŚCIĆ"...
                                                    NIE TRZEBA SIE ZAPISYWAĆ WYSTARCZY PRZYJECHAĆ....GOHA
                                                    P.S.
                                                    JEDNAK.... NAJLEPSZE DAMSKIE ZLOTY TO TE NA KTÓRYCH SĄ MĘŻCZYŹNI :D... WOBEC
                                                    TEGO DO ZOBACZENIA W MANIOWIE (za 8 dni)
                                                  • jagdam Re: UWAGA ISTOTNA ZMIANA !! 14.07.05, 17:10
                                                    wspaniale, ciesze się, że odwiedzicie moje strony...
                                                    Myślę, że pogoda dopisze, dzisiaj w maniowie było 33 stopnie.
                                                  • draka00 Re: UWAGA ISTOTNA ZMIANA !! 14.07.05, 20:47
                                                    Wow! Spora ta zmiana. Robi mi sie trochę dalej, nawet trochę dużo dalej. Ale ja
                                                    i tak będę wiedziała dopiero w ostatniej chwili. Dość dosłownie ostatniej, bo
                                                    staram się wyrobić z obroną pracy na przyszły piątek. Jeśli się wyrobię, dojadę
                                                    w sobotę. A jeśli nie, to nie wiem. No i jeszcze ta odległość trochę zniechęca.
                                                  • goha66 Tydzień :D 15.07.05, 06:34
                                                    Przykro mi Draka :(... Ale wiesz jak mówią - im dalej jedziesz tym więcej
                                                    widzisz :D (nastepne spotkanie możemy, dla równowagi zrobić np. na trawniku
                                                    przed Twoim domem :D...sąsiedzi pewnie byliby zachwyceni <lol>). Trzymamy
                                                    kciuki na Ciebie - pokaż im na tej obronie :D:D Goha
                                                  • jagdam 160 godzin 15.07.05, 08:18
                                                    Chciałam tylko przypomnieć, że kulminacyjnym punktem programu ma być męski
                                                    streaptease, ale nie wiem, czy kolega w ostatniej chwili nie nawali...
                                                    Znając mężczyzn są oni mocni w gębie, ale jak przychodzi do czynów, to juz
                                                    różnie bywa. Mam jednak nadzieję, że nasz ochotnik nie zawiedzie tej całej
                                                    żeńskiej publiki ściągającej tylko dla niego z całej Polski :)
                                                    Pozdrawiam jagoda
                                                  • goha66 Re: 160 godzin 15.07.05, 08:54
                                                    Jesteś moim idolem na dziś :D:D... Ciekawe co na to Lesio (powinien poczuć sie
                                                    wywołany do tablicy)<lol>.... Goha
                                                  • jagdam 158 godzin 15.07.05, 10:06
                                                    a specjalnie dla draki00 (żeby też mogła po trudach obrony się odprężyć)
                                                    zażyczymy sobie występy w sobotę wieczorkiem... :)
                                                  • goha66 157,5 godziny :D 15.07.05, 10:37
                                                    Kosiek obiecał Reggie topless :D (prawda Reggie??)
                                                    Na potwierdzenie, że potrafi <lol> poniżej cytat pisemny z Koska :D:D:D
                                                    proszzzzz, to fotka z ZZR Pyra:)
                                                    glinki.com/?l=h2ymrk
                                                    żeby było downless... łoj to musiałoby się dziać, mnóstwo alkoholu i niezła
                                                    motywacja:)
                                                    no coments... :D:D:D Goha
                                                  • rider79 Re: 157,5 godziny :D 15.07.05, 12:00
                                                    Śmiem twierdzić, że wszelakie opinie na ten temat są mocno przesadzone i
                                                    przereklamowane. Poza tym to zlot ogólny i zapewne wariatów biegających z
                                                    gołymi dupami po namiotowisku będzie dość, więc żadna rewelacja:)

Kosiek
                                                  • goha66 Re: 155 godzin :D 15.07.05, 12:05
                                                    Kosiek jak zawsze... zbyt skromny :D
                                                    A ja wiem (z pewnych źródeł) jakie wrażenie robi Kosiek na kobietach gdy faluje
                                                    na rurce (lub w busie <lol>...:D:D:D Goha
                                                  • rider79 Re: 155 godzin :D 15.07.05, 12:15
                                                    Wrażenie jak wrażenie, gdy całe towarzystwo jest pod wpływem, może i się podoba.
                                                    Ale bez efektów długofalowych:)

Kosiek
                                                  • goha66 Re: 155 godzin :D 15.07.05, 12:22
                                                    Tja... pod wpływem (jakbyś nie wiedział, że moja dawka uderzeniowa podczas
                                                    imprezy wynosi równo 2 -słownie DWA - piwa). A efekty długofalowe nie są
                                                    pożądane albowiem Kosiek ... w zyciu piękne są tylko chwile.... :D:D:D Goha
                                                  • rider79 Re: 155 godzin :D 15.07.05, 12:40
                                                    gdy ilość chwil jest skończona n i nie dąży do nieskończoności, a czas trwania
                                                    pięknej chwili t -> 0 to lim t -> 0 (czas pięknych chwil) = n*t = 0
                                                    :)

• goha66 Re: 154 godzin :D 15.07.05, 13:01
                                                    Mam nadzieję, że to nic obraźliwego i koleżanki zrozumieją o czym piszesz(dla
                                                    mnie czarna magia :D). Poddaję się Kosiek :D... to był intelektualny nokaut
                                                    techniczny. Goha
                                                  • goha66 zgubiłam się w godzinach :D //5 dni 16.07.05, 12:27
                                                    Witam koleżanki :) ... pozostało 5 dni i na "bramce wjazdowej" będzie czekał miły kolega z wrocławskiego Apanonaru, z którym wczoraj pogwarzyłam na gg :)... Warte uwagi jest to, że prowadzące jednoślady mają darmowy wjazd na imprezę, a plecaczki płacą tylko 10 zł ... Na miejscu się znajdziemy.... proponuję spotkanie przy bramie wjazdowej o 21szej w piątek (tam też zostawimy dla przyjeżdżających w sobotę informacje gdzie nas szukać) :D:D:D Goha
                                                  • jagdam piękne chwile 16.07.05, 20:33
                                                    gdzieś ktoś wyliczył, że pięknę chwile trwają średnio t= 15 min, więc założenia
                                                    kolegi są błędne. Co prawda ilość pięknych chwil w realu jest policzalna, ale
                                                    do tego trzeba dodać te w naszej wyobraźni, a tych jest nieskończenie wiele i
                                                    nieskończenie długich....:)
                                                  • goha66 4 dni z dzisiejszym :D 18.07.05, 06:01
                                                    Kurcze...poniedziałek (zauważyłyście jak ciągnie się ten tydzień roboczy??
                                                    <lol>). Życzę wszystkim miłego dnia, a niezdecydowane jeszcze na wyjazd
                                                    koleżanki namawiam do spotkania :D Goha
                                                  • misiabella Re: 4 dni z dzisiejszym :D 18.07.05, 09:41
                                                    Ojojoj...ale zmiany.Goha,niestety dopiero teraz mogłam dorwać sie do kompa,bo
                                                    byłam z małym na wojażach po Polsce :)
                                                    Szkoda,że nas tak mało jedzie.No cóz,Borki nie wyszły,może w przyszłym roku?
                                                    Wrocław to nie dla nas niestety,bo musiałabym jechać z dzidziusiem.A jakoś na
                                                    zlocie z prawdziwiego zdarzenia to raczej go nie widzę.Troszkę też dla nas za
                                                    daleko.Ale to nic.Bawcie się kochane świetnie!Przyznam,że troszeczkę Wam
                                                    zazdroszczę tego luzu i swobody,ale muszę przyznać,że jeden uśmiech Borka
                                                    (nomen omen- tak wołamy na Borysa) wynagradza wszystko.
                                                    Poza tym chyba spodobała mi się w ramach odstawki od motocykla nowa forma
                                                    spędzania wolnego czasu (hmmm wolnego,to za dużo powidziane,może
                                                    raczej "wykradzionego") - konie.Ale czad!
                                                    Pozdrawiam i trzymam kciuki,aby Wasze spotkanie pod Wrocławiem było
                                                    udane,niezapomniane i byście się wspaniale bawiły.
                                                  • sarawi misia ... 18.07.05, 19:45
                                                    ... ale nie jestes sama ;)
                                                  • jagdam kurcze - 94 hours und drei minuty 18.07.05, 22:57
                                                    goha, ja tez chciałam poodliczać, ale już mnie bardzo muli i muszę wcześnie
                                                    wstać... to tylko na godziny przeliczę, od teraz do 21.00 w piątek - chyba 94
                                                    godzinki!!!!:)
                                                  • goha66 Re: 87 godzin i "lepiej" na dziś:D 19.07.05, 06:18
                                                    Jest nieźle... z prognoz pogody wynika jasno, że potopu nie będzie, nie
                                                    przewiduje się też trąb powietrznych ani trzęsień ziemi (powyżej 4 w skali
                                                    prezesa) w rejonie Maniowa na ten weekend :)... A że obiecano deszczyk to nie
                                                    szkodzi, nie jesteśmy cieniasy tylko motocyklistki - damy radę (nie takie
                                                    rzeczy się robiło <lol>)....Goha
                                                    P.S.
                                                    Wiecie co?? Tak sobie myślę... lepiej
                                                  • goha66 klikło się za wcześnie :D:D 19.07.05, 06:23
                                                    Lepiej pojechać (i najwyżej żałować, że się było) niż żałować że się nie
                                                    pojechało :D
                                                  • sarawi :( 19.07.05, 07:22
                                                    Goha,nie mow tego tak glosno,bo ja juz zaluje :(((
                                                  • jagdam goscie i 76 godzinek 19.07.05, 16:48
                                                    wiem, że przyjedzie klub z głogowa, część w piątek, a część w sobotę.
                                                    Będzie fajnie!!!!! :) Trzeba szykowac duuuużo napojów.....
                                                  • jagdam magda z braniborskiej!!!! 19.07.05, 16:51
                                                    magda, czy ty tu zaglądasz??? Będziesz w maniowie?
                                                  • goha66 63 godziny albo mniej :D 20.07.05, 06:08
                                                    My polecimy w piątek w dwóch grupkach... 3 motocykle - Ja, Ymre i Angie
                                                    wcześniej (ze względu na to, że to pierwsza samodzielna trasa naszej
                                                    latorośli), reszta czyli dwa moto i furak wypakowany naszymi gratami później.
                                                    Dzięki Johns za poświęcenie się i deklarację poprowadzenia katamaranu :D Jesteś
                                                    wielki! W sumie naliczyłam, że jedzie nas 7 dziewczyn i 4 chłopa... Goha
                                                  • jagdam chyba 61 20.07.05, 08:03
                                                    jakoś się znajdziemy - ja mam niebieską hondę shadowkę, jeszcze na niemieckich
                                                    blachach. Moje małe będą tragały quadem sprzęt. Pogoda dzisiaj ca. 25 stopni, a
                                                    wczoraj przelotnie padało.
                                                    Tylko mi ostroznie jechać...
                                                    Jagoda
                                                  • goha66 JUTRO !!! :D:D:D 21.07.05, 08:52
                                                    ...Parking strzeżony czynny całą dobę....:D
                                                    Drżyjcie mężczyźni o swoją maszynę, gdy kobieta we krwi ma benzynę, lepiej
                                                    niechaj sprzęta ma własnego byś plecaczkiem jej został kolego
                                                    ... Parking strzeżony czynny całą dobę..... - to spiewałam ja :D
                                                    --------
                                                    "Najpiękniejsze wsponienia wypisane są kurzem na baku"
                                                  • goha66 Re: JUTRO !!! :D:D:D 21.07.05, 08:55
                                                    no w dziób kurzy ... miało być NIE został kolego :D:D:D.... No widzicie same,
                                                    tak sie człowiek cieszy, że głupoty wyśpiewuje.... Goha
                                                  • rider79 Re: JUTRO !!! :D:D:D 21.07.05, 11:01
                                                    Naaaaasza pielgrzyyyyymka pije soki Teeeesco !
                                                    (na tą samą melodię i z folijką od papierosów:)
                                                  • jagdam pic to bedziemy deszczówkę.... 21.07.05, 16:36
                                                    oj, pada descyk, pada w maniowie.... może do jutra sie wypada :)
                                                  • goha66 Koniec odliczania, nadszedł TEN dzień :) 22.07.05, 06:42
                                                    Witajcie po raz ostatni na tym wątku :)... Pada sobie deszczyk, pozimniało, a
                                                    Jagoda twierdzi, że w Maniowie zamiast piwa będziemy pić wodę :D:D... Nie może
                                                    być gorzej więc na miejscu mogą na nas czekać juz tylko miłe niespodzianki :D
                                                    Życzę Wam bezpiecznego asfaltu pod kołami i przypominam, że spotkamy się o
                                                    21szej przy bramie wjazdowej...Rany nie wiem jak dotrwam do końca dniówki :D...
                                                    Goha
                                                  • jagdam Re: Koniec odliczania, nadszedł TEN dzień :) 22.07.05, 08:09
                                                    Mam dla was dobrą wiadomosc - przejaśnia się.... :)

Pucujcie maszyny i w drogę....
                                                  • reggie85 Re: Koniec odliczania, nadszedł TEN dzień :) 22.07.05, 14:28
                                                    opowiedzcie choć jak było,niektórzy pracowac musza :(

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka