browiec1 29.05.12, 16:53 worldoftanks.eu/news/2562-british-tanks-are-coming-pl/ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
profes79 Re: WoT - British Steel 29.05.12, 17:13 Brakuje jeszcze informacji "kiedy". Zobaczymy co im z tego wyjdzie; drzewko francuskie jest ubożuchne, że już nie wspomnę o koszmarze jakim jest gra niskotierowymi czołgami francuskimi - czasami problemem jest dojechanie na miejsce walki...Dopiero na wyższych tier te czołgi nabrały blasku ze względu na magazynki. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 29.05.12, 18:02 profes79 napisał: > Brakuje jeszcze informacji "kiedy". > Zobaczymy co im z tego wyjdzie; drzewko francuskie jest ubożuchne, że już nie w > spomnę o koszmarze jakim jest gra niskotierowymi czołgami francuskimi - czasami > problemem jest dojechanie na miejsce walki...Dopiero na wyższych tier te czołg > i nabrały blasku ze względu na magazynki. No mam nadzieje ze wyniesli doswiadczenie z "francuzow" i beda teraz bardziej uwazni na balans (przynajmniej tak mowia :)) == "Пoчемy пoляки не любят Рoccию? Пoтoмy чтo oни caми хoтели cтaть Рoccией" Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 31.05.12, 17:16 Oby,bo numery z francuzami to juz legenda.A pozniejsze kombinacje z ich oslabianiem jak ktos sie juz do danego modelu dobil jest denerwujace. Odpowiedz Link Zgłoś
wielki_czarownik Re: WoT - British Steel 29.05.12, 23:03 AMX-38 był rewelacyjny. Po prostu niezniszczalny :D Kiedyś byłem trafiony prawie 300 razy :D Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 29.05.12, 23:22 wielki_czarownik napisał: > AMX-38 był rewelacyjny. Po prostu niezniszczalny :D Kiedyś byłem trafiony prawi > e 300 razy :D Zgadza sie! W pewnej walce ja na nim 6 czolgow zniszczyl, a potem nas zostalo dwuch - bilismy sie sam na sam gdzies 10 minut. W koncu go zniszczylem - ale on do mnie okolo 50 razy trafil :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 31.05.12, 17:28 No te czolgi to masakra,ale chyba ciezej bylo AMXa 40 zniszczyc. Ja sie tylko ciesze ze to wejdzie tylko na rosyjskie serwery forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/101684-chinska-inwazja-czolgow-premium/ Choc tego Typa 62 bym przetestwoal:) Ale na rosyjskich serwerach zawsze mieli wiecej i lepiej:P Pamietacie jak kiedys pisalem ze chlopcy przeginaja z wyciaganiem kasy ze wszystkiego? Nie mylilem sie,ostatnio znowu ten cholerny Typ 59 (wbrew zapowiedziom na bank nie ostatni raz)sie pojawil,ale chyba wiekszy bajzel jeszcze wprowadzilo przerobienie T-34 na premium i wrecz zalew tego szajsu na randomach. A to, mimo ze mowi o duzych osiagniaciach juz nieaktualne www.gry-online.pl/S013.asp?ID=66860 Teraz sa w pierwszej trojce tego typu gier. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 01.06.12, 08:05 > No te czolgi to masakra,ale chyba ciezej bylo AMXa 40 zniszczyc. AMX40 zwykle trafial do wyzszych klass gdzie go niszczyli bez problemow, a 38 czesto bywal w topie. > Ja sie tylko ciesze ze to wejdzie tylko na rosyjskie serwery > rel="nofollow">forum.worldoftanks.eu/index.php?/topic/101684-chinska-inwazja-czolgow-premium/ > Choc tego Typa 62 bym przetestwoal:) Ale na rosyjskich serwerach zawsze mieli w > iecej i lepiej:P To tak, bo najwiecej graczy WOT jest na rosyjskim serwerze. > Pamietacie jak kiedys pisalem ze chlopcy przeginaja z wyciaganiem kasy ze wszys > tkiego? Nie mylilem sie,ostatnio znowu ten cholerny Typ 59 (wbrew zapowiedziom > na bank nie ostatni raz)sie pojawil,ale chyba wiekszy bajzel jeszcze wprowadzil > o przerobienie T-34 na premium i wrecz zalew tego szajsu na randomach. hehe. Ja sobie kupilem - dobrze farmuje :) Ale ma strasznie cienki kadlub. > A to, mimo ze mowi o duzych osiagniaciach juz nieaktualne > www.gry-online.pl/S013.asp?ID=66860 > Teraz sa w pierwszej trojce tego typu gier. Zgadza sie. A niedlugo pojawi sie nowy "render" z fizyka i znacznie lepsza grafika. Wtedy bedzie jeszcze bardziej popularna. A potem samoloty i okrety :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 01.06.12, 16:27 Zanim sie za fizyke wezma niech poprawia wkur.iajace w grze niedorobki. Samoloty juz testowalem,jakos mnie sterowanie odpycha. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 04.06.12, 09:48 browiec1 napisał: > Zanim sie za fizyke wezma niech poprawia wkur.iajace w grze niedorobki. > Samoloty juz testowalem,jakos mnie sterowanie odpycha. Ja nie testowalem, ale od poczatku mi sie wydawalo dziwna koncepcja WOT dla samolotow - jak tam latac? Jak zachowywac balans? Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 04.06.12, 16:59 Chodzilo mi o to ze bez sprzetu dostosowanego do symulatorow lotniczych nie ma co zaczynac.Ludzie tam sobie dobrze radza,ale jakos mnie to nie szlo. Choc jakby to polaczyli wszystko-czyli natarcie pancerne wsparte przez lotnikow moze byc ciekawe. P.S.Fajna definicja z Nonsensopedii:))) "Niewątpliwą zaletą konstrukcji jest to,że maszynę trudno popsuć,co przydaje się bardzo w Związku Radzieckim.Oczywiście nie ma róży bez kolców, T-34 często psuje się sam,bez niczyjej pomocy.Nonsensopedia o T-34" Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 04.06.12, 22:14 browiec1 napisał: > Chodzilo mi o to ze bez sprzetu dostosowanego do symulatorow lotniczych nie ma > co zaczynac.Ludzie tam sobie dobrze radza,ale jakos mnie to nie szlo. Choc jakb > y to polaczyli wszystko-czyli natarcie pancerne wsparte przez lotnikow moze byc > ciekawe. No niestety nie uda sie to, bo mapy dla czolgow sa znacznie mniejsze niz mapy dla samolotow :) > P.S.Fajna definicja z Nonsensopedii:))) > "Niewątpliwą zaletą konstrukcji jest to,że maszynę trudno popsuć,co przydaje si > ę bardzo w Związku Radzieckim.Oczywiście nie ma róży bez kolców, T-34 często ps > uje się sam,bez niczyjej pomocy.Nonsensopedia o T-34" Dobra nazwa serwisu - pisza nonsensy :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 05.06.12, 15:13 "bo mapy dla czolgow sa znacznie mniejsze" - ale taki jest docelowy zamysl,zeby je polaczyc. Mapa czolgow moze byc wycinkiem wiekszej mapy samolotow. W koncu nawet na tescie mozna juz bylo latac nad El-Haluf. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 05.06.12, 16:03 browiec1 napisał: > "bo mapy dla czolgow sa znacznie mniejsze" - ale taki jest docelowy zamysl,zeby > je polaczyc. Mapa czolgow moze byc wycinkiem wiekszej mapy samolotow. W koncu > nawet na tescie mozna juz bylo latac nad El-Haluf. No jesli tak bedzie to bedzie dobrze :) Gdyby jeszcze pechote, artyllerie holowana i Katjuszy dodali, to bylo by super! Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 06.06.12, 01:06 Tak ma ponoc byc,zobaczymy co z tego wyjdzie. Piechoty nie bedzie,to juz pewne.Arta holowana raczej bez sensu,ale cos sie mowilo o wsparciu dzial dalekiego zasiegu spoza mapy. A za arta rakietowa tez jestem jak najbardziej:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 06.06.12, 08:05 browiec1 napisał: > Tak ma ponoc byc,zobaczymy co z tego wyjdzie. Piechoty nie bedzie,to juz pewne. > Arta holowana raczej bez sensu, No niby tak, ale juz powstalo kilka modow przerobiajacych zdziala samobierzne na holowane :) Widac ze zapotrzebowanie graczy jest :) > ale cos sie mowilo o wsparciu dzial dalekiego za siegu spoza mapy. To jest dobry pomysl! Pamietam jak w Close Combat arta duzego kalibru czesto decydowala o losie walki :) > A za arta rakietowa tez jestem jak najbardziej:) No ja tez :) P.S. Wczoraj spotkalem IS-6 w grze, zniszczylem go bez problemow na swoim Tygrusie II. Gostek mowi ze czolg jest dobry jesli umiesz na nim walczyc - czyli cos jak IS-8 - pancerz nie najlepszy, ale w ma dobra ruchliwosc. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 29.05.12, 17:55 browiec1 napisał: > worldoftanks.eu/news/2562-british-tanks-are-coming-pl/ Hehe! Wlasnie czytam ta wiadomosc na rosyjskiej stronie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 31.05.12, 17:20 Filmik swietny,choc bardzo podobal mi sie tez ten z "tanczacymi czolgami" przy wprowadzaniu modyfikacji radzieckiego drzewka:) Mam nadzieje ze nie wprowadza tylko kolejnej mapy w stylu "chinskim",bardziej beznadziejna od Malonowki:P Aktualizacja ma byc niby w czerwcu i z nia wchodzi z premium Is-6 (i JT z 88mm),ktorego chyba jednak wbrew sobie kupie,bo utrzymywania i kupowanie tierow 9 i 10 jest meczace bez premki. I zamiast mojego pieknego skladu niemieckich pojazdow jaki mialem zostanie mi w sumie 3/4 sprzetu radzieckiego,w tym rodzina isow (poza isem 1 bo slaby) czyli juz z tego co mam: Is-3,Is-4, Is-8(totalnie go zjeb.li), Is-6 do kupienia i Is-7 do wynalezienia:)) To tez zapowaida sie ciekawie world-of-tanks.eu/aktualnosci/-604--nowy-pojazd-premium-264-super-pershing/ Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 01.06.12, 08:10 > Filmik swietny,choc bardzo podobal mi sie tez ten z "tanczacymi czolgami" przy > wprowadzaniu modyfikacji radzieckiego drzewka:) Zgadza sie. ) > Mam nadzieje ze nie wprowadza tylko kolejnej mapy w stylu "chinskim",bardziej b > eznadziejna od Malonowki:P Nie no na Malinowce chociazby bylo jasne co masz robic i gdzie ustawic artyllerie. A na tej chinskiej mapie znalazlem tylko 1 miejsce gdzie mozna w miare skutecznie ustawic moja GwP :) > Aktualizacja ma byc niby w czerwcu i z nia wchodzi z premium Is-6 (i JT z 88mm) > ,ktorego chyba jednak wbrew sobie kupie,bo utrzymywania i kupowanie tierow 9 i > 10 jest meczace bez premki. No ja bym sobie ISa 6 tez bym kupil, ciekawie ile bedzie kosztowal? > I zamiast mojego pieknego skladu niemieckich pojazd > ow jaki mialem zostanie mi w sumie 3/4 sprzetu radzieckiego,w tym rodzina isow > (poza isem 1 bo slaby) czyli juz z tego co mam: Is-3,Is-4, Is-8(totalnie go zje > b.li), Is-6 do kupienia i Is-7 do wynalezienia:)) Niech zyje towarzysz Iosif Stalin!! :) Nawet browiec go wybiera :))) > To tez zapowaida sie ciekawie > rel="nofollow">world-of-tanks.eu/aktualnosci/-604--nowy-pojazd-premium-264-super-pershing/ Ale jezdzilo sie im bedzie nieciekawie - ruchliwosc pewnie na poziomie KW-3 w stokie :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 01.06.12, 16:31 Isa 6 juz testowalem na serwerze,kosztuje 11800 golda i poza ksztaltem rewelacyjny do on chyba nie bedzie,dzialo jest tragiczne. A JT z 88mm to porazka,10000 golda poszloby w bloto. Ten sredni premium raczej nie powinien byc nieruchawy,wyglada ciekawie. Zas jesli chodzi o Isy no to tak wyszlo przez polityke tworcow gry:P Najbardziej zaluje ze tego Isa-8 ktory powinien byc najlepszy tak skopali. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 04.06.12, 01:09 Misza,sa jakies opinie o Isie 6 w rosyjskim necie? Szczegolnie ile zarabia,bo po ostatniej aktualizacji supertesterzy je dostali. P.S.Przegladalem ostatnio rosyjska tankopedie i mialem racje-macie o wiele lepiej-nie tylko specjale,dostepne maszyny,ale nawet premium tanki macie tansze;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 04.06.12, 09:56 browiec1 napisał: > Misza,sa jakies opinie o Isie 6 w rosyjskim necie? Szczegolnie ile zarabia,bo p > o ostatniej aktualizacji supertesterzy je dostali. Niestety nic nie znalazlem. > P.S.Przegladalem ostatnio rosyjska tankopedie i mialem racje-macie o wiele lepi > ej-nie tylko specjale,dostepne maszyny,ale nawet premium tanki macie tansze;) No przeciez to nasza gra :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 31.05.12, 17:54 worldoftanks.eu/news/2598-public-test-version-74-pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Re: WoT - British Steel 31.05.12, 20:31 Czyli rozwijają drzewko francuskie w końcu. I te nowe mapy. Oby nie były skopane jak Smocza Grań (słynny "red scope") Podobają mi się tez nowe scenariusze chociaż uważam, że przy scenario obronnym przy 15 vs 15 obrońca będzie miażdżył atakującego o ile zachowa jaką taką spójność - za to sceno z jedną bazą pośrodku może być bardzo interesujące. Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 Re: WoT - British Steel 01.06.12, 00:08 Podstawa jest taktyka,taka jak ta www.youtube.com/watch?v=S9gaknpkVis&feature=g-all-lik Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: WoT - British Steel 01.06.12, 08:16 > Podstawa jest taktyka,taka jak ta :))))))))))))))) Mysle ze trzeba robic segregacje wiekowa w WOT, bo dzieciaki czasem wkurzaja swoja "taktyka" :) Odpowiedz Link Zgłoś
browiec1 2 filmiki 01.06.12, 00:09 www.youtube.com/watch?v=E_K0Ma-UAGc&feature=related www.youtube.com/watch?v=QpXS5XSUgDA Odpowiedz Link Zgłoś
profes79 Kto gra pod jakim nickiem? 06.06.12, 11:11 Może kiedyś jakiś plutonik się zrobi albo grę treningową we wspólnym gronie? Co prawda póki co mam do dyspozycji maksymalnie czołgi V tier ale może z czasem będzie lepiej :) Póki co Pz III sobie zostawiłem na elicie i szkolę na nim załogę czołgu średniego niemieckiego. Reszta to Pz38; PzIII/IV; Grille, Leopard i T46 ( z czołgów francuskich po raz drugi zrezygnowałem; nie mam do nich cierpliwości a jak patrzę na AMX40 na 14k ekspa konieczne do wybadania kolejnego pojazdu to mi się wszystkiego odechciewa). worldoftanks.eu/community/accounts/503361816-profes79/ Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Kto gra pod jakim nickiem? 06.06.12, 12:54 profes79 napisał: > Może kiedyś jakiś plutonik się zrobi albo grę treningową we wspólnym gronie? Co > prawda póki co mam do dyspozycji maksymalnie czołgi V tier ale może z czasem b > ędzie lepiej :) ja gram na rosyjskim serwerze, wiec pograc sie razem nie uda. > Reszta to Pz38; PzIII/IV; Grille, Leopard i T46 ( z czołgów francuskich po raz > drugi zrezygnowałem; nie mam do nich cierpliwości a jak patrzę na AMX40 na 14k > ekspa konieczne do wybadania kolejnego pojazdu to mi się wszystkiego odechciewa > ). Francuzow warto rozwijac dl AMX-12t i AMX-13-75. A zeby nie meczyc sie na AMX40 pozbieraj ekspe na innych czolgach i przeskocz przez niego :) > worldoftanks.eu/community/accounts/503361816-profes79/ Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: Kto gra pod jakim nickiem? 06.06.12, 12:56 misza_kazak napisał: > Francuzow warto rozwijac dl AMX-12t i AMX-13-75. A zeby nie meczyc sie na AMX40 > pozbieraj ekspe na innych czolgach i przeskocz przez niego :) Aha, i niedlugo wyjdzie patch z wielu pojazdami francuskimi - dzialami samobierznymi i arta. Sa dosc ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś