Dodaj do ulubionych

Najpiekniejsza Rosjanka

20.07.15, 01:39
Maria Gajdar, córka byłego premiera Rosji Jegora Gajdara.

Cały tekst: wyborcza.pl/1,75477,18385729,corka-b-premiera-rosji-gajdara-zastepczynia-saakaszwilego-w.html#ixzz3gNqX8JYv

Zdecydowanie najpiekniejsza Rosjanka jaką w życiu widziałem.
Ktokolwiek zaprzeczy, tego wyzywam na ubitą ziemię, na walkę mieczem alibo toporem. Pieszo, alibo konno.
Obserwuj wątek
    • marek_boa Re: Najpiekniejsza Rosjanka 20.07.15, 19:54
      Po pierwsze - na temat gustów się nie dyskutuje bo nie to ładne co ładne tylko to co się komu podoba! Po drugie - Jesteś nie Godny nikogo na ubitą ziemię Wyzywać! Po trzecie -jest mnóstwo piękniejszych!
      • maxikasek Re: Najpiekniejsza Rosjanka 20.07.15, 20:09
        Nie dziwię się matrkowi, po tym czasie co spędził w USA- każda dziewczyna lżejsza od jego samochodu musi mu wydawać się piękna ;-)
        • patmate Re: Najpiekniejsza Rosjanka 20.07.15, 23:22
          maxikasek napisał:

> Nie dziwię się matrkowi, po tym czasie co spędził w USA- każda dziewczyna lżejs
          > za od jego samochodu musi mu wydawać się piękna ;-)

Na Zachodnim Wybrzeżu nie jest tak źle...

pzdr
        • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 04:41
          maxikasek napisał:

> Nie dziwię się matrkowi, po tym czasie co spędził w USA- każda dziewczyna lżejs
          > za od jego samochodu musi mu wydawać się piękna ;-)

Wyobraż sobie, że w Polsce pod tym względem wcale nie jest już lepiej, a będzie jeszcze gorzej, bo Amerykanki jedza coraz zdrowsze jedzenie, a w Polsce wrecz przeciwnie - co raz bardziej smieciowe. Już nawet kupnego soku w kartonie czołowych polskich marek, nie da się pić, po przeczytaniu składu. Oczywiście jeśli się wie, co to jest i jakie skutki wywołuje w organizmie syrop glukozowo-fruktozowy, olej palmowy, czy inne gówna, zawarte teraz już w niemal dosłownie we wszystkim, co mozna kupic w polskim sklepie. Tymczasem w Ameryce jak grzyby po deszczu rosną sieci hipermarketów wykluczajace ze swojej oferty jakiekoilwiek produkty najbardziej znanych marek (i w ogole koncernów spożywczych oraz chemii konsumenckiej), jak Danone, Palmolive, Colgate, Hagen-Daz/Pillsbury, Cadbury, Kraft, Heinz, Nestle czy inna Coca-Cola, które w Polsce maja co raz to wiekszy i wiekszy udzial w rynku.

I w takich sieciach z organiczną żywnościa (BIO jak to sie nazywa w Polsce) w USA, jak Trader Joe's, Whole Foods, czy Hannaford, non stop sa tłumy ludzi, podczas gdy wchodzisz do pierwszego lepszego Key Foodu - to jest relatywnie pusto. I dlatego w USA od kilku lat następuje spadek otylosci u dzieci, a w Polsce wręcz przeciwnie.
      • o333 Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 02:31
        marek_boa napisał:

> Po pierwsze - na temat gustów się nie dyskutuje bo nie to ładne co ładne tylko
        > to co się komu podoba! Po drugie - Jesteś nie Godny nikogo na ubitą ziemię Wyz
        > ywać! Po trzecie -jest mnóstwo piękniejszych!

Po czwarte.
        Tu można przeczytać i zobaczyć co ta suczka mówiła Sakaszwilli w 2008 roku :D . Sprzedajne szmaty i tyle.
        • ignorant11 Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 08:15
          o333 napisał:

> marek_boa napisał:
          >
          > > Po pierwsze - na temat gustów się nie dyskutuje bo nie to ładne co ładne
          > tylko
          > > to co się komu podoba! Po drugie - Jesteś nie Godny nikogo na ubitą ziem
          > ię Wyz
          > > ywać! Po trzecie -jest mnóstwo piękniejszych!
          >
          > Po czwarte.
          > Tu można przeczytać i zobaczyć co ta suczka mówiła Sakaszwilli w 2008 roku :D .
          > Sprzedajne szmaty i tyle.

Sprzedajna szmata jestes jedynie Ty tepy prymitywny kacapie...
      • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 04:05
        marek_boa napisał:

> Po pierwsze - na temat gustów się nie dyskutuje bo nie to ładne co ładne tylko
        > to co się komu podoba! Po drugie - Jesteś nie Godny nikogo na ubitą ziemię Wyz
        > ywać!

Ciebie bym na pewno nie wyzwał, bo według art. 8 pkt. 2, 16, 21 oraz 22 Polskiego Kodeksu Honorowego Boziewicza, jesteś wykluczony spośród ludzi honorowych, tj. takich ktorych można wyzwać na pojedynek. W kolejnosci, zdradziłeś swój naród, jestes oszczercą, jesteś paszkwilantem i szerzysz paszkwile. Tym bardziej więc, nie możesz skutecznie twiedzić, kto jest godzień, a kto nie.

>Po trzecie -jest mnóstwo piękniejszych!

Po czwarte, jak Ci juz wielokrotnie pisałem, nie zdałbyś amerykanskiej matury, bo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem. Napisałem "Zdecydowanie najpiekniejsza Rosjanka jaką w życiu widziałem.". Teraz powtórzyłęm, ale Ty w dalszym ciągu nie rozumiesz co napisalem.
        • marek_boa Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 06:43
          Mnie Robaczku Wyzwać Byś nie był w stanie boś nędznie urodzon i co najwyżej po Twoim grzbiecie ewentualnie ,aczkolwiek mógłbym na koń wsiadać! Z tego samego względu nawet obrazić mnie nie Możesz i w stanie nie Jesteś!
          Znaczy się jedynie Potwierdzasz ,Żeś pomimo jakoby światowego obycia w du...e Był i gó...o Widział a internet Jest dla Ciebie nadal czarną magią i wiedzą tajemną!
          • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 09:39
            marek_boa napisał:

> Mnie Robaczku Wyzwać Byś nie był w stanie boś nędznie urodzon i co najwyżej po
            > Twoim grzbiecie ewentualnie ,aczkolwiek mógłbym na koń wsiadać! Z tego samego w
            > zględu nawet obrazić mnie nie Możesz i w stanie nie Jesteś!

Absolutnie nie chcę Cie obrazić, a nawet gdybym chciał, to w języku kulturalnych ludzi, brak jest słów wystarczająco obelżywych, aby oddac Twoją osobowość.

> Znaczy się jedynie Potwierdzasz ,Żeś pomimo jakoby światowego obycia w du...e
            > Był i gó...o Widział a internet Jest dla Ciebie nadal czarną magią i wiedzą taj
            > emną!

No widzisz? Internet jest dla mnie czarną magią i wiedza tajemną.
            • marek_boa Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 21:48
              Nie Frasuj się Matrek,nie Frasuj - nic nie poradzisz na to ,Żeś nisko Urodzony! Taka to już dola plebsu!
              • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 22:02
                marek_boa napisał:

> Nie Frasuj się Matrek,nie Frasuj - nic nie poradzisz na to ,Żeś nisko Urodzony!
                > Taka to już dola plebsu!

Dobra, dobra Dyzma. Do garów.
                • marek_boa Re: Najpiekniejsza Rosjanka 23.07.15, 00:56
                  No pośmiałem się!:) A pro po Twoja "najpiękniejsza Rosjanka" właśnie wystąpiła o przyznanie jej Ukraińskiego obywatelstwa i będzie się zrzekać Rosyjskiego! Wyjdzie na to Biedaku ,że znowu Będziesz Musiał znaleźć Sobie innego paszteta do podziwiania!:)
                  • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 23.07.15, 01:30
                    marek_boa napisał:

> No pośmiałem się!:) A pro po Twoja "najpiękniejsza Rosjanka" właśnie wystąpiła
                    > o przyznanie jej Ukraińskiego obywatelstwa i będzie się zrzekać Rosyjskiego! Wy
                    > jdzie na to Biedaku ,że znowu Będziesz Musiał znaleźć Sobie innego paszteta do
                    > podziwiania!:)

Ja rozumiem że de gustibus de non disputandum est, ale jaki Ty musisz mieć gust, że nazywasz ta akurat kobiete "pasztetem". Zapewnie masz zmazy nocne do po myślach o tej kobiecie

static.prsa.pl/images/7649566d-8a47-422c-8263-de2cee5875de.jpg

No tak, zmiana obywatelstwa zwykle znaczaco wplywa na urodę kobiety jak wiadomo.
                    • marek_boa Re: Najpiekniejsza Rosjanka 23.07.15, 07:03
                      Zakładając ten wątek Dałeś jasno do zrozumienia ,że nie Rozumiesz! Zmiana obywatelstwa znacząco wpływa na.....narodowość!
                      • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 23.07.15, 07:12
                        marek_boa napisał:

> Zakładając ten wątek Dałeś jasno do zrozumienia ,że nie Rozumiesz! Zmiana obywa
                        > telstwa znacząco wpływa na.....narodowość!

Nie, zmiana obywatelstwa wpływa jedynie na obywatelstwo. Narodowosc ma sie z urodzenia i zachowuje się do śmierci.
                        • marek_boa Re: Najpiekniejsza Rosjanka 24.07.15, 01:01
                          A juś Ci! Polska wykładnia definicji ..."Narodowość(przynależność narodowa lub etniczna) jest deklaratywną (opartą na subiektywnym odczuciu) cechą indywidualną każdego człowieka ,wyrażającą jego związek emocjonalny (uczuciowy),kulturowy,lub genealogiczny (ze względu na pochodzenie rodziców) z określonym narodem"...! W Rosyjskiej wykładni narodowość jest ściśle powiązana z obywatelstwem - nie mylić z pochodzeniem!
                          • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 24.07.15, 02:49
                            marek_boa napisał:

> A juś Ci! Polska wykładnia definicji ..."Narodowość(przynależność narodowa lub
                            > etniczna) jest deklaratywną (opartą na subiektywnym odczuciu) cechą indywidualn
                            > ą każdego człowieka ,wyrażającą jego związek emocjonalny (uczuciowy),kulturowy,
                            > lub genealogiczny (ze względu na pochodzenie rodziców) z określonym narodem"...
                            > ! W Rosyjskiej wykładni narodowość jest ściśle powiązana z obywatelstwem - nie
                            > mylić z pochodzeniem!

To znaczy że Rosjanie mieszkający w Dombasie bez rosyjskiego paszportu, nie są Rosajanami, lecz Ukraincami. A juz Ci.
                            • marek_boa Re: Najpiekniejsza Rosjanka 24.07.15, 06:35
                              To znaczy ,że Ukraińcy POCHODZENIA Rosyjskiego z Donbasu walczą o to aby móc swobodnie decydować jakie obywatelstwo chcą mieć!
                              • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 24.07.15, 07:08
                                marek_boa napisał:

> To znaczy ,że Ukraińcy POCHODZENIA Rosyjskiego z Donbasu walczą o to aby móc sw
                                > obodnie decydować jakie obywatelstwo chcą mieć!

Ja CIę nie pytałem o co oni walczą, tylko kim są Ci ludzie.
                                • marek_boa Re:Jako Ukrainka strasznie zbrzydła!:( 04.08.15, 15:27
                                  ic.pics.livejournal.com/i_korotchenko/20427537/1784665/1784665_900.jpg
                                  • teodor_jeske_choinski_1 Irina Voronina... 04.08.15, 16:00
                                    vignette2.wikia.nocookie.net/swrpg/images/e/ec/Irina-voronina.jpg/revision/latest?cb=20110410234751
        • tornson Re: Najpiekniejsza Rosjanka 23.07.15, 14:30
          bmc3i napisał:

> j. takich ktorych można wyzwać na pojedynek. W kolejnosci, zdradziłeś swój naród
          > jestes oszczercą, jesteś paszkwilantem i szerzysz paszkwile.
          Napisał wiernopoddańczy pachołek USA, powtarzający ślepo wszystko ich łgarstwa i kalumnie! :D

> Po czwarte, jak Ci juz wielokrotnie pisałem, nie zdałbyś amerykanskiej matury,
          > bo nie potrafisz czytac ze zrozumieniem.
          Buuuuuuuuuuuahahahahahaha!! :D
          Owszem Marek mógłby nie zdać amerykańskiej matury, podobnie jak wielu którzy kończyli polskie szkoły przed durnymi reformami ostatnich lat, tyle że właśnie z tego względu że w USA jest to co teraz wprowadzono i u nas, czyli testy przy których trzeba wyłączyć myślenie i odpowiadać z klucza.
          • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 23.07.15, 14:37
            tornson napisał:

> Owszem Marek mógłby nie zdać amerykańskiej matury, podobnie jak wielu którzy ko
            > ńczyli polskie szkoły przed durnymi reformami ostatnich lat, tyle że właśnie z
            > tego względu że w USA jest to co teraz wprowadzono i u nas, czyli testy przy kt
            > órych trzeba wyłączyć myślenie i odpowiadać z klucza.

Przeczytałeś to gdzieś., czy sam wymyśliłeś?
            Napisałem mu że nie zdałby amerykańskiej matury, nawet gdyby była przeprowadzana w jezyku polskim. Bo przeczytał gdzieś ża na amerykańskiej maturze przeprowadzany jest test z czytania. Tylko nie zrozumiał zwrotu "critical reading", co nie oznacza testu z umiejętności składania liter, lecz sprawdzana jest umiejętność rozumienia czytanego tekstu. Przez taki sam test musi przejść każdy kandydat na urzędnika Unii Europejskiej.
            • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka 23.07.15, 14:54
              bmc3i napisał:

> tornson napisał:
              >
              >
              > > Owszem Marek mógłby nie zdać amerykańskiej matury, podobnie jak wielu któ
              > rzy ko
              > > ńczyli polskie szkoły przed durnymi reformami ostatnich lat, tyle że właś
              > nie z
              > > tego względu że w USA jest to co teraz wprowadzono i u nas, czyli testy p
              > rzy kt
              > > órych trzeba wyłączyć myślenie i odpowiadać z klucza.
              >
              > Przeczytałeś to gdzieś., czy sam wymyśliłeś?
              > Napisałem mu że nie zdałby amerykańskiej matury, nawet gdyby była przeprowadzan
              > a w jezyku polskim. Bo przeczytał gdzieś ża na amerykańskiej maturze przeprowad
              > zany jest test z czytania. Tylko nie zrozumiał zwrotu "critical reading", co ni
              > e oznacza testu z umiejętności składania liter, lecz sprawdzana jest umiejętnoś
              > ć rozumienia czytanego tekstu. Przez taki sam test musi przejść każdy kandydat
              > na urzędnika Unii Europejskiej.
              >

Taki test polega na tym, że dają Ci do przeczytania jakiś krótki tekst, a potem dostajesz serię związanych z tym tekstem pytań, najczęściej w formie testu z pytaniami wielokrotnego wyboru.
    • wiarusik bzdura matrek 20.07.15, 22:42
      mnie możesz wyzwać na ubitą ziemię. wyprowadzę cios, o taki:
      2.bp.blogspot.com/-eKwnI2T4SdI/UbsFQzu5CWI/AAAAAAAAAZU/ZSJaTv0sXdg/s1600/Masako-Mizutani-0018.jpg

przypatrz się dobrze, bo ta kobieta ma ponad 40 lat!
      nazywa się masako mizutani.
      • bmc3i Re: bzdura matrek 21.07.15, 03:43
        wiarusik napisała:

> mnie możesz wyzwać na ubitą ziemię. wyprowadzę cios, o taki:
        > 2.bp.blogspot.com/-eKwnI2T4SdI/UbsFQzu5CWI/AAAAAAAAAZU/ZSJaTv0sXdg/s1600/Masako-Mizutani-0018.jpg
        >
        > przypatrz się dobrze, bo ta kobieta ma ponad 40 lat!
        > nazywa się masako mizutani.

I też jest Rosjanką?
        • wiarusik Re: bzdura matrek 21.07.15, 19:59
          matrek...nieważne. pokazałeś mi kobietę, a ja się pytam gdzie ty masz oczy.
          jakąkolwiek młodą byś mi nie pokazał, ja wyciągam kartę joker:
          mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201401/1390334827_by_proface.jpg?1390862624
          i biję twoją kartę kobietą, która mimo podeszłego wieku wygląda na 20-parę lat.
          • bmc3i Re: bzdura matrek 21.07.15, 20:05
            wiarusik napisała:

> matrek...nieważne. pokazałeś mi kobietę, a ja się pytam gdzie ty masz oczy.
            > jakąkolwiek młodą byś mi nie pokazał, ja wyciągam kartę joker:
            > mistrzowie.org/uimages/services/mistrzowie/i18n/pl_PL/201401/1390334827_by_proface.jpg?1390862624
            > i biję twoją kartę kobietą, która mimo podeszłego wieku wygląda na 20-parę lat.
            >

Ten watek nie jest o kobietach, tylko o Rosjankach
            \
            • wiarusik Re: bzdura matrek 21.07.15, 23:50
              matrek, nieistotne...i tak nie związany z tematyką forum.
    • ignorant11 Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 08:11
      bmc3i napisał:

> Maria Gajdar, córka byłego premiera Rosji Jegora Gajdara.
      >
      > Cały tekst: wyborcza.pl/1,75477,18385729,corka-b-premiera-rosji-gajdara-zastepczynia-saakaszwilego-w.html#ixzz3gNqX8JYv
      >
      >
      > Zdecydowanie najpiekniejsza Rosjanka jaką w życiu widziałem.
      > Ktokolwiek zaprzeczy, tego wyzywam na ubitą ziemię, na walkę mieczem alibo topo
      > rem. Pieszo, alibo k

No niezła nie odmowilbym jejkolacjia nawet zostal do sniadania....

Ale umierac nie bede zdecydowanie.

Faktycznie ladna jak na Rosjanke.

Sława!
      Forum Słowiańskie
      gg 1728585
    • patmate Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 10:46
      Wolę nasze ;-)

pzdr
    • fidziaczek Re: Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 11:58
      Oj uważam że miałbyś się z kim pojedynkować, bo większosc wybierze tą:
      www.google.pl/search?q=irina+shayk&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0CAcQ_AUoAWoVChMIiqGI6frrxgIVAS_bCh3hYA3w&biw=1280&bih=863

A jak ktoś lubi nie tylko ładne ale też wysportowane dziewczyny to może tą:
      www.google.pl/search?q=daria+kliszina&biw=1280&bih=863&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0CAYQ_AUoAWoVChMIhduGgPvrxgIVkSrbCh3OIwPc
      • teodor_jeske_choinski_1 Najpiekniejsza Rosjanka 21.07.15, 13:04
        Tylko Irina Voronina!
    • teodor_jeske_choinski_1 Najpiekniejsza Rosjanka(?) 21.07.15, 22:43

(+)To chyba niemozliwe, skoro jej tatus byl jewriejem...
      wolna-polska.pl/wiadomosci/zydowka-gajdar-chce-ukrainie-podarowac-krym-2015-07----------------------------------------------------------------------------
      > Maria Gajdar, córka byłego premiera Rosji Jegora Gajdara.
      >
      > Cały tekst: wyborcza.pl/1,75477,18385729,corka-b-premiera-rosji-gajdara-zastepczynia-saakaszwilego-w.html#ixzz3gNqX8JYv
      >
      >
      > Ktokolwiek zaprzeczy, tego wyzywam na ubitą ziemię, na walkę mieczem alibo topo
      > rem. Pieszo, alibo konno.
      >
      >
      • teodor_jeske_choinski_1 Pierwsza Esterka w III RP... 21.07.15, 22:57
        niedługo będzie zastąpiona następną... ((((:-
        wolna-polska.pl/wiadomosci/wywiad-z-pierwszym-tlumokiem-judeopolonii-dyzurny-psychiatra-kraju-2015-07
      • teodor_jeske_choinski_1 Re: Najpiekniejsza Rosjanka(?) 21.07.15, 22:59
        teodor_jeske_choinski_1 napisał(a):

wolna-polska.pl/wiadomosci/zydowka-gajdar-chce-ukrainie-podarowac-krym-2015-07
        • wiarusik Re: Najpiekniejsza Rosjanka(?) 21.07.15, 23:49
          sorry, ale czy te twoje pro-rosyjskie poyebane źródełko to ktoś zdrowy na ciele i umyśle redaguje, czy zajarany dopierd.alaczem "mocarz"?
          • bmc3i Re: Najpiekniejsza Rosjanka(?) 21.07.15, 23:55
            wiarusik napisała:

> sorry, ale czy te twoje pro-rosyjskie poyebane źródełko to ktoś zdrowy na ciele
            > i umyśle redaguje, czy zajarany dopierd.alaczem "mocarz"?

Ci generalnie chyba nie są prorosyjscy, sa za to generalnie nacjonalistyczni i jako tacy wspieraja wszystkich nacjonalistów, chocby mialo to oznaczać działanie w interesie Rosji.
            • wiarusik Re: Najpiekniejsza Rosjanka(?) 21.07.15, 23:58
              wyobraźmy sobie świat, w którym międzynarodówka nacjonalistyczna dochodzi do władzy, na całym świecie rządzą nacjonaliści...takiej wojny światowej to by świat nie przetrwał.
              • ignorant11 Re: Najpiekniejsza Rosjanka(?) 23.07.15, 07:53
                wiarusik napisała:

> wyobraźmy sobie świat, w którym międzynarodówka nacjonalistyczna dochodzi do wł
                > adzy, na całym świecie rządzą nacjonaliści...takiej wojny światowej to by świat
                > nie przetrwał.

Jakosnie wszytkichnacjonqlistow popieraja, a glownie rosyjskich mimo, ze wlasnie nacjonalisci ukrainscy sa naszymi sojusznikami w walce z kramlinami.
                • teodor_jeske_choinski_1 Ignor, pokaz podniebienie! 23.07.15, 14:18
                  ignorant11 napisał:
                  Jakos nie wszytkich nacjonqlistow popieraja, a glownie rosyjskich mimo, ze wlasnie nacjonalisci ukrainscy sa naszymi sojusznikami w walce z kramlinami.
                  ------------------------------------------------------------------------
                  Co sadzil Feliks Koneczny o rodowodzie dzisiejszych Ukrow...(za wikipedia)

Kozaków zaliczał do cywilizacji turańskiej – uważanej przez siebie za pozbawioną moralności, nietrwałą i nastawioną jedynie na gromadną ekspansję, której przewodzi jednostka mająca w swoim władztwie ślepy tłum posłuszny jej zwierzchnictwu
                  twierdził, że nowa świadomość narodowa w przypadku Kozaków (wcześniej istniała jedynie odrębność wyznaniowa) wykształciła się na rubieżach Rzeczypospolitej dopiero w XVII wieku i to niezaprzeczalnie dzięki wpływom polskim, bez wpływu kultury których nie miałoby to miejsca. Uważał, że państwo polskie dostarczyło tej nowej kształtującej się narodowości wszystkiego niezbędnego do jej ostatecznego wykrystalizowania, jednak Kozacy ze względu na powszechny analfabetyzm, pozbawienie rozpędu kulturalnego i powszechną ciemnotę i anarchię rozpętali między sobą wojny co zakończyło się całkowitą destrukcją początkowego poczucia narodowego [zobacz: Unia hadziacka]
                  zwracał uwagę, że poczucie narodowe (w tym wypadku zwane „ukrainizmem”) które po raz kolejny pojawiło się na tych terenach w XIX w., nie miało najmniejszego związku genetycznego z narodowością ruską formacji pierwszej (Kozackiej), bowiem ta pierwsza po krótkim okresie stała się „czarną masą” po której nie pozostało nawet śladowe piętno świadomości, czy też kultury
            • o333 Re: Najpiekniejsza Rosjanka(?) 22.07.15, 00:03
              bmc3i napisał:

> Ci generalnie chyba nie są prorosyjscy, sa za to generalnie nacjonalistyczni i
              > jako tacy wspieraja wszystkich nacjonalistów, chocby mialo to oznaczać działani
              > e w interesie Rosji.
              >

Tępy debilu. Nie chodzi o działanie w "interesie Rosji" chodzi o pokazanie prostego faktu. Że tak zwani obrońcy demokracji,praw człowieka, tolerancji. To sprzedajni ludzi na rozmaitych usługach. Poczytaj sobie co pisała ta sama suka którą dziś chwalisz 7 lat temu. Otóż była zażartą rosyjską nacjonalistą koleżanką Nawalnego.Zwolenniczką oderwania Abhazji i Osetii od Gruzji. To nie tak że zmieniła poglądy. Pracodawca też się nie zmienił. Tylko teraz dyktują jej inne teksty. Tylko takie bydło jak ty ma krótką pamięć, ba nawet pewnie nigdy o niej nie słyszałeś kretynie.
    • crannmer Bardzo banalny typ 23.07.15, 21:38
      bmc3i napisał:

Bez profesjonalnego wizarzysty, oswietleniowca, fotografa i fotoszopisty dosc banalny typ urody.
      www.spiegel.de/fotostrecke/maria-gaidar-fotos-in-kiew-im-exil-fotostrecke-128586-2.html
      O piekniejsze Rosjanki nie trudno. Coby nie dlugo szukac, np. Ksenia Suchinowa.
      • bmc3i Re: Bardzo banalny typ 23.07.15, 21:56
        crannmer napisał:

> bmc3i napisał:
        > > Zdecydowanie najpiekniejsza Rosjanka jaką w życiu widziałem.
        >
        > Bez profesjonalnego wizarzysty, oswietleniowca, fotografa i fotoszopisty dosc b
        > analny typ urody.
        > www.spiegel.de/fotostrecke/maria-gaidar-fotos-in-kiew-im-exil-fotostrecke-128586-2.html
        > O piekniejsze Rosjanki nie trudno. Coby nie dlugo szukac, np. Ksenia Suchinowa.
        >

Nie lubisz naturscikow? :)
        • crannmer Re: Bardzo banalny typ 23.07.15, 22:30
          bmc3i napisał:
          > Nie lubisz naturscikow? :)

Lubie. Ale o nieco subtelniejszym typie urody.
      • wiarusik Re: Bardzo banalny typ 24.07.15, 10:27
        może się matrek na mnie obrazi, ale ta kobieta ma twarz jak świnia. dać jej tylko gumofilce, dwa wiadra pomyj i wysłać do chlewa tuczniki karmić.
    • kstmrv Re: Najpiekniejsza Rosjanka 24.07.15, 01:27
      Internet zwariował na punkcie prokurator z Krymu
      www.tvn24.pl/wiadomosci-ze-swiata,2/internet-zwariowal-na-punkcie-prokurator-z-krymu-cesarzowa-poklonska,410080.html
      • wiarusik Re: Najpiekniejsza Rosjanka 24.07.15, 10:24
        zahukana zdrajczyni i kryminalistka. ale jeśli pojawi się na zachodzie i zostanie deportowana na ukrainę, to będzie ozdobą więzienia dla politycznych.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka