Dodaj do ulubionych

spadl tu 154...

25.12.16, 15:08
Spadl z tego powodu, ze pijany general od choru zmusil pilota do... wodowania.

Szkoda iwanow ale chor sowiecki przestanie straszc radziecka subkultura.
Obserwuj wątek
    • krzy-czy [...] 25.12.16, 16:29
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • skandy5 Re: spadl tu 154... 25.12.16, 18:45
      Wielka prośba do moderatora formu (jeśli jednak istnieje) o zablokowanie konta (i numeru ip) tego gnoja
      • menel13 Re: spadl tu 154... 25.12.16, 19:12
        Słusznie. Ten gnój mógłby coś wymyślić a nie tylko głupolku i głupolku.
        • krzy-czy [...] 25.12.16, 20:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • gangut Re: spadl tu 154... 26.12.16, 12:59
        Przecież on tylko powtarza swoimi słowami to co PT Redaktorzy Gazety Wyborczej piszą w swoich artykułach i komentarzach redakcyjnych.
        • ignorant11 Re: spadl tu 154... 26.12.16, 18:13
          gangut napisał:

> Przecież on tylko powtarza swoimi słowami to co PT Redaktorzy Gazety Wyborczej
          > piszą w swoich artykułach i komentarzach redakcyjnych.
          >

Tmaze strasza, ze chór alexandrowa odrodzi się.., a ja mam nadzieję, ze ten sowiecki koszmar utopił sie na dnie morza:)))
          • maxikasek Re: spadl tu 154... 26.12.16, 23:01
            "Tmaze strasza, ze chór alexandrowa odrodzi się.., a ja mam nadzieję, ze ten sowiecki koszmar utopił sie na dnie morza:)))"
            Ignor- głupiś jak but po prostu. I prostak.
            Ja mam nadzieję, że szybko odzyskają dawną formę- bo byli artystami dużego formatu.
            CHór (śpiewacy, orkiestra, tancerze) liczył ok. 200 ludzi. Zginęło 64.
            • ignorant11 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 09:10
              maxikasek napisał:

> "Tmaze strasza, ze chór alexandrowa odrodzi się.., a ja mam nadzieję, ze ten so
              > wiecki koszmar utopił sie na dnie morza:)))"
              > Ignor- głupiś jak but po prostu. I prostak.

Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckiego albo nie dośc entuzjastycznego wobec kacaspstwa.

To byłem głupcem i prostakiem, wiec przywykłem.

Wartosc artystyczna jak kazdej propgandy jest zerowa, był to chor wojskowy ale lot cywilny i pijany generał był kokpicie i zmusił z rewolwerem w reku do pikowania w morze:)))

> Ja mam nadzieję, że szybko odzyskają dawną formę- bo byli artystami dużego form
              > atu.

Sowieciarzami duzego formatu artsystami zerowymi.
              > CHór (śpiewacy, orkiestra, tancerze) liczył ok. 200 ludzi. Zginęło 64.

Nie upadaj na duchu Rosjanie maja jeszcze inne tu154:)))

Zreszta ja znalazłem bardziej optymistyczne wiadomości, ze przezyło jedynie 3:)))

To zołdacy liliputany opiewajacy ludobójcza armie sowiecka lecieli z misja aby uprzyjemnic ludowbójstwo w Syrii.

Polegli bo leciał z nimi generał samobójca:)))

Zreszta ten generał upił sie wraz z pilotami i najbardziej prawdopobna przyczyna był pijacka awantura w kokpicie i zapewne strzelanina....
              :)))
              • cojestdoktorku Re: spadl tu 154... 27.12.16, 14:37
                >Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckiego albo nie dośc >entuzjastycznego wobec kacaspstwa.

Ty nie mówisz czegoś antysowieckiego w tym watku tylko coś ANTYLUDZKIEGO
                • ignorant11 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 16:28
                  cojestdoktorku napisał:

> >Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckie
                  > go albo nie dośc >entuzjastycznego wobec kacaspstwa.
                  >
                  > Ty nie mówisz czegoś antysowieckiego w tym watku tylko coś ANTYLUDZKIEGO

????????????

POwiedziałem prawde, ze szmira sowiecka i ze szkoda Iwanów, wiec o co idzie?
                  Mam sie zachwycac sowiecka propganda tylko dlatego, ze pijany general roztrzaskał samolot???
              • maxikasek Re: spadl tu 154... 27.12.16, 20:14
                "Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckiego albo nie dośc entuzjastycznego wobec kacaspstwa.

To byłem głupcem i prostakiem, wiec przywykłem."

Nie - jesteś głupcem bo cieszysz się ze śmierci innych ludzi. Zginęło 92 osoby, w tym muzycy jednego z najlepszych (jesli nie najlepszego) chóru męskiego na świecie.

"Sowieciarzami duzego formatu artsystami zerowymi."
                Jak zwykle nie masz pojęcia o czym piszesz- byle szczekać.

• ignorant11 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 21:19
                  maxikasek napisał:

> "Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckiego a
                  > lbo nie dośc entuzjastycznego wobec kacaspstwa.
                  >
                  > To byłem głupcem i prostakiem, wiec przywykłem."
                  >
                  > Nie - jesteś głupcem bo cieszysz się ze śmierci innych ludzi. Zginęło 92 osoby,
                  > w tym muzycy jednego z najlepszych (jesli nie najlepszego) chóru męskiego na ś
                  > wiecie.

Akurat z ze smierci tych iwanów cale sie nie ciesze, martwi mnie jedynie, ze pijany generał zmusił ich do nurkowania w morzu:)))]
                  >
                  > "Sowieciarzami duzego formatu artsystami zerowymi."
                  > Jak zwykle nie masz pojęcia o czym piszesz- byle szczekać.
                  >

Dla Ciebie wszystko, co sowieckie jest najlepsze na świecie.

Byle sławiło niezwyciezona ludobójcza, tchórzliwa i zbrodnicza armie sowiecka
        • a4095211 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 08:52
          gangut napisał:

> Przecież on tylko powtarza swoimi słowami to co PT Redaktorzy Gazety Wyborczej
          > piszą w swoich artykułach i komentarzach redakcyjnych.
          >

Tymczasem w Rosji, znana dziennikarka publicznie wyraziła radość z w/w katastrofy, ciesząc się ze śmierci dziennikarzy NTW znajdujących się na pokładzie samolotu.

Bożena Ryńska - bo to o tą panią chodzi - dziękowała Bogu za "dodatkowy bonus w postaci dziennikarzy NTW na pokładzie samolotu".... tak że tego.

Ignotant to małe miki ;-)

Pozdrawiam
          • ignorant11 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 09:14
            a4095211 napisała:

> gangut napisał:
            >
            > > Przecież on tylko powtarza swoimi słowami to co PT Redaktorzy Gazety Wybo
            > rczej
            > > piszą w swoich artykułach i komentarzach redakcyjnych.
            > >
            >
            > Tymczasem w Rosji, znana dziennikarka publicznie wyraziła radość z w/w katastro
            > fy, ciesząc się ze śmierci dziennikarzy NTW znajdujących się na pokładzie samol
            > otu.
            >
            > Bożena Ryńska - bo to o tą panią chodzi - dziękowała Bogu za "dodatkowy bonus w
            > postaci dziennikarzy NTW na pokładzie samolotu".... tak że tego.
            >
            > Ignotant to małe miki ;-)
            >
            > Pozdrawiam

Tak dodatkowy bonus z ubicia pseudodzuiennikarzy propagandzistów wraz z pseuartystami:)))

Zreszta ja nie wyrazałem radosci ale wyjaśniłem przyczyny katastrofy:)))

Zobaczy co powie mak pod kierownictwem liliputany:)))

Pijani byli wszyscy piloci....
    • ignorant11 Kacapski generał po pijaku kazł wodować 27.12.16, 16:52
      niezalezna.pl/91292-nowe-informacje-ws-rosyjskiego-tu-154-kapitan-chcial-posadzic-samolot-na-wodzie
      Pewnie chciał sie wykompac w morzu.

A pilot oczywiscie nie smiał odmówic, bo w Rosji włast zawsze ma racje...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka