ignorant11 25.12.16, 15:08 Spadl z tego powodu, ze pijany general od choru zmusil pilota do... wodowania. Szkoda iwanow ale chor sowiecki przestanie straszc radziecka subkultura. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
krzy-czy [...] 25.12.16, 16:29 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: spadl tu 154... 25.12.16, 18:45 Wielka prośba do moderatora formu (jeśli jednak istnieje) o zablokowanie konta (i numeru ip) tego gnoja Odpowiedz Link Zgłoś
menel13 Re: spadl tu 154... 25.12.16, 19:12 Słusznie. Ten gnój mógłby coś wymyślić a nie tylko głupolku i głupolku. Odpowiedz Link Zgłoś
krzy-czy [...] 25.12.16, 20:57 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
gangut Re: spadl tu 154... 26.12.16, 12:59 Przecież on tylko powtarza swoimi słowami to co PT Redaktorzy Gazety Wyborczej piszą w swoich artykułach i komentarzach redakcyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: spadl tu 154... 26.12.16, 18:13 gangut napisał: > Przecież on tylko powtarza swoimi słowami to co PT Redaktorzy Gazety Wyborczej > piszą w swoich artykułach i komentarzach redakcyjnych. > Tmaze strasza, ze chór alexandrowa odrodzi się.., a ja mam nadzieję, ze ten sowiecki koszmar utopił sie na dnie morza:))) Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: spadl tu 154... 26.12.16, 23:01 "Tmaze strasza, ze chór alexandrowa odrodzi się.., a ja mam nadzieję, ze ten sowiecki koszmar utopił sie na dnie morza:)))" Ignor- głupiś jak but po prostu. I prostak. Ja mam nadzieję, że szybko odzyskają dawną formę- bo byli artystami dużego formatu. CHór (śpiewacy, orkiestra, tancerze) liczył ok. 200 ludzi. Zginęło 64. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 09:10 maxikasek napisał: > "Tmaze strasza, ze chór alexandrowa odrodzi się.., a ja mam nadzieję, ze ten so > wiecki koszmar utopił sie na dnie morza:)))" > Ignor- głupiś jak but po prostu. I prostak. Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckiego albo nie dośc entuzjastycznego wobec kacaspstwa. To byłem głupcem i prostakiem, wiec przywykłem. Wartosc artystyczna jak kazdej propgandy jest zerowa, był to chor wojskowy ale lot cywilny i pijany generał był kokpicie i zmusił z rewolwerem w reku do pikowania w morze:))) > Ja mam nadzieję, że szybko odzyskają dawną formę- bo byli artystami dużego form > atu. Sowieciarzami duzego formatu artsystami zerowymi. > CHór (śpiewacy, orkiestra, tancerze) liczył ok. 200 ludzi. Zginęło 64. Nie upadaj na duchu Rosjanie maja jeszcze inne tu154:))) Zreszta ja znalazłem bardziej optymistyczne wiadomości, ze przezyło jedynie 3:))) To zołdacy liliputany opiewajacy ludobójcza armie sowiecka lecieli z misja aby uprzyjemnic ludowbójstwo w Syrii. Polegli bo leciał z nimi generał samobójca:))) Zreszta ten generał upił sie wraz z pilotami i najbardziej prawdopobna przyczyna był pijacka awantura w kokpicie i zapewne strzelanina.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
cojestdoktorku Re: spadl tu 154... 27.12.16, 14:37 >Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckiego albo nie dośc >entuzjastycznego wobec kacaspstwa. Ty nie mówisz czegoś antysowieckiego w tym watku tylko coś ANTYLUDZKIEGO Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 16:28 cojestdoktorku napisał: > >Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckie > go albo nie dośc >entuzjastycznego wobec kacaspstwa. > > Ty nie mówisz czegoś antysowieckiego w tym watku tylko coś ANTYLUDZKIEGO ???????????? POwiedziałem prawde, ze szmira sowiecka i ze szkoda Iwanów, wiec o co idzie? Mam sie zachwycac sowiecka propganda tylko dlatego, ze pijany general roztrzaskał samolot??? Odpowiedz Link Zgłoś
maxikasek Re: spadl tu 154... 27.12.16, 20:14 "Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckiego albo nie dośc entuzjastycznego wobec kacaspstwa. To byłem głupcem i prostakiem, wiec przywykłem." Nie - jesteś głupcem bo cieszysz się ze śmierci innych ludzi. Zginęło 92 osoby, w tym muzycy jednego z najlepszych (jesli nie najlepszego) chóru męskiego na świecie. "Sowieciarzami duzego formatu artsystami zerowymi." Jak zwykle nie masz pojęcia o czym piszesz- byle szczekać. Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 21:19 maxikasek napisał: > "Od głebokiej komuny pamietam, ze gdy powiedxziałem cokolwiek antysowieckiego a > lbo nie dośc entuzjastycznego wobec kacaspstwa. > > To byłem głupcem i prostakiem, wiec przywykłem." > > Nie - jesteś głupcem bo cieszysz się ze śmierci innych ludzi. Zginęło 92 osoby, > w tym muzycy jednego z najlepszych (jesli nie najlepszego) chóru męskiego na ś > wiecie. Akurat z ze smierci tych iwanów cale sie nie ciesze, martwi mnie jedynie, ze pijany generał zmusił ich do nurkowania w morzu:)))] > > "Sowieciarzami duzego formatu artsystami zerowymi." > Jak zwykle nie masz pojęcia o czym piszesz- byle szczekać. > Dla Ciebie wszystko, co sowieckie jest najlepsze na świecie. Byle sławiło niezwyciezona ludobójcza, tchórzliwa i zbrodnicza armie sowiecka Odpowiedz Link Zgłoś
a4095211 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 08:52 gangut napisał: > Przecież on tylko powtarza swoimi słowami to co PT Redaktorzy Gazety Wyborczej > piszą w swoich artykułach i komentarzach redakcyjnych. > Tymczasem w Rosji, znana dziennikarka publicznie wyraziła radość z w/w katastrofy, ciesząc się ze śmierci dziennikarzy NTW znajdujących się na pokładzie samolotu. Bożena Ryńska - bo to o tą panią chodzi - dziękowała Bogu za "dodatkowy bonus w postaci dziennikarzy NTW na pokładzie samolotu".... tak że tego. Ignotant to małe miki ;-) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: spadl tu 154... 27.12.16, 09:14 a4095211 napisała: > gangut napisał: > > > Przecież on tylko powtarza swoimi słowami to co PT Redaktorzy Gazety Wybo > rczej > > piszą w swoich artykułach i komentarzach redakcyjnych. > > > > Tymczasem w Rosji, znana dziennikarka publicznie wyraziła radość z w/w katastro > fy, ciesząc się ze śmierci dziennikarzy NTW znajdujących się na pokładzie samol > otu. > > Bożena Ryńska - bo to o tą panią chodzi - dziękowała Bogu za "dodatkowy bonus w > postaci dziennikarzy NTW na pokładzie samolotu".... tak że tego. > > Ignotant to małe miki ;-) > > Pozdrawiam Tak dodatkowy bonus z ubicia pseudodzuiennikarzy propagandzistów wraz z pseuartystami:))) Zreszta ja nie wyrazałem radosci ale wyjaśniłem przyczyny katastrofy:))) Zobaczy co powie mak pod kierownictwem liliputany:))) Pijani byli wszyscy piloci.... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Kacapski generał po pijaku kazł wodować 27.12.16, 16:52 niezalezna.pl/91292-nowe-informacje-ws-rosyjskiego-tu-154-kapitan-chcial-posadzic-samolot-na-wodzie Pewnie chciał sie wykompac w morzu. A pilot oczywiscie nie smiał odmówic, bo w Rosji włast zawsze ma racje... Odpowiedz Link Zgłoś