Dodaj do ulubionych

Pasmatri siuda!

15.10.04, 05:28
cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&category=4718&item=2276770920&rd=1

Tam jest mapa Polski oni pokazja kak amerikancy szli na Krakow. Eto znakomo
wam?
Obserwuj wątek
    • Gość: am Re: Pasmatri siuda! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.04, 11:00
      To jest mapa z września 39.
      A w 45 Amerrikancy doszli do Polski tylko się wycofali. Nestety.
    • Gość: Misza Nu i czto tut takogo ? IP: 195.208.237.* 15.10.04, 12:25
      _misza napisała:

> Tam jest mapa Polski oni pokazja kak amerikancy szli na Krakow. Eto znakomo
      > wam?

Absolutno nie znakomo. A pindosy na Krakow szli tol'ko w swoich mecztach :))))))) Jest'; mnenie czto pindosy woobszcze daze do Berlina nie doszli... no mozet eto oszybka ? ;))))

Priwet
      Misza (nastojaszczij :))
      • grogreg Re: Nu i czto tut takogo ? 18.10.04, 10:38

A dziury na drodze do Nowoczarkaska zalatali.
        • Gość: Misza Re: Nu i czto tut takogo ? IP: 195.208.237.* 18.10.04, 21:34
          grogreg napisał:
          >
          > A dziury na drodze do Nowoczarkaska zalatali.

Przepraszam, czy NowoczArkassk znajduje sie w POlsce? Bo w ROsji takiego miasta nie ma :)) I co dziury w drodze maja wspolnego z droga pindosow do Krakowa :))) ?
          • grogreg Re: Nu i czto tut takogo ? 19.10.04, 09:28
            Ja tak na okolo tematu.
            Twoj serwer znajduje sie w Rostowie nad Donem. A na drodze pomiedzy Rostowem a
            Nowoczarkaskiem malo zebow nie zgubilem.
            • Gość: Misza Re: Nu i czto tut takogo ? IP: 195.208.237.* 19.10.04, 10:16
              grogreg napisał:
              > Ja tak na okolo tematu.
              > Twoj serwer znajduje sie w Rostowie nad Donem.

Wiadomo - jestem z Rostowa, przeciez wiele razy jzu pisalem ze jestem Kazakiem (na iles tam procentow :))))

> A na drodze pomiedzy Rostowem a
              > Nowoczarkaskiem malo zebow nie zgubilem.

1) Nie NowoczArkaskiem, a NowoczErkaskiem
              2) "Nowoczek" znajduje sie na federalnej trasie Rostow-Moskwa i 2 lata temu ja odnowili i teraz jest w porzadku. Co tydzien jezdze do Nowczeka i Szacht i mowie ze jest OK :))

• grogreg Re: Nu i czto tut takogo ? 19.10.04, 12:01
                To milo.
                W przyszlym roku, latem dokonam osobistej inspekcji.
                • Gość: Misza Zapraszam do Rostowa :)) IP: *.mp108.aaanet.ru 19.10.04, 14:03
                  grogreg napisał:
                  > To milo.
                  > W przyszlym roku, latem dokonam osobistej inspekcji.

Wpadaj do Rostowa. POpijemy naszego piwa i porowmawiamy o pindosach :))))
                  • _misza Re: Zapraszam do Rostowa :)) 19.10.04, 16:56
                    lecz sie chooju bo jestes pierdolniety.
                    • Gość: Misza Zawsze przyjemnie porozmawiac z intelligentnym IP: 195.208.237.* 19.10.04, 19:08
                      czlowiekiem :)))
                      • _misza nie zmieniaj tematu 20.10.04, 01:15
                        ile razy uzyjesz slowa pindos to mozesz na mnie liczyc. Yeabl cie pies!
                        • Gość: Misza To _ja_ zmieniam temat ? :)) IP: 195.208.237.* 20.10.04, 10:16
                          _misza napisała:
                          > ile razy uzyjesz slowa pindos to mozesz na mnie liczyc. Yeabl cie pies!

Ojojoj. Juz przestraszylem sie :))) Zapamietaj pacanczyku na zawsze:
                          1) Uzywam takich slow jakie chce i zadna osoba mnie tu nic zakazac nie moze.
                          2) POdszywajac pod mnie robisz z siebie idiote i tyle
                          3) Mozesz i dalej wykazywac szczyt "intelligencji" w rozmowaie. Innego od takich jak ty nie oczekiwam :)))

• _misza Zaczales inny temat, nie widzisz? 20.10.04, 17:30
                            co calo mi okazje napisania kulku inwektyw na twoj temat co zawsze czynie i
                            bede czynil jakbedziesz z uporem maniaka uzywal slowa pindos. Zobaczymy jak
                            dlug te zabawe zechcesz prowadzic. Juz chyba od roku czy dwoch ci to mowie a ty
                            nie kumasz. komentarze ponizej

Gość portalu: Misza napisał(a):

> _misza napisała:
                            > > ile razy uzyjesz slowa pindos to mozesz na mnie liczyc. Yeabl cie pies!
                            >
                            > Ojojoj. Juz przestraszylem sie :))) Zapamietaj pacanczyku na zawsze:
                            ###masz kompleksy? czy ja cos napisalem ci o straszeniu? Po prostu pozyczylem
                            ci milego dnia tak zebys zrozumial.

> 1) Uzywam takich slow jakie chce i zadna osoba mnie tu nic zakazac nie moze.
                            ###oczywiscie. Ja tez. I tak bedzie za kazdym razem az przestaniesz uzywac
                            slowa pindos..

> 2) POdszywajac pod mnie robisz z siebie idiote i tyle
                            ###tak, ciekawa interpretacja. Mnie sie zdaje ze w Rosji zaszlo bardzo duzo
                            zmian a ty ciagle myslisz z przeszlosci. Wiesz, moze bys wzial przyklad z
                            Putina dla odmiany. Wyobraz sobie tak, ze to nie ty a Putin ze mna
                            koresponduje. No i popelnil rok temu oszibku i uzyl slowa 'pindos'. Czy myslisz
                            ze Putin by brnal dalej w bagno? Z tego co o nim czytalem to na pewno nie. Co
                            przypomina mi ze powinienes sie zmienic. Poniewaz jestes inteligentnym facetem
                            wiec zaproponuje ci nastepujacy sposob rozwiazania tego jakby nie bylo
                            miedzynarodowego konfliktu: ty nie bedziesz uzywal slowa pindos a ja nie bede
                            uzywal nika _misza i pisal pod setka innych nickow jakim ty jestes czy nie
                            jestes. To zalezy naprawde od ciebie jak dalej bedzie. Oczywiscie nie musisz mi
                            dawac odpowiedzi bo to i tak bedzie widac.

> 3) Mozesz i dalej wykazywac szczyt "intelligencji" w rozmowaie. Innego od
                            takic
                            > h jak ty nie oczekiwam :)))

zaczynam z mojej strony: jestes fajnym facetem i masz wiele do powiedzenia.
                            Zycze ci milego dnia dzisiaj i jutro!
                            >
                            • Gość: Misza Obraziles sie ze nazwalem cie intelligenta ? :)) IP: 195.208.237.* 20.10.04, 20:19
                              _misza napisała:
                              > co calo mi okazje napisania kulku inwektyw na twoj temat co zawsze czynie i
                              > bede czynil jakbedziesz z uporem maniaka uzywal slowa pindos.

Jaki dziwak ci powiedzial ze mnie interesuja z jakich przyczyn piszesz inwektywy ? :)))
                              Kazdy pacan ma swoje usprawiedliwienia i przyczyny do tego ;))))

Uzywam slowa pindos kiedy chce i z kim chce. Maniakowosc to raczej wykazujesz ty, bo rzucasz sie na to slowo jak byk na czerwone :)))) Jestes najlepszym dowodem na to ze pindosi istneja i zasluguja na takie okeslenie.

Do wszystkich tych co pyta kto to jest "pindos" - to sa histeryczne pacany typu tego co podpisuje sie imieniem "_misza".

Zobaczymy jak
                              > dlug te zabawe zechcesz prowadzic.

Mam dobre poczucie humoru wiec zawsze z ciekawoscia czytam histerie roznych pindosikow. Szczegolnei gdy nie maja odwagi powiedziec swoje imie :))))))))))))))))))))))))

Wiec, smalo - nowa porcje inwektyw w studium "Militaria" ! Czekamy z nieczerpliwoscia.

> Juz chyba od roku czy dwoch ci to mowie a ty
                              > nie kumasz.

Wiec jestes idiota - dwa lata bijesz sie jak glowa ob sciane betonowa :)))))))))

Kazdy normalny czlowiek juz by dawno zrozumial ze jesli na ciebie nikt powazny uwagi nie zwraca to trzeba zamknac sie i siedziec cicho, ale ty to nie taki, nieee. Ty jestes obrazonym skrzywdzonym pindosikiem. Myslisz swoim glupim mozgiem ze rzucajac inwektywy zmusiz mnie zmienic swoje zasady... Zenujace i smiesznie to wyglada _miszo... Dorosly czlowiek musi rozumiec ze kazdy ma prawo mowic co chce, a inwektywami nic nie zmienisz a tylko otrzymujesz zla opinie o siebie.
                              Widze ze masz za malo lat zeby samemu tego zrozumiec, wiec to ci tlumacze jak pieciolatku.

> > Ojojoj. Juz przestraszylem sie :))) Zapamietaj pacanczyku na zawsze:
                              > ###masz kompleksy? czy ja cos napisalem ci o straszeniu? Po prostu pozyczylem
                              > ci milego dnia tak zebys zrozumial.

Pacanie, czy rozumiesz co to jest ironia? Takie slwoo kiedykolwiek sluszales w swym krotkim zyciu :))))))) ?

> > 1) Uzywam takich slow jakie chce i zadna osoba mnie tu nic zakazac nie mo
                              > ze.
                              > ###oczywiscie. Ja tez. I tak bedzie za kazdym razem az przestaniesz uzywac
                              > slowa pindos..

Pacanie, niezwlocznie wyslij mnie pol kilo tej trawy ktora palisz piszac posty na tym forum!!! Niezle wstawia jak widze :)))))))))))))))))))))))

Chyba ten sam gostek co na poczatrku powiedzial ci ze ja zamierzam zmieniac swoje zdanie, zasady i styl pisania pod naciskiem roznych nacpanych pindosow :)))

> > 2) POdszywajac pod mnie robisz z siebie idiote i tyle
                              > ###tak, ciekawa interpretacja. Mnie sie zdaje ze w Rosji zaszlo bardzo duzo
                              > zmian a ty ciagle myslisz z przeszlosci. Wiesz, moze bys wzial przyklad z
                              > Putina dla odmiany. Wyobraz sobie tak, ze to nie ty a Putin ze mna
                              > koresponduje. No i popelnil rok temu oszibku i uzyl slowa 'pindos'. Czy myslisz
                              > ze Putin by brnal dalej w bagno?

Zuc narkotyki pindosie! Bo brakuje ci logiki - jaki Putin, jakie bagno? Chyba ze masz na mysli swoje posty :))))))) ?
                              Ja ci o podszywaniach ty mi o Putinie... :))))))))))
                              Zbyt duzo honoru dla takiej wszy jak ty zeby Putin na ciebie nawet popatrzel :)))))))))))))))))))))))))

> Z tego co o nim czytalem to na pewno nie.

To ty czytac umiesz?! Was tam w pindoslandzie temy ucza :))))))))) "???

> przypomina mi ze powinienes sie zmienic.

Logika zelazna :))))))))) [walam sie na podloge ze smiechu]

> Poniewaz jestes inteligentnym facetem

Skad wiesz?

> wiec zaproponuje ci nastepujacy sposob rozwiazania tego jakby nie bylo
                              > miedzynarodowego konfliktu: ty nie bedziesz uzywal slowa pindos a ja nie bede
                              > uzywal nika _misza i pisal pod setka innych nickow jakim ty jestes czy nie
                              > jestes.

Wiesz co pindosie
                              1) To nie konflikt - to cyrk - ty to klaun, a ja ja ogladacz. Jak mi znudza twoej wypociny to pojde znajdze cos lepszego do ogladania.
                              2) Jak jzu mowilem - uzywam takich slow jakich che, uzwyam ich wtedy gdy mnie chce. Kropka.
                              3) Ty mozesz robic czego tylko zechcesz. Ale ja bym wolal zeby dalej bawil mnie swymi niezwykle smiesznymi postami. Przeciez ktos musi byc etatowym klaunem tego forum :))))))))))))))))))
                              4) Nie zmnieniaj prosze nika - to by oznaczalo ze jestes w miare normalnym czlowiekiem, a to jest niemozliwie. I do tego jestes, jakby tak powiedziec, moim "alter ego" - taki antymisza. Kazdy moze zobaczyc jak by wygladal ja Misza gdyby nie mial poczucia humoru i intellektu, a zas byl glupim nacpanym zakompleksowanym pindosikiem :))))))))))))))

> To zalezy naprawde od ciebie jak dalej bedzie.

No to ja prosze kontynuacji cyrku! _misza nie odchodez!!!
                              Chlopaki z forum Militaria, wy ze mna ? ;)))))

> Oczywiscie nie musisz mi
                              > dawac odpowiedzi bo to i tak bedzie widac.

Narescie widze ze zaczynasz sie uczyc pacanie i juz rozumiesez ze ja nikomu nic nie musze odpowiadac i w ogole niczego nie m,usze robic. Robie tylko to co chce ;))))
                              Ucz sie dalej pindosie...

>
                              >
                              > > 3) Mozesz i dalej wykazywac szczyt "intelligencji" w rozmowaie. Innego od
                              >
                              > takic
                              > > h jak ty nie oczekiwam :)))
                              >
                              > zaczynam z mojej strony: jestes fajnym facetem i masz wiele do powiedzenia.
                              > Zycze ci milego dnia dzisiaj i jutro!
                              > >
                              • _misza [...] 22.10.04, 03:52
                                zle robisz
                                • Gość: Misza To wszytsko na co cie stac ? :)) Dawaj smialo! IP: 195.208.237.* 22.10.04, 15:09
                                  Tyle obiecywales, a zmekles. Zla opinie o pindosach robisz :))))))))))))))
                                  • _misza [...] 26.10.04, 23:31
                                    zle robisz
      • Gość: Polak_Pl Re: Łaba - Berlin a układy polityczne IP: *.crowley.pl 25.10.04, 11:48
        Gość portalu: Misza napisał:
        > )) Jest'; mnenie czto pindosy woobszcze daze do Berlina nie doszli... no
        mozet
        > eto oszybka ? ;))))

Amerykanie nie mogli dojść do Berlina, bo zatrzymali się na Łabie (tak jak
        sobie Stalin zażyczył, a uległy Roosevelt się zgodził).
        Cała chwała ze zdobycia Berlina miała przypaść Rosjanom.

I pewnie dlatego Amerykanie i Brytyjczycy zbombardowali Drezno - stolicę
        Saksonii (350-400 tysięcy zabitych!!!), zamiast zbombardować gniazdo pruskiego
        imperializmu - Berlin (stolicę Brandenburgii).
        Po takim bombardowaniu Berlina Rosjanie nie mieliby co zdobywać.

PS.
        W Berlinie Polacy też wywiesili swoją flagę, choć o ile pamiętam, nie było to
        na Bramie Brandenburskiej (jak w serialu "Czterej pancerni..), lecz gdzieś w
        okolicy.
        Niestety "ktoś" zdjął tą flagę...
        Cała chwała ze zdobycia Berlina musiała przypaść Rosjanom...
        • Gość: Misza :)) IP: 195.208.237.* 26.10.04, 22:55
          > Cała chwała ze zdobycia Berlina musiała przypaść Rosjanom...

Po przeczytaniu calego twego postu jestem pewien ze cala chwala ze zdobycia Berlinu (a moze i za zniszczenie hitleryzmu?) musiala przypasc POlakom :)))))))
          • _misza logika miszy: kon i pies to zwierzeta 26.10.04, 23:34
            a wiec kon i pies to to samo.
            • Gość: Misza Ja przynajmniej logike mam :)) IP: 195.208.237.* 28.10.04, 00:38
              A od takich debilnych pindosow jak ty nie mozna wymagac logiki - tylko emocje :)))
              • _misza Re: Ja przynajmniej logike mam :)) 01.11.04, 13:28
                zle robisz
                • Gość: Misza Powtarzasz sie pindosie :)) IP: 195.208.237.* 03.11.04, 20:10
                  • Gość: jobtwojumat' ja tez sie powtorze. IP: 5.5R* / 217.17.233.* 04.11.04, 02:43
                    huj ci dupe alkoholiku je..y! Rozpie..sz to forum i kazdy to widzi.
                    Reprezentujesz swoj narod manierami z kolchozu. Spie..j z tego forum!
                    • Gość: misza z Rostowa to drobny wariat IP: 5.5R* / 217.17.233.* 04.11.04, 07:03
                      nie wiedzieliscie?
                      • Gość: Misza Chociaz Rostow z duzej litery napisal ;)) IP: 195.208.237.* 04.11.04, 11:45
                        Widac nie jest tak koszmarnie z edukacja w pindoslandzie jak myslalem, po postach _miszy :))))))))
                        • Gość: misza Re: Chociaz Rostow z duzej litery napisal ;)) IP: *.serviciosportuarios.com / *.serviciosportuarios.com 04.11.04, 20:53
                          spie..j stad kutasie.
                          • Gość: Misza Znow popisujesz sie kultura mowy. Narescie :)) IP: 195.208.237.* 05.11.04, 01:56
                            Gość portalu: misza napisał(a):

> spie..j stad kutasie.

Tak trzymac. A juz myslalem ze tak mocno sie zdenerwowales ze juz zmekles ;))
                            • Gość: Misza pisze sie nareszcie ;))) IP: 218.5.191.* 05.11.04, 06:48
                              ty miekki kutasie. Za duzo ciebie Kazachy bolcujom, pindosie ;))
                              • Gość: Misza O. Przepraszam. Taraz bedzie wiedzial :)) IP: 195.208.237.* 05.11.04, 21:58
                                > ty miekki kutasie. Za duzo ciebie Kazachy bolcujom, pindosie ;))

ja to ma z pindosami tyle wspolnego co ty z kultura :)))))))))))
                    • Gość: Misza smialo job towju mat ' :)) IP: 195.208.237.* 04.11.04, 11:44
                      Gość portalu: jobtwojumat' napisał(a):

> huj ci dupe alkoholiku je..y! Rozpie..sz to forum i kazdy to widzi.
                      > Reprezentujesz swoj narod manierami z kolchozu. Spie..j z tego forum!

Nie wtracaj sie, job twoju mat', nie w swoje sprawy jobtwojumat'.
                      U nas z niejaklim _misza toczy sie dyskusja na poziomie ktory "zadal" twoj rodak (nie wiem kogo on zreszta reprezentuje ? moze pindosow :))))))))))))))

Chyba nie chcesz zeby z toba tez rozmawial w takim tonie? Chociaz typki twego pokroju (czyli anonimisci, lubiance pokrzyczec na innych nie wnoszac nic do dyskusji) tylko na taki ton zasluguja (bez wzgeldu na narod z ktorego pochodza).

Wiec, job twoju mat", zamknij sie lepiej i wracaj tedy skad wylazles - na tym forum powazni ludzie o powaznych rzeczach rozmawiaja.

CZasami rozne pindosospodobne sfrustrowane melkontenty (jak np. ty i _misza) zaczynaja zchodzic na personalia, bo nic innego powiedziec nie moga.
                      Z nimi tez mozna czasem porozmawiac, ale jak pwiedzialem na odpowiednim poziomie ;)))
                      • Gość: Misza jak smiesz obrazac ludzi wokol siebie! IP: *.serviciosportuarios.com / *.serviciosportuarios.com 04.11.04, 20:54
                        odpowiadasz wulgaryzmami nic was tam w pindosowie nie uczyli, ch..e w dupe
                        je..e?
                        • Gość: Misza Nie ludzi ,a tylko takich polglowkow jak ty :)) IP: 195.208.237.* 05.11.04, 01:57
                          Umiecie tylko podszywac sie pod kogos i pieprzyc jak zasrane dzieci.
                          I tak kazdy czlowiek majacy powyzej 15 lat od razu pozna kto z nas jest z Rosji a kto podszywa sie ;)))
                          • Gość: Misza chamstwo polskie sie podszywa IP: 218.5.191.* 05.11.04, 06:44
                            Tego cie nauczyli w szkolie zebys nawet nie umial odpowiedziec, nastajaszczaja
                            swolocz ;)))
          • polak_pl Re: :)) 01.11.04, 12:22
            Gość portalu: Misza napisał(a):

> Po przeczytaniu calego twego postu jestem pewien ze cala chwala ze zdobycia Ber
            > linu (a moze i za zniszczenie hitleryzmu?) musiala przypasc POlakom :)))))))

Jakby tak miało być, jak ty jesteś pewien, toby Polacy zdjęli flagę radziecką, a nie na odwrót.
            • Gość: Misza Re: :)) IP: 195.208.237.* 01.11.04, 13:00
              polak_pl napisał:

> Gość portalu: Misza napisał(a):
              >
              > > Po przeczytaniu calego twego postu jestem pewien ze cala chwala ze zdobyc
              > ia Ber
              > > linu (a moze i za zniszczenie hitleryzmu?) musiala przypasc POlakom :))))
              > )))
              >
              > Jakby tak miało być, jak ty jesteś pewien, toby Polacy zdjęli flagę radziecką,
              > a nie na odwrót.

Widac upili sie wodka z radochy ze im pozwolili wejsc do Berlina i bylo nie do flagi :))))))))))))))
              • _misza [..] 01.11.04, 13:29
                teraz belkoczesz
                • Gość: Misza A moze dla odmiany cos na temat ? :)))) IP: 195.208.237.* 03.11.04, 19:40
                  A to pie..sz swoje pindosowskie pierdoly jak potluczony :)))))))
                  • Gość: jobtwojumat dobra, masz dla odmiany, czemu nie IP: 5.5R* / 217.17.233.* 04.11.04, 02:39
                    jestes psycholem obsesyjnie nastawionym do ludzi. Czy u was w jednostce nie
                    mozesz sie zglosic do lekarza zeby ci przepisal tenisowki? Na pewno ci to
                    pomoze a poki co to bujaj sie pacanie i nie osmieszaj swojego narodu bo ludzie
                    pomysla ze jestes ich typowyum przedstawicielem! Mam nadzieje ze ktos w rosji
                    czyta te twoje wypociny i cie tam wezwa z plecaczkeim na doksztaly. Wont stad
                    pijaczyno!

z uszanowanie, jedz ptysie sam.
                    • Gość: misza z Rostowa to znany polglow i szkoda na niego czasu IP: 5.5R* / 217.17.233.* 04.11.04, 07:06
                      dziwie ci sie ze chce ci sie z tym matolkiem polemizowac.

Nie wysilaj sie Misza.Weż urlop.Jedż nad morze,zresztą wy chyba już nie macie
                      morza.
                      • Gość: Misza Znany? Racja :)) A ty jestes tylko gnojem ;)) IP: 195.208.237.* 04.11.04, 12:02
                        podszywasz sie pode mnie.

A nawet gdyby twoje teoria byla sluszna, to okazalo by sie ze podszywasz sie pod czlowieka, ktory nie jest godny uwagi :))))))))))))

Teraz rozumiesz raspizdjaju pindosowski jak smiesznie wygladasz ?! ;)
                        Zreszta wygladac glupia i smiesznie to przeciez twoja spiecjalnosc i robota na tym forum.. Zapomnialem...

Dawaj dalej. Widze ze znow nabierasz forme :-)
                        Tylko cos za krotkie posty. Widze znalazles sobie nowego przyjaciela na forum pod pieknym i dobrze pasujacym do tej osoby nickiem "jobtwojumat'", Ale to nie powod rzucac prace, za ktora cie tu trzymaja ;)))))))

Szybko do pracy. Zeby jutro mi byl nowy post z inwektywami! I to juz! I zeby dlugi, kurde.

Do roboty pidnosi

• Gość: Misza To mialo byc na temat ? Ghmmm. Ciekawie :))) IP: 195.208.237.* 04.11.04, 11:56
                      Widac ze jest z toba jeszcze gorzej niz myslalem...
                      Ciekawie skad tylko tacy jak ty biora sie - czy rodza ich czy was z gowna lepia, bo trudno inaczej wytlumaczyc wasze zachowane.
                      Co jakis czas na forum militaria pojawia sie typek, ktore absolutnie nic na temat forum (ok, chocby cos sensownego, nie wymagam wiecej :)) powiedziec nie moga, a tylko czekaja na moment jak beda mogli wstawic swoje pare groszy... tyle ze nie na temat a inwektywy, najlepiej nie podajac swego imenia, a pod roznycmi glupimi nickami, lub nawet podszywajac pod kogos.

Nie wiem jak w POlsce takich swoloczy nazywaja, u nas w ROsji podchdozi okreslenie
                      "raspizdiaj"

I tacy byli, jestescie i na zawsze jzu bedziecie. Bo jesli czlowiek raspizdjaj to jzu na zawsze...

• Gość: Misza Re: To mialo byc na temat ? Ghmmm. Ciekawie :))) IP: *.serviciosportuarios.com / *.serviciosportuarios.com 04.11.04, 20:57
                        dranstwo pindosowskie sie szerzy na forum coraz wiencej. O co jemu chodzi?
    • Gość: Polak popatrz i poczytaj IP: *.crowley.pl 15.10.04, 12:26
      Z opisu słownego wynika, że jest to książka wydana w 1942 roku przez
      amerykańską armię pod tytułem "Znaj/Poznaj swoich wrogów - nowoczesna bitwa".
      Omówione są w niej:
      - Kampania w Polsce
      - "Bitwa o Francję"
      - Kampania Bałkańska
      - zajęcie Krety

inna sprawa, że mapa dotycząca Kampanii Wrześniowej nic nie wyjaśnia
    • Gość: Jurek Re: Pasmatri siuda! IP: *.cn.net.pl / *.cn.net.pl 21.10.04, 22:18
      Wyjaśnia to kop w podbrzusze.Najsłabszy punkt polskiej obrony.To wyrwanie
      zawiesów.Tak niestety zakończyła się bitwa graniczna.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka