ignorant11 12.11.22, 14:20 www.youtube.com/watch?v=6pwMNVKknN4 Wyglada, ze jednak Chunmo jest jakby bardziej zaawansowany? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cojestdoktorku Re: K239 Chunmoo a HIMARS - porównanie 12.11.22, 15:05 tylko to sobie przesłuchałem i wnioski takie jakich mozna sie było spodziewać, czyli jak zwykle koreańczycy daja lepsze warunki i ide o zakłąd ze niższa cene kurka prawie wszystko u nas bedzie robione plus dostaniemy licencję himarsy nie maja zadnego sensu w porównaniu z tymi koreańskimi zabawkami Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: K239 Chunmoo a HIMARS - porównanie 12.11.22, 15:09 N o nie wiem czy HMarsy nie maja sensu. Wyrzutnie sa lzejsze, wiec czasem tez beda bardziej przydatne. A pozatem wszystko zalezy od szczgołow kontraktu, których nie znamy... Odpowiedz Link Zgłoś
ignorant11 Re: K239 Chunmoo a HIMARS - porównanie 12.11.22, 15:11 ignorant11 napisał: > N o nie wiem czy HMarsy nie maja sensu. Pojazdy sa lzejsze, wiec czasem tez b > eda bardziej przydatne. > > A pozatem wszystko zalezy od szczgołow kontraktu, których nie znamy... > No i trzeba jakis gest dla sojusznika i własciciela produktu, bo chcemy polonizowac i same wyrzutnie i efektory..., wiec patrz dalej i strategiczniej. Odpowiedz Link Zgłoś