Dodaj do ulubionych

UAV strącony! Irańska armia ośmieszyła reżim Busha

22.11.06, 00:35
Ciekawe czy "Słońce Teksasu" ośmieli się teraz zaatakować instalacje
nuklearne Persów.
Brawo bracia,tak trzymać!

media.putfile.com/Tayarah
Obserwuj wątek
    • jopekpl PROŻBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 01:03

Widzę ZE ZNOWU UAKTYWNIŁ SIĘ KOLEŚ Z PROBLEMAMI osobistymi którego nawet własna
      dziewczyna robi w trąbę .
      DRODZY MODERATORZY czy nie macie jakiś uprawnień żeby takich PODSZYWACZY którzy
      ewidentnie robią sobie jaja z innych skutecznie relegować z tego forum??!!
      O PACJĘCIE TYM pisałem już w tym wątku:
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=41874473&a=41874473 i przez
      jakiś czas był spokój teraz jak widać dzieciakowi znowu się nudzi, pewnie jego
      dziewczyna znowu pojechała na romantyczny weekend do Zakopanego z innym facetem.
      • jopepkl Re: PROŻBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 01:06
        W żaden sposób post mój nie narusza regulaminu,jest stuprocentowo związany z
        tematyką forum,nie zawiera przekleństw ani nie jest atakiem personalnym wobec
        innej osoby. To,że ktoś wymyślił sobie podobny nick do mojego jeszcze go nie
        uprawnia do odbierania mi powszechnego prawa jakim jest wolna wypowiedź.
        Dziękuję.
        • jopekpl Re: PROŻBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 01:16
          jopepkl napisał:

> W żaden sposób post mój nie narusza regulaminu,jest stuprocentowo związany z
          > tematyką forum,nie zawiera przekleństw ani nie jest atakiem personalnym wobec
          > innej osoby. To,że ktoś wymyślił sobie podobny nick do mojego jeszcze go nie
          > uprawnia do odbierania mi powszechnego prawa jakim jest wolna wypowiedź.
          > Dziękuję.

Owszem ale jest jeszcze taka wspaniała rzecz jak wyszukiwarka gdzie czarno na
          białym jest kto pod kogo się podszywa,i dlaczego A nasi Moderatorzy to nie
          idioci zrozumieją jak wpiszą te nicki w wyszukiwarce o co ci koleś chodzi.

• jopepkl Re: PROŻBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 01:21
            Może i kiedyś zbłądziłem,ale teraz chcę być pełnowartościowym członkiem tego
            forum. Moja przeszłość nie ma nic wspólnego z tym,co napisałem w bieżącym wątku
            a ten -jak wspomniałem- W ŻADEN SPOSÓB NIE NARUSZA REGULAMINU FORUM GW.
            Mam prawo do swoich poglądów i uważam że strącenie tej maszyny to wielki sukces
            irańskiej armii.
            To Ciebie powinni ukarać moderatorzy gdyż zamiast nawiązać konstruktywną
            dyskusję donosisz i oczerniasz moją osobę.
            Wstydź się!
            • jopekpl Re: PROŚBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 01:35
              Dyskutować można z poważnymi ludźmi a nie z dzieciakami którzy używają
              dziesiątków nicków bo nie mają odwagi pisać pod jednym.
              Prawda nie może oczerniać twoje poprzednie wątki dają mi uzasadnione prawo
              napisać ze masz problemy z sobą zresztą sam to napisałeś o sobie w tym wątku:
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=539&w=40819313&a=40823978
              PODCZYMUJĘ PROŚBĘ DO MODERATORÓW
              • jopepkl Re: PROŚBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 01:42
                Odbyłem terapię teraz już wiem,że jestem człowiekiem i zamierzam w pełni
                uczestniczyć w życiu publicznym.
                Nie życzę sobie nazywania mnie "dzieciakiem" ani uwag na temat mojej
                dziewczyny,gdyż są to obraźliwe wypowiedzi mające na celu zdyskredytowanie
                mojej osoby a nie prowadzenie konstruktywnej dyskusji na określoną tematykę -
                do czego jak sądzę służy forum.
                Nie rozumiem zresztą,dlaczego mnie tak nazywasz, na temat tego incydentu mam
                prawo sądzić co mi sie żywnie podoba,ciekawe jak Ty byś sie czuł gdyby ktoś
                nazwał Cię "dzieciakiem" albo "niepoważnym" bo wietrzysz spisem w tragedii WTC.
                Zgłosiłem do skasowania Twoje posty atakujące zarówno mnie jak i moich bliskich
                i apeluję do Ciebie aby to się nie powtórzyło.
                • jopekpl Re: PROŚBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 02:05
                  Najwyraźniej twój terapeuta nie nauczył ciebie co to honor ,odwaga ,czy zwykła
                  ludzka przyzwoitość,a to oznacza ze wyrzuciłeś pieniądze w błoto.Normalny
                  człowiek nie potrzebuje terapii,a to oznacza ze nadal mam prawo twierdzić ze
                  masz problemy ze sobą,a dziecinne zachowanie upoważnia mnie do nazwania ciebie
                  dzieciakiem bez względu na to ile masz lat.Zresztą na nazwę dzieciak
                  histerycznie reagują zazwyczaj bardzo młode osobniki które już bardzo by
                  chciały być dorosłe ,w moim wieku takie nazwanie może być tylko komplementem za
                  który z góry dziękuję.
                  pa ,pozdrowienia dla dziewczyny jak już wróci z Zakopanego
                  • jopepkl Re: PROŚBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 02:15
                    Bezczelność na którą nie zamierzam reagować. Poszukaj sobie kogoś na swoim
                    poziomie,oby na innym forum. Żegnam.
                    • jopekpl Re: PROŚBA do moderatorów!!!! 22.11.06, 08:20
                      jopepkl napisał:

> Bezczelność na którą nie zamierzam reagować. Poszukaj sobie kogoś na swoim
                      > poziomie,oby na innym forum. Żegnam.
                      Kurna aleś mi przyłożyłeś leżę na łopatkach i....nie mogę wstać ze śmiechu,na
                      tym forum ilość twoich postów razem z tymi wynosi coś ok 14 toś dopiero poważny
                      dyskutant się znalazł:-)
    • marek_ogarek Re: UAV strącony! Irańska armia ośmieszyła reżim 22.11.06, 03:41
      Kurna, oczoplonsu mozna dostac panowie od tych waszych nickow....
    • j-k spales dobrze, dziecie? 22.11.06, 08:03
      to w takim razie - na dzien dobry :)))
      home.xnet.com/~cmaddox/CVN-USS_Ronald_Reagan.jpg
      • jopekpl Re: spales dobrze, dziecie? 22.11.06, 08:22
        j-k napisał:

> to w takim razie - na dzien dobry :)))
        > home.xnet.com/~cmaddox/CVN-USS_Ronald_Reagan.jpg

Jak widać nie tylko ja ciebie uważam za "dzieciaka"
        • j-k Re: spales dobrze, dziecie? 22.11.06, 17:49
          jopekpl napisał:
          > Jak widać nie tylko ja ciebie uważam za "dzieciaka"

Hloopcze, twoje zdanie na ten temat srednio mnie interesuje.
          natomiast bardziej twoja polityczna indolencja, wyrazajaca sie w mniemaniu,
          ze Amerykanie przejmuja sie takimi duperelami, jakie opisujesz :)))

Nie chce mi sie szukac, ale ogladalem niedawno zdjecia satelitarne iranskiego
          programu atomowego.
          Amerykanie maja dokladny przeglad tych obiektow, z dokladnoscia do 1m , lacznie
          z podziemnymi instalacjami.

Wystarczy tylko polityczna bedyzja - co do ich zbombardowania.
          szukac juz nic nie trzeba , gdyz wszystko jest im DOKLADNIE znane :)

Tfuj, jak zawsze, Dr. J.K.
          • jopekpl Re: spales dobrze, dziecie? 22.11.06, 18:59
            J-K potrafisz prawidłowo składać literki??? to popatrz dobrze na nicki i
            sprawdź czy piszesz do mnie czy do KLONA który założył ten wątek.
            Co do reszty to się zgadzam z waćpanem.
            • browiec1 Re: spales dobrze, dziecie? 22.11.06, 22:18
              Tak czy inaczej, wracajac do tematu glownego - sukces Iranczycy odniesli na
              miare swojego kraju. Wyglada to jak model sterowany kupiony w sklepie, stracony
              za pomoca procy:))) Allah akbar, moze nastepnym razem pomoze zatopic dmuchany
              materac.
            • j-k nie obraz sie... 22.11.06, 23:36
              na tym forum...
              ani na jakimkolwiek innym...
              nie dyskutuje z osobami...
              lecz z pogladami.

buenas noches.
              • o333 smutno mi przez przez 2 lata 23.11.06, 05:42
                ... nie dorobiłem się podszywacza i nikt mnie nie obraził, bez sęsu
                apeluję do was zróbcie mi przyjemność oby choc raz skoczył mi gul
                PS. Na zawsze wasz ruski agent (wujek mordował czeczeńców a drugi afgańczyków)
                • jopekpl Re: smutno mi przez przez 2 lata 23.11.06, 09:59
                  Dzięki przyjacielu za dobre słowo, fakt nie spojrzałem na sprawę z tej
                  strony, widocznie mój dorobek na tym forum ma jakieś znaczenie(ach ta
                  skromność )skoro jakaś miernota która sama niczego nie potrafi się dorobić
                  podczepia sie pod moje konto.To tak jakby ktoś podrabiał markowe wyroby,
                  cholera ale "urosłem".
                • paw_dady Re: smutno mi przez przez 2 lata 23.11.06, 20:08
                  o333 napisał:

> PS. Na zawsze wasz ruski agent (wujek mordował czeczeńców a drugi afgańczyków)

eh ty Ruski glupi jestes, jakby wujek teraz mordowla Afgancow to niosl by pokoj
                  i demokracje. Zaczekac wujkowi trzeba bylo do czasu buszyslawa dablju ;)
              • jopekpl Re: nie obraz sie... 23.11.06, 10:10
                j-k napisał:

> na tym forum...
                > ani na jakimkolwiek innym...
                > nie dyskutuje z osobami...
                > lecz z pogladami.
                >
                > buenas noches.
                Nie mam o co się obrażać zwracam po prostu koledze uwagę ze w poprzednim
                wpisie:
                Hloopcze, twoje zdanie na ten temat srednio mnie interesuje.
                > natomiast bardziej twoja polityczna indolencja, wyrazajaca sie w mniemaniu,
                > ze Amerykanie przejmuja sie takimi duperelami, jakie opisujesz :)))
                zwracasz się nie do osoby która te poglądy wyraziła,krótko mówiąc dyskutować
                chcesz o poglądach z osobą która tych poglądów nie wyraziła.
                pozdrawiam
          • marek_boa Re: spales dobrze, dziecie? 23.11.06, 05:56
            Drogi J-K jeśli Wierzysz w takie cuda-niewidy typu "zdjęcia podziemnych
            instalacji nuklearnych" Iranu będące w posiadaniu USA to....gratuluję!:)
            -Pozdrawiam!
            • cie778 Re: spales dobrze, dziecie? 23.11.06, 20:00
              > jeśli Wierzysz w takie cuda-niewidy typu "zdjęcia podziemnych instalacji
              > nuklearnych" Iranu będące w posiadaniu USA to....gratuluję!:)

ale co jest niewiarygodne?
              - to że zdjęcia podziemnych?
              - czy to, że akurat irańskich?
              - czy też może nuklearnych?

bo w to, że Amerykanie zdjęcia robić potrafią, to chyba nie wątpisz?
              btw - z parędziesiąt lat temu Sowieci wstrzymali rozbudowę podziemnych bunkrów
              po tym, jak podli imperialiści opublikowali w jakowymś pisemku o geozdezji (?)
              radarowe zdjątka podziemnej delty Nilu.

pozdrawiam
              jasiol
              • paw_dady Re: spales dobrze, dziecie? 23.11.06, 20:06
                no to dlaczego Hamas zbudowal tyle bunkrow i nikt tego eni sfotografowal? a
                szpiony Izraelskie sie nie zorientowaly? tak z ciekawosci ;)
                • _misza Re: spales dobrze, dziecie? 24.11.06, 00:05
                  hehehe, dobre. Ground penetrating radar my ass.
                • j-k wyjasniam 24.11.06, 13:24
                  sfotografowal. wierz mi.
                  ta akcja Izraela w Libanie byla prowadzona bez zgody USA.. .
                  Nie czules tego?

IDF byl "slepy" gdyz Amerykanie nie udostepnili im swoich (tajnych)
                  zdjec satelitarnych.
                  • paw_dady Re: wyjasniam 26.11.06, 13:52
                    j-k napisał:

> sfotografowal. wierz mi.
                    > ta akcja Izraela w Libanie byla prowadzona bez zgody USA.. .
                    > Nie czules tego?

Ziste to jest wytlumaczenie. Ale wytlumaczenie izraelskich wojskowych po
                    becnakch jakie zebrali a nie wytlumaczenie czy da ew nie da sie sfotografowac.

> IDF byl "slepy" gdyz Amerykanie nie udostepnili im swoich (tajnych)
                    > zdjec satelitarnych.

A to juz IMHO bajki - ze USA czegokolwiek nie udostepn IDF. Zapewne blokada
                    wyszla od neokonsow typy pp. Wolfowitz, Perle czy tez liberalo jak p. Liberman?

Wyrazy Uszanowania
                    PD
                • cie778 Re: spales dobrze, dziecie? 24.11.06, 17:52
                  paw_dady napisała:

> no to dlaczego Hamas zbudowal tyle bunkrow i nikt tego eni sfotografowal?

Sfotografował, ale odróznienie na zdjęciu bunkra o powierzchni 2 m2 od układu
                  paru głazów albo lepianki jest trudne. Dla odmiany Iran ogłosił ostatnio, że
                  chce mieć 100 tys. wirówek. Albo będą stały gdzieś na powierzchni ziemii albo
                  podziemne hale będą łatwo odróżnialne od naturalnych obiektów.

> a szpiony Izraelskie sie nie zorientowaly? tak z ciekawosci ;)
                  zaspokoiłem ciekawość? ;-)

pozdrawiam
                  jasiol
                  • paw_dady Re: spales dobrze, dziecie? 26.11.06, 13:54
                    cie778 napisał:

> paw_dady napisała:
                    >
                    > > no to dlaczego Hamas zbudowal tyle bunkrow i nikt tego eni sfotografowal?
                    >
                    > Sfotografował, ale odróznienie na zdjęciu bunkra o powierzchni 2 m2 od układu
                    > paru głazów albo lepianki jest trudne.

Czyli nie sfotografowali de facto.

> Dla odmiany Iran ogłosił ostatnio, że
                    > chce mieć 100 tys. wirówek. Albo będą stały gdzieś na powierzchni ziemii albo
                    > podziemne hale będą łatwo odróżnialne od naturalnych obiektów.

i tak i nie. Sa sfotografowane duze obiekty ale czy te obiekty zawieraja
                    instalacje wojskowe to juz inna para kaloszy. Jak dotad to co badano nie
                    wykazala zadnej aktywnosci militarnej.

> > a szpiony Izraelskie sie nie zorientowaly? tak z ciekawosci ;)
                    > zaspokoiłem ciekawość? ;-)

Zrobiles kawal dobrej roboty jednak nei przekonujacej ;)

> pozdrawiam
                    > jasiol

Wyrazy Uszanowania
                    PD
              • marek_boa Re: spales dobrze, dziecie? 24.11.06, 07:14
                Jasiol w to ,że Amerykanie zdjęcia robić potrafią to nie wątpię! Wątpię za to
                by istniała JAKAKOLWIEK możliwość zrobienia zdjęć SATELITARNYCH podziemnych
                instalacji nuklearnych,przy tak dużym użyciu ekranów antyradiacyjnych
                instalowanych z materiałów nieprzenikliwych! Co innego robienie zdjęć dających
                obraz radarowy naturalnych obiektów (nawet podziemnych),choć akurat przy takim
                zdjęciu stwierdzenie co za obiekt został sfotografowany to "gdybologia
                sosowana"!:)
                -Pozrawiam!
                • cie778 Re: spales dobrze, dziecie? 24.11.06, 17:47
                  marek_boa napisał:

> Wątpię by istniała JAKAKOLWIEK możliwość zrobienia zdjęć SATELITARNYCH
                  > podziemnych instalacji nuklearnych,przy tak dużym użyciu ekranów
                  > antyradiacyjnych instalowanych z materiałów nieprzenikliwych!

Ale przecież fotografującemu wystarczy informacja, że tu i tu jest 20 m pod
                  ziemią schowane coś o powierzchni 500 m2. W końcu takich budowli nie stawia się
                  w calach maskujących.
                  Znasz taką starą zasadę "Zabijcie wszystkich, Bóg wybierze sprawiedliwych"?
                  No to po raz kolejny ją zrealizują - w końcu ile takich podziemnych instalacji
                  mógł postawić Iran?

pozdrawiam
                  jasiol
                • aso62 Oczywiście, że są zdjęcia 24.11.06, 21:36
                  nie tylko wojskowe ale i cywilne:

www.isis-online.org/publications/iran/natanz03_02.html
                  Nie ma możliwości zasłonięcia obiektu o powierzchni wielu hektarów.
            • j-k Re: spales dobrze, dziecie? 24.11.06, 13:28
              marek_boa napisał:

> Drogi J-K jeśli Wierzysz w takie cuda-niewidy typu "zdjęcia podziemnych
              > instalacji nuklearnych" Iranu będące w posiadaniu USA to....gratuluję!:)
              > -Pozdrawiam!

Coz... musisz mi wierzyc na slowo...
              Lub nie, jesli nie chcesz...

Na tle obiektowbedacych nad ziemia byly tam narysowane zarysy budowli
              znajdujacych sie pod ziemia...
              Niestety nie wiem, jak Amerykanie do tego doszli...

Jedna metoda wydaje sie pewna...
              Zbudowanie olbrzymich hal pod ziemia wymaga wywiezienia sporej ilosci Ziemi
              (dziesiatki tysiecy ton) - a tego przed satelita nie da sie dzis ukryc :)))

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka