o333 26.09.07, 12:22 Dajcie jakiś ciekawy temat do tego. Np. w niedzielę w Modlinie odbędzie się pokaz rosyjskiego i białoruskiego specnazu oraz amerykańskich marines |:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 12:51 o333 napisał: > Dajcie jakiś ciekawy temat do tego. > Np. w niedzielę w Modlinie odbędzie się pokaz rosyjskiego i > białoruskiego specnazu oraz amerykańskich marines |:) Дружищще, ты одну единичку пропустил ;) Не 200, а 120 ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 12:55 no fakt :) ale co tam :D . Niesytety nie będę na pokazie i na manewrach mam nadzieję że skopiemy dupy amerykańcom po raz kolejny Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 13:03 o333 napisał: > no fakt :) ale co tam :D . Niesytety nie będę na pokazie i na > manewrach mam nadzieję że skopiemy dupy amerykańcom po raz kolejny No to co do tego watpliwosci nie mam :) Odpowiedz Link Zgłoś
mason10 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 13:06 z przykroscia musze stwierdzic ze wszystkie moje posty zostaly skasowane chodz nikogo ani niczego nie obrazilem i nie zlamalem zasad atykiety co sugerowali mi panowie moderatorzy , odradza sie stalinizm Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 13:29 mason10 napisał: > z przykroscia musze stwierdzic ze wszystkie moje posty zostaly > skasowane chodz nikogo ani niczego nie obrazilem i nie zlamalem > zasad atykiety co sugerowali mi panowie moderatorzy , odradza sie > stalinizm W twoim przypadku, to za sam nick! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Wpadnij tutaj 26.09.07, 13:44 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48601&w=69595305 Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 13:06 Przyjdzie Grom i wszystkim da po dupie:) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 13:37 > Przyjdzie Grom i wszystkim da po dupie:) Aha, jak z afganistanskiego gowna wylezie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 13:37 jak obserwuje takie rzeczy to nikt np. na jakichś międzynarodowych zawodach SF nie wystawia najlepszych Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 13:45 Miszka twój cytat z Gogola :) wiesz że on miał polskie korzenie ? :) Pochodził z terenów Białorusi gdzie polska szlachta sobie folgowała "Panoczki" dobrze się zapisali w jego pamięci i się jeszcze dziwią że moją kolerzanka z Grodna nieznosi Polaków bo według nich Białłlorusini powinni bardziej nienawidzieć Rosjan i w głowach im to się nie mieści :P . Cały myk polega na tym że jest ona wyjątkowo urodziwa a Polakowi nigdy nie da :D Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 13:52 o333 napisał: > Miszka twój cytat z Gogola :) wiesz że on miał polskie korzenie ? :) Myslalem ze Ukrainskei :)) > jeszcze dziwią że moją kolerzanka z Grodna nieznosi Polaków bo > według nich Białłlorusini powinni bardziej nienawidzieć Rosjan i w > głowach im to się nie mieści :P . Cały myk polega na tym że jest ona > wyjątkowo urodziwa a Polakowi nigdy nie da :D Ja tez bylem w szoku gdy w POlsce "dowiedzialem sie" ze Bialorusini nienawidza Rosjan :)))) Ale to dla mnie byla nowosc!!! :)))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:28 To było chyba na terenie obecnej Białorusi owczesnej Ukrainie albo coś w tym stylu , zreszta granice Białorusi i Ukrainy są czysto umowne i nie mają charakteru kulturowo społecznego poprostu narzucone jakimiś bęcwałami z parii Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:36 o333 napisał: > To było chyba na terenie obecnej Białorusi owczesnej Ukrainie albo > coś w tym stylu , zreszta granice Białorusi i Ukrainy są czysto > umowne i nie mają charakteru kulturowo społecznego poprostu > narzucone jakimiś bęcwałami z parii Masz racje - nazwy Bialorus i Ukraina wymyslono w Moskwie - w rzeczywisci jestesmy jednem narodem :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:51 misza_kazak napisał: > o333 napisał: > > > To było chyba na terenie obecnej Białorusi owczesnej Ukrainie albo > > coś w tym stylu , zreszta granice Białorusi i Ukrainy są czysto > > umowne i nie mają charakteru kulturowo społecznego poprostu > > narzucone jakimiś bęcwałami z parii > > Masz racje - nazwy Bialorus i Ukraina wymyslono w Moskwie - w rzeczywisci jeste > smy jednem narodem :) Zieeeeeeeeeeeeeeew... Skończyliście już "kwadrans na propagandę"?;P Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:57 > Skończyliście już "kwadrans na propagandę"?;P Chlopczyku, idz dalej spac, tutaj dorosli rozmawiaja Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:58 misza_kazak napisał: > o333 napisał: > > > To było chyba na terenie obecnej Białorusi owczesnej Ukrainie albo > > coś w tym stylu , zreszta granice Białorusi i Ukrainy są czysto > > umowne i nie mają charakteru kulturowo społecznego poprostu > > narzucone jakimiś bęcwałami z parii > > Masz racje - nazwy Bialorus i Ukraina wymyslono w Moskwie - w rzeczywisci jeste > smy jednem narodem :) > > Smiechu warte... Zapewne od czasow Carycy katarzyny, ktora sila zlikwidowala Sicz Zaporoska.... Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:15 > Smiechu warte... Jesli jestes taki madry to powiec skad wziela sie nazwa Ukraina :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:23 misza_kazak napisał: > > Smiechu warte... > > Jesli jestes taki madry to powiec skad wziela sie nazwa Ukraina :) > A pies lizal nazwie jajca! obojetnie skad pochodzi. Gdy Ukraina, czy raczej sicz zaporoska byla czescia Krolestwa polskiego i Litwy, "ukraincy" nie wykazywali ciagot do przylaczenia sie do ksiestwa Moskiewskiego. przeciwnie, pulki kozackie walczyly z Moskalami ramie w ramie z Polakami i Litwinami, a rozbrat Ukrainy z krolestwem nie powstal na tle milosci do Moskwy, lecz wzial sie z tego, ze krolestwo mimo ze dalo im teoretycznie takie same prawa jak litwonom I polakom w zakresie wladzyw krolestwie, w praktyce nie funkcjonowalo to najlepiej, bo owczesni litwini i Polacy, uwazali ze im nalezy sie wiecej niz atamanom kozackim. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:26 Wszystko jasne. Czytaj tutaj o Edinej RUsi www.edrus.org/ DOwiesz sie co to jest Rus i dlaczego Ukraincy obrazaja sie na nazywanie sibei Ukraincami i wola gdy ich nazywaja RUsskimi, albo jak do rewolucji - Malorossami Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:31 misza_kazak napisał: > Wszystko jasne. > Czytaj tutaj o Edinej RUsi > > www.edrus.org/ > DOwiesz sie co to jest Rus i dlaczego Ukraincy obrazaja sie na nazywanie sibei > Ukraincami i wola gdy ich nazywaja RUsskimi, albo jak do rewolucji - Malorossam > i przestan, po co dajesz mi takie linki, skoro wiesz, ze nie jestem w stanie przeczytac tego. Daj mi jakis link w j. polskim albo chociaz angielksim,. A tak naprawde - zalezy ktorzy Ukraincy, bo jesli ci z krymu, to nie watpie. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:35 matrek napisał: > przestan, po co dajesz mi takie linki, skoro wiesz, ze nie jestem w stanie > przeczytac tego. Daj mi jakis link w j. polskim albo chociaz angielksim,. Chetnie bym dal - naprawde - ale ty to lepiej znajdziesz, bo jestes polskim Amerykaninem. > A tak naprawde - zalezy ktorzy Ukraincy, bo jesli ci z krymu, to nie watpie. W krymu nie ma ukraincow - tam sa albo Tatarzy albo Rosjanie Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:42 Tatarów nie ma,bo Rosjanie ich wysiedlili;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:43 misza_kazak napisał: > matrek napisał: > > > przestan, po co dajesz mi takie linki, skoro wiesz, ze nie jestem w stani > e > > przeczytac tego. Daj mi jakis link w j. polskim albo chociaz angielksim,. > > Chetnie bym dal - naprawde - ale ty to lepiej znajdziesz, bo jestes polskim Ame > rykaninem. Amerykaninem jeszcze sie nie czuje, za to polakiem jak najbardziej, choc pochodzenie mam ukrainsko-polskie :P (kolejnosc przypadkowa) > > > A tak naprawde - zalezy ktorzy Ukraincy, bo jesli ci z krymu, to nie watp > ie. > > W krymu nie ma ukraincow - tam sa albo Tatarzy albo Rosjanie > Mniejsza z tym, de facto sa "dwie Ukrainy", i dobrze o tym wiesz... Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:45 Ja też mam ruskie nazwisko zakończone na "cz";) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:49 wiarusik napisał: > Ja też mam ruskie nazwisko zakończone na "cz";) no, ja moge powiedziec troche wiecej os swoim pochodzeniu. Jakies tam moje pradziadki byli polskimi szlachciacami ozenionymi z ukrainkami, na kresach, co to musieli sprzedac majatek aby wyksztalcic bande dzieciakow :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:55 wiarusik napisał: > Winszuję błękitnej krwii;)) To taka legenda rodzinna, opowiadania babci :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:32 Jakoś po pomarańczowej rewolucji,Ukraińcy już nie są tacy skłonni do traktowania ich jak część kogoś;) A Kozacy zrobili nam kipisz,kiedy król Władysław IV odwołał wyprawę na Turcję,na którą Kozacy tak bardzo liczyli,i kiedy chciano z nich zrobić chłopów pańszczyźnianych.A nie,że czuli sentyment do Moskali,bo w Moskwie był zamordyzm,a Kozacy cenili wolność;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:37 www.edrus.org/content/view/2913/62/ Tutaj o nazwie Ukraina i Ukraincy Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:44 Gęba mi się uśmiecha,kiedy przysyłasz te swoje linki,naprawdę;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:57 misza_kazak napisał: > www.edrus.org/content/view/2913/62/ > Tutaj o nazwie Ukraina i Ukraincy > en.wikipedia.org/wiki/Ukraine#Polish-Lithuanian_Commonwealth_.281300.E2.80.931600.29 Odpowiedz Link Zgłoś
matrek wiarusik 26.09.07, 15:47 wiarusik napisał: > Jakoś po pomarańczowej rewolucji,Ukraińcy już nie są tacy skłonni do > traktowania ich jak część kogoś;) > A Kozacy zrobili nam kipisz,kiedy król Władysław IV odwołał wyprawę > na Turcję,na którą Kozacy tak bardzo liczyli,i kiedy chciano z nich > zrobić chłopów pańszczyźnianych.A nie,że czuli sentyment do > Moskali,bo w Moskwie był zamordyzm,a Kozacy cenili wolność;) To byla jedynie kropla, ktora przelala czare. Tak naprawde chodzilo o to ze atamani zaporoscy, chcieli miec taki sam udzial w polskim Sejmie jak Polacy i Litwini, do czego zgodnie z owczesnym polskim prawem mieli prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: wiarusik 26.09.07, 15:48 Czyli teraz by była Polska po Don,gdyby tylko wtedy wyegzekwowano to prawo;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: wiarusik 26.09.07, 15:52 wiarusik napisał: > Czyli teraz by była Polska po Don,gdyby tylko wtedy wyegzekwowano to > prawo;) No nie chcialbym wysuwac az tak daleko idacych wnioskow, zwlaszcza ze w miedzyczasie rozne rzeczy dzialy sie z Plska, niezwiazne z Ukraina, ale bez watpienia Krolestwo Polski i Litwy samo strzelilo sobie w stope. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:55 misza_kazak napisał: "- Что, взяли, чертовы ляхи? Думаете, есть что-нибудь на свете, чего бы побоялся козак? Постойте же, придёт время, узнаете вы, что такое православная русская вера!" Н.В.Гоголь Jakies bez senu to zdanie. "Co poeta mial na mysli"? Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:00 matrek napisał: > Jakies bez senu to zdanie. "Co poeta mial na mysli"? - No co! Macie mnie diabelskie lachy!? Myslicie ze istneje cos na swiecie czego boj sie kozak? POczekajcie, przyjdzie czas i dowiecie sie co to jest prawoslawna russka wiara! Gogol (taras bulba) P.S. Tlumaczenie moje :) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:03 misza_kazak napisał: > matrek napisał: > > > Jakies bez senu to zdanie. "Co poeta mial na mysli"? > > - No co! Macie mnie diabelskie lachy!? Myslicie ze istneje cos na swiecie czego > boj sie kozak? POczekajcie, przyjdzie czas i dowiecie sie co to jest prawoslaw > na russka wiara! > > Gogol (taras bulba) > > P.S. Tlumaczenie moje :) > "- Что, взяли, чертовы ляхи? Думаете, есть что-нибудь на свете, чего бы побоялся козак? Постойте же, придёт время, узнаете вы, что такое православная русская вера!" Н.В.Гоголь Ja to przetlumaczylem tak: Co zabrali diabelskie lachy? pomyslcie - jest cokolwiek na swiecie, czego wystraszylby sie Kozak? poczekajcie, przyjdzie czas a zobaczycie co to jest prawolawna wiara. No ale Ty lepiej znasz rosyjski Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:06 materk twoje tłumaczenie jest złe nie łapiesz, pozatym babelfish kiepsko tłumaczy literaturę \;p Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:07 o333 napisał: > materk twoje tłumaczenie jest złe nie łapiesz, pozatym babelfish > kiepsko tłumaczy literaturę \;p Babelfish? Co za czort? Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:14 > Babelfish? Co za czort? Internetowy tlumacz :) bubblefish.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:17 misza_kazak napisał: > > Babelfish? Co za czort? > > Internetowy tlumacz :) > > bubblefish.com/ > niestety nie ma tlumaczenia z rosyjskiego na polski, a tlumaczenie by two jezyki, to nienajlepszy pomysl. Sam probowalem tlumaczyc tego Twojego Gogola, ale nigdy nie pretendowalem do bycia specjalista od Twojego jezyka, wiec i nie roszcze sobie spercjalnych pretensji do jakosci wlasnego tluumaczenia Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:25 Niechciałbym dyskutować z poetą,ale wiara prawosławna nie dość że prowincjonalna,to od zawsze była tylko narzędziem carów i niczym więcej;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:27 wiarusik napisał: > Niechciałbym dyskutować z poetą,ale wiara prawosławna nie dość że > prowincjonalna,to od zawsze była tylko narzędziem carów i niczym > więcej;) Zawsze lubila wladze, i jesli tylko aktualny wladca pozwalal jej na to, sluzyla mu wiernie. Glupi Stalin, sam pozbawil sie takiego narzedzia.... Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:39 > Zawsze lubila wladze, i jesli tylko aktualny wladca pozwalal jej na to, sluzyla > mu wiernie. KK tez :) Wlasnie dlatego ja osobiscie jestem agnostykiem - nie lubie religii, bo oni tylko dziela ludzi... > Glupi Stalin, sam pozbawil sie takiego narzedzia.... Madry STalin wyrwal u ludzi religie z serdca - dzieki temu zacofana ROsja poszla do przodu i zostala supermocarstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 16:01 misza_kazak napisał: > > Zawsze lubila wladze, i jesli tylko aktualny wladca pozwalal jej na to, s > luzyla > > mu wiernie. > > KK tez :) Mylisz sie - roznica miedzy KK a Cerkwia prawoslawna jest taka, ze Kosciol nie podporzadkuje sie wladzy obojetnie jaka by ona nie byla. Cerkiew zas, bedzie sluzyla kazdej wladzy, jesli tylko wladza pozwoli jej zyc. i na tym polegal blad stalina, ze zamiast wykorzystac wiare prawoslawna, tepil ją. > Wlasnie dlatego ja osobiscie jestem agnostykiem - nie lubie religii, bo oni tyl > ko dziela ludzi... > > > > Glupi Stalin, sam pozbawil sie takiego narzedzia.... > > Madry STalin wyrwal u ludzi religie z serdca - dzieki temu zacofana ROsja poszl > a do przodu i zostala supermocarstwem. > Taaak, dzieki wyrwaniu religii z serca - istanieje duze prawdopodobienstwo, ze gdyby Komunisci trzymali z Cerkwia, CCCPO do dzis by istnial. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 27.09.07, 09:00 > Mylisz sie - roznica miedzy KK a Cerkwia prawoslawna jest taka, ze Kosciol nie > podporzadkuje sie wladzy obojetnie jaka by ona nie byla. Cerkiew zas, bedzie > sluzyla kazdej wladzy, jesli tylko wladza pozwoli jej zyc. Ok. Zgodze sie. Katolicka wiara jest znacznie bardziej podla i jej liderzy sa masowymi mordercami, manimulatorami i ostatnimi sukinsynami - pod ich dyktando lub besporednio nimi zostalo zabito kilka milionow ludzi i robiny genocyd w Ameryce. > Taaak, dzieki wyrwaniu religii z serca - istanieje duze prawdopodobienstwo, ze > gdyby Komunisci trzymali z Cerkwia, CCCPO do dzis by istnial. Nigdy nawet by nie powstal! Co za bzdury opowiadasz. Nasz narod juz mial dosc religii, ktora ZAWSZE sluzy wladzom lub bezposrednie jej kieruje (jak KK). Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:34 wiarusik napisał: > Niechciałbym dyskutować z poetą,ale wiara prawosławna nie dość że > prowincjonalna,to od zawsze była tylko narzędziem carów i niczym > więcej;) Tak samo jak katolicka :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:41 Prawosławna bardziej;) My przynajmniej mamy Papieża w Rzymie,a nie tam gdzie diabeł mówi dobranoc;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 16:03 wiarusik napisał: > Prawosławna bardziej;) > My przynajmniej mamy Papieża w Rzymie,a nie tam gdzie diabeł mówi > dobranoc;) A to co za argument wiarusik? Tym razem Ty strzelasz sobie w piete... Zaraz Cie zetnie... Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 27.09.07, 09:01 > My przynajmniej mamy Papieża w Rzymie,a nie tam gdzie diabeł mówi > dobranoc;) Nie wiem co tam mowi diabel, ale wasz papierz karmi glisty w ziemi juz od paru lat :) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 27.09.07, 15:39 misza_kazak napisał: > > My przynajmniej mamy Papieża w Rzymie,a nie tam gdzie diabeł mówi > > dobranoc;) > > Nie wiem co tam mowi diabel, ale wasz papierz karmi glisty w ziemi juz od paru > lat :) Moderatorze!Bana dla tego pana! Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 27.09.07, 15:48 > Moderatorze!Bana dla tego pana! A jaki regulamin niby zlamalem. KOnstatowalem fakt - czlowiek zmal, lezy w ziemi i karmi glisty. Do tego jak powiedzial moderator, o banowaniu decyduje nie on a administacja portalu. Wiec musisz razem z matrkiem plakac do niego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:53 Se folgowała... Chyba jak Ruscy w Królestwie Polskim;) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:54 Byle komu może i nie da,ale mnie się nie oprze;D Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:01 wiarusik napisał: > Byle komu może i nie da,ale mnie się nie oprze;D Mysle ze ona dlugowlosych fanow Trash Metal nie toleruje :))) Tak otriku? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:21 Nie sądzę bym miał długie włosy;) No prawie...do ramion;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:24 wiarusik napisał: > Nie sądzę bym miał długie włosy;) > No prawie...do ramion;PPP Hehe! Ja kiedys tez takie mialem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 14:53 o333 napisał: > jak obserwuje takie rzeczy to nikt np. na jakichś międzynarodowych > zawodach SF nie wystawia najlepszych Bo a niz nasi najlepsi by przegrali, i co by to bylo? :) A tak powazniej. Delta Force musi miec bezposrednia zgode prezydenta na uzycie. Czy to dotyczy takze teoretycznego udzialu np. w zawodach? Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:02 To nie była propaganda :D poprostu granice Białorusi i Ukrainy są że tak powiem trochu bez sensu ale mi tam wszystko jedno rewizjonistą nie jestem . Na temat czy Ola tzn Szasza by ci się poarła to nie wiem ale że jesteś Polakiem to masz na wstępie minus 100 na 100 możliwych punktów . Co do Delty to nie wiem ;/ ale pewnie nie biorą wogóle udziału w zawodach bo jest im to raczej nie potrzebne. Tak samo jest z "A" i "B" podlegają FSB ale tylko teoretycznie mają całkowitą niezależność operacyjną Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:38 Bo Ola tzn. Sasza jest jakąś działaczką Baćkajugend;) Dziwi mnie,że niektórzy mają jakieś uprzedzenia do Polaków,którzy na Kresach przecież nikogo nie mordowali czy torturowali.A to,że wywyższali się nad ludnością białoruską,czy ukraińską-Polacy już tacy są i dla siebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 27.09.07, 09:02 > Dziwi mnie,że niektórzy mają jakieś uprzedzenia do Polaków,którzy na > Kresach przecież nikogo nie mordowali czy torturowali. Jeszcze jak mordowali i torturowali. Razem z SS, ktore uwazalo AK za najlepsza metode przeciwko Bialorusom i Ukraincom. Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:04 > A tak powazniej. Delta Force musi miec bezposrednia zgode prezydenta na uzycie. > Czy to dotyczy takze teoretycznego udzialu np. w zawodach? Takie jednostki ja DF, Wympel czy GROM nie wystepuja. TO sa zawody zolnierzy wojskowych jednostek specjalnych, ale nie oddzielnych specoddzialow. Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:09 Czy lubi fanów Trasha? hmm no nie wiem ja tam lubiem Trasha a ona lubi mnie . Tylko po wdługich włosach zostało wspomnienie . PS. A ona ulbi R'n'B i wogóle lubi się powygibywać . Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:12 o333 napisał: > Czy lubi fanów Trasha? hmm no nie wiem ja tam lubiem Trasha a ona > lubi mnie . Tylko po wdługich włosach zostało wspomnienie . > PS. A ona ulbi R'n'B i wogóle lubi się powygibywać . To ona twoja dziewczyna jest? Gratulacje! Z mojej obserwacji wynika ze baby lubiace RnB nie zbyt lubia dlugowloscyh kamradow w "kosuchach" :)) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:14 o333 napisał: > Czy lubi fanów Trasha? hmm no nie wiem ja tam lubiem Trasha a ona > lubi mnie . Tylko po wdługich włosach zostało wspomnienie . > PS. A ona ulbi R'n'B i wogóle lubi się powygibywać . Tylko nalezy zadac pytanie, czy ktos by chcial ja! Ile ma, piecdziesiatke na karku? :p Odpowiedz Link Zgłoś
misza_kazak Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 15:27 matrek napisał: > Tylko nalezy zadac pytanie, czy ktos by chcial ja! Ile ma, piecdziesiatke na > karku? :p Takei raczej RnB nie sluchaja :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 16:15 nie :) ma 20 prawie 21 uczy się na UW i nie jest moją dziewczyną za młoda na dziewczynę do czego innego to w sam raz Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 16:18 Pobiera polskie nauki i taka niewdzięczna?Wot Batki jajco;PPP Pewnie jeszcze powiesz,że to opozycjonistka,która uczy się tutak na krzywy ryj?;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 16:18 o333 napisał: > nie :) ma 20 prawie 21 uczy się na UW i nie jest moją dziewczyną za > młoda na dziewczynę do czego innego to w sam raz No i jak ona sie przemogla, aby zyc wsrod tych znienawidzonych lachów? Odpowiedz Link Zgłoś
o333 Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 17:00 Ma korzenie polskie , nie przemogłą się chodzi poprostu często na rosyjsko białorusko ukraińsko ... imprezy i tyla Odpowiedz Link Zgłoś
wiarusik Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 17:07 To jakaś głupia.Albo niedojrzała.Nie s.ra się we własne gniazdo;) Odpowiedz Link Zgłoś
matrek Re: 200 tyś post :D 26.09.07, 17:13 wiarusik napisał: > To jakaś głupia.Albo niedojrzała.Nie s.ra się we własne gniazdo;) A czego Ty wymagasz od dwudziestojednolatki? To cto przeciez jeszcze dziecko. Odpowiedz Link Zgłoś