miracolo Re: Dermatologa dobrego poszukuję 04.04.06, 11:42 hejka, jesli chcesz sie wybrac prywatnie polecam jedna babke, nie pamietam wprawdzie jak ona sie nazywa, ale podaje namiary ul. Łęczycka 13 t. 342 11 34 wizyta kosztuje ok 50 zl, umawiasz sie na konkretna godzine jesli chcesz isc do przychodni to na ul. Kurpinskiego - chyba (ulica w bok od Sklodowskiej naprzeciw basenu) jest przychodnia wojewodzka przyjmuja tam bez skierowania, rejestrujesz sie na miejscu babka godna polecenia to Budrewicz-Burczyk, cos jakos tak brzmiace nazwisko, dwuczlonowe powodzenia Magda Odpowiedz Link Zgłoś
glazia Re: Polecam również 05.04.06, 16:46 ta lekarka z łęczyckiej nazywa sie Żuk - jakoś tam, bywamy u niej dość często - polecam Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Dermatologa dobrego poszukuję 04.04.06, 11:48 Dosyć zadowolona jestem z przychodni Kwel-Med przy ul. Nakielskiej. Można się umówić tam albo prywatnie (50zł) albo z kasy chorych. Z kasy na ogół czeka się miesiąc. Do dermatologa nie potrzeba skierowania. tel. 3796969. Pani dermatolog jest miła i kompetentna a raz to się nawet umówiłam z nią na wizytę prywatną u mnie w domu bo wtedy mój synek miał 3 dni. Odpowiedz Link Zgłoś