Dodaj do ulubionych

BLOKI WYBORCZE

07.11.06, 17:51
DRODZY WYBORCY CO SADZICIE O TZW BLOKACH
U NAS DO POWIATU ZBLOKOWALI SIE
PiS = PO = PSL = SAMOOBRONA = PPP = FORUM SAMORZADOWE =
CO O TYM SADZICIE , CZY TO NIE JEST KOGEL-MOGEL ???
Obserwuj wątek
    • nowy49 Re: BLOKI WYBORCZE 07.11.06, 18:07
      BLOKI WYBORCZE - bardzo dobra rzecz - ci co sie dogadali przechodzą - ci z
      którymi nikt nie chciał sie dogadać (samo mówi za siebie!!!) przepadają w
      przedbiegach!!!! wiele osób oburza się tym blokowaniem bo wiedzą że bez bloku
      nie mają szans - zmiana starosty na 100%!!!!
      • 999ku99 Re: BLOKI WYBORCZE 07.11.06, 18:12
        ALE CZY TO JEST FER ZE JA CHCE ODDAC GLOS NA PARTIE X A TA PARTIA NIE UZYSKA 5 % POPARCIA TO GLOSY PRZECHODZA NA BYLE JAKA PARTIE Z BLOKU ?
        • nowy49 Re: BLOKI WYBORCZE 07.11.06, 18:45
          po pierwsze to polityka nigdy nie była i chyba nie bedzie fair, po drugie to
          głosy nie przechodzą na "byle jaką partię" tylko tę największe a po trzecie to
          dobrze bo moze w powiecie nie będzie rozdrobnienia.
          • tabula-rasa1 Re: BLOKI WYBORCZE 11.11.06, 16:42
            w "kupie - siła"...
        • makao12 Re: BLOKI WYBORCZE 07.11.06, 20:10
          bloki są potrzebne ale pod warunkiem że ich uczestnicy będą wobec siebie
          lojalni jeśli nie to nie ma sensu
          • 999ku99 Re: BLOKI WYBORCZE 08.11.06, 18:06
            ja rozumiem ze partie sie blokuja ale popatrzcie na liderow partii ktore startuja do wyborow w powiecie radziejowskim przeciez to łączenie ognia z woda czyli od skrajnej lewicy do skrajnej prawicy bo co ma wspolnego PO i PiS oraz PSL a PPP a do tego jeszcze forum samorzadowe tego nie moge zrozumiec
            • whatmore Re: BLOKI WYBORCZE 08.11.06, 22:44
              999ku99 napisał:

> ja rozumiem ze partie sie blokuja ale popatrzcie na liderow partii ktore start
              > uja do wyborow w powiecie radziejowskim przeciez to łączenie ognia z woda czyl
              > i od skrajnej lewicy do skrajnej prawicy bo co ma wspolnego PO i PiS oraz PSL a
              > PPP a do tego jeszcze forum samorzadowe tego nie moge zrozumiec

Jeśli tak to Cię zaskakuje, to odpowiedz mi na jedno pytanie:
              Ktos tu na forum jakieś kilka dni temu napisał, iż KUJAWY podobno poszły do PiS
              z propozycją aby się blokowac.
              I czy w tym przypadku to jest dla ciebie zrozumiałe?
              Ja czuje, iż na tym forum jak juz tu ktoś słusznie zauwazyl pojawiła się grupa
              JEDNOOSOBOWA kryjąca się pod kilkoma nickami i jest strasznie wściekła, iż nikt,
              alsolutnie nikt nie chciał z nimi podjąc rozmów o jakims tam głupim blokowaniu
              list. Czy to o czymś nie świadczy?
              Tak wiec- nie dajcie się zwieść osobie, która to próbuje robic "czarną kampanię"
              jak palant Kurski.
    • 999ku99 Re: BLOKI WYBORCZE 08.11.06, 20:09
      no i co z tymi blokami ?
    • 999ku99 Re: BLOKI WYBORCZE 10.11.06, 21:01
      z tego wyszly ino bloki mieszkalne na marchlaku hihihihi
    • lewatywa6 Re: BLOKI WYBORCZE 10.11.06, 23:30
      Ten blok to takie gówno, jakie wylatuje po lewatywie. co tu powiedzieć Nie
      dziwię się niektórym partiom ale PO ludzie z zasadami w jednym łóżku z prezesem
      Polskiej Partii P . Szok ale co się nie robi dla koryta. fe POwcy skończycie
      tak jak zaczęliście zero =zero a ja zaczynałem wierzyć w prezydenta z gdańska i
      premiera z krakowa Sztandar wyprowadzić.
    • 999ku99 Re: BLOKI WYBORCZE 13.11.06, 09:21
      czy sa juz wiesci z tych blokow ?
      • tabula_rasa1 Re: BLOKI WYBORCZE 13.11.06, 09:26
        Są wieści z bloków na objezdnej: 4 radnych Nasze Miasto!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka