999ku99 07.11.06, 17:51 DRODZY WYBORCY CO SADZICIE O TZW BLOKACH U NAS DO POWIATU ZBLOKOWALI SIE PiS = PO = PSL = SAMOOBRONA = PPP = FORUM SAMORZADOWE = CO O TYM SADZICIE , CZY TO NIE JEST KOGEL-MOGEL ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nowy49 Re: BLOKI WYBORCZE 07.11.06, 18:07 BLOKI WYBORCZE - bardzo dobra rzecz - ci co sie dogadali przechodzą - ci z którymi nikt nie chciał sie dogadać (samo mówi za siebie!!!) przepadają w przedbiegach!!!! wiele osób oburza się tym blokowaniem bo wiedzą że bez bloku nie mają szans - zmiana starosty na 100%!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
999ku99 Re: BLOKI WYBORCZE 07.11.06, 18:12 ALE CZY TO JEST FER ZE JA CHCE ODDAC GLOS NA PARTIE X A TA PARTIA NIE UZYSKA 5 % POPARCIA TO GLOSY PRZECHODZA NA BYLE JAKA PARTIE Z BLOKU ? Odpowiedz Link Zgłoś
nowy49 Re: BLOKI WYBORCZE 07.11.06, 18:45 po pierwsze to polityka nigdy nie była i chyba nie bedzie fair, po drugie to głosy nie przechodzą na "byle jaką partię" tylko tę największe a po trzecie to dobrze bo moze w powiecie nie będzie rozdrobnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
makao12 Re: BLOKI WYBORCZE 07.11.06, 20:10 bloki są potrzebne ale pod warunkiem że ich uczestnicy będą wobec siebie lojalni jeśli nie to nie ma sensu Odpowiedz Link Zgłoś
999ku99 Re: BLOKI WYBORCZE 08.11.06, 18:06 ja rozumiem ze partie sie blokuja ale popatrzcie na liderow partii ktore startuja do wyborow w powiecie radziejowskim przeciez to łączenie ognia z woda czyli od skrajnej lewicy do skrajnej prawicy bo co ma wspolnego PO i PiS oraz PSL a PPP a do tego jeszcze forum samorzadowe tego nie moge zrozumiec Odpowiedz Link Zgłoś
whatmore Re: BLOKI WYBORCZE 08.11.06, 22:44 999ku99 napisał: > ja rozumiem ze partie sie blokuja ale popatrzcie na liderow partii ktore start > uja do wyborow w powiecie radziejowskim przeciez to łączenie ognia z woda czyl > i od skrajnej lewicy do skrajnej prawicy bo co ma wspolnego PO i PiS oraz PSL a > PPP a do tego jeszcze forum samorzadowe tego nie moge zrozumiec Jeśli tak to Cię zaskakuje, to odpowiedz mi na jedno pytanie: Ktos tu na forum jakieś kilka dni temu napisał, iż KUJAWY podobno poszły do PiS z propozycją aby się blokowac. I czy w tym przypadku to jest dla ciebie zrozumiałe? Ja czuje, iż na tym forum jak juz tu ktoś słusznie zauwazyl pojawiła się grupa JEDNOOSOBOWA kryjąca się pod kilkoma nickami i jest strasznie wściekła, iż nikt, alsolutnie nikt nie chciał z nimi podjąc rozmów o jakims tam głupim blokowaniu list. Czy to o czymś nie świadczy? Tak wiec- nie dajcie się zwieść osobie, która to próbuje robic "czarną kampanię" jak palant Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
999ku99 Re: BLOKI WYBORCZE 10.11.06, 21:01 z tego wyszly ino bloki mieszkalne na marchlaku hihihihi Odpowiedz Link Zgłoś
lewatywa6 Re: BLOKI WYBORCZE 10.11.06, 23:30 Ten blok to takie gówno, jakie wylatuje po lewatywie. co tu powiedzieć Nie dziwię się niektórym partiom ale PO ludzie z zasadami w jednym łóżku z prezesem Polskiej Partii P . Szok ale co się nie robi dla koryta. fe POwcy skończycie tak jak zaczęliście zero =zero a ja zaczynałem wierzyć w prezydenta z gdańska i premiera z krakowa Sztandar wyprowadzić. Odpowiedz Link Zgłoś
tabula_rasa1 Re: BLOKI WYBORCZE 13.11.06, 09:26 Są wieści z bloków na objezdnej: 4 radnych Nasze Miasto! Odpowiedz Link Zgłoś