luca28 28.11.06, 11:33 wczoraj po raz pierwszy powiedziało moje dziecko samo z siebie nie pytane. Wcześniej na moje pytania czy kochasz mamusie to była odpowiedź "ta" rzucona gdzieś w biegu. Ale jestem dumna z mojej córeczki :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cocollino1 Re: Tocham cie 28.11.06, 12:05 gratulacje:) prawda ze to mile?:)) moj synek wczoraj zapytany przeze mnie czy mnie kocha, odpowiedzial... "średnio" :)))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
luca28 Re: Tocham cie 28.11.06, 12:09 bardzo miłe aż mi sie łezka zakreciła w oku :) Odpowiedz Link Zgłoś
jusiadyk Re: Tocham cie 30.11.06, 14:50 No to się pochwalę, że moje dziecko bardziej jest uczuciowe, częściej mi mówi, że mnie kocha i to czasem niepytane. Niestety czasem też za karę oberwę "nie kocham Cię" Odpowiedz Link Zgłoś
loola74 Re: Tocham cie 30.11.06, 23:24 Moja niusia mówi do mnie "kocham mamusie baldzio baldzio mooocnoo" (przy czym tuli sie do mnie rzeczywiscie bardzo mocno). Kocha takze małą małpkę, gąbeczke (??), dzidziulka (dzidziulkiem moze byc kazdy mis). Od niedawna sama jest "małym dzidziulkiem" - każe sie nosic jak bobaska. Bardzo nie lubi gdy "mama płacze" nawet gdy mama płacze ze śmiechu.... zawsze wtedy jestem przez nią wycałowana, ze sprawdzaniem prosto w oczy czy juz przestałam płakac ;) No i zaczeła rozpoznawac "smutne piosenki"...! Odpowiedz Link Zgłoś