Gość: gut Re: Pepsi czy coke ? IP: *.SBI.COM 12.06.03, 20:38 unsatisfied6 napisał: > Co lepsze? najlepsza jest coke w szklanych butelkach. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Pepsi czy coke ? 12.06.03, 20:48 Gość portalu: gut napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Co lepsze? > > najlepsza jest coke w szklanych butelkach. Oczywiście , tylko w szklanej butelce . Lecz ja wolę pepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Pepsi czy coke ? IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 21:45 Zadnych klejacych cukierkow! Ja pije tylko wode mineralna. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Pepsi czy coke ? 12.06.03, 21:46 Gość portalu: Europejka napisał(a): > Zadnych klejacych cukierkow! Ja pije tylko wode mineralna. > pozdr. I masz rację . Wiem , że to nałóg . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Pepsi czy coke ? IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 21:52 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Europejka napisał(a): > > > Zadnych klejacych cukierkow! Ja pije tylko wode mineralna. > > pozdr. > I masz rację . Wiem , że to nałóg . A jakze! Sa jednak gorsze nalogi; nawet takie, co czlowiekowi wolnosc odbieraja! pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ispan Re: Pepsi czy coke ? IP: *.acn.waw.pl 12.06.03, 21:55 Z wódzią, każda:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zonc Re: Pepsi czy coke ? IP: *.awacom.pl 12.06.03, 23:07 Sprite (czytaj SPRAJT) ;-) cze pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Pepsi czy coke ? 12.06.03, 23:14 Gość portalu: zonc napisał(a): > Sprite (czytaj SPRAJT) ;-) > > cze pozdr Coke ( broń Boże , nie czytaj kok ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ochman Re: Pepsi czy coke ? IP: 81.5.147.* 12.06.03, 23:37 Gość portalu: ispan napisał(a): > Z wódzią, każda:) szkoda wodzi Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: Pepsi czy coke ? 13.06.03, 09:55 Gość portalu: ispan napisał(a): > Z wódzią, każda:) z wódzią fuj !!! z whisky to tak, ale wódke mieszać Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Pepsi czy coke ? 12.06.03, 23:13 Gość portalu: Europejka napisał(a): > unsatisfied6 napisał: > > > Gość portalu: Europejka napisał(a): > > > > > Zadnych klejacych cukierkow! Ja pije tylko wode mineralna. > > > pozdr. > > I masz rację . Wiem , że to nałóg . > > A jakze! Sa jednak gorsze nalogi; nawet takie, co czlowiekowi wolnosc odbieraja > ! > pozdr. Największa chorobą zabierjąca człowiekowi wolność , to bieda . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejka Re: Pepsi czy coke ? IP: *.dip.t-dialin.net 12.06.03, 23:32 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: Europejka napisał(a): > > > unsatisfied6 napisał: > > > > > Gość portalu: Europejka napisał(a): > > > > > > > Zadnych klejacych cukierkow! Ja pije tylko wode mineralna. > > > > pozdr. > > > I masz rację . Wiem , że to nałóg . > > > > A jakze! Sa jednak gorsze nalogi; nawet takie, co czlowiekowi wolnosc > odbieraja > > ! > > pozdr. > Największa chorobą zabierjąca człowiekowi wolność , to bieda . Masz racje!!!! Tylko biedy nikt nie wybiera swiadomie (sa wyjatki, w mysl: nie chcialo sie nosic teczki, trzeba nosic dzis woreczki), a wybierajac nalog stoisz zawsze przed jakas alternatywa, przynajmnie na poczatku..... pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Pepsi czy coke ? 12.06.03, 23:15 da.killa napisał: > Pepsi Blue. Z absyntem. :) > Nic Blue . Kilka lat temu wypilem kilka drinków blue . Nie tknę nic blue. Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Pepsi czy coke ? 12.06.03, 23:40 Ostromecka z czerwoną etykietą. Ciutek tylko podgazowana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Żywiec! IP: 213.25.95.* 12.06.03, 23:52 Po 6-7 czerwca to my już powinniśmy pić tylko Coca Colę i zapomniec o Pepsi ;P Na takie upały najlepszy jest według mnie zimny Żywiec. Ten bez pianki ofc. Z atestem Centrum Zdrowia Matki i Dziecka ;) Najlepiej niegazowany. I Qbusie marchewkowo-owocowe polecam, Sondy i Tarczyny! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Żywiec! 12.06.03, 23:55 A ja zabijam sie jeszcze za sokiem jabłkowo-miętowym . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Żywiec! IP: 213.25.95.* 13.06.03, 00:01 Oj, tak... Z lodóweczki, z tendencyjnym liścikiem pod kapselkiem ;) PS: GG, Lokator ;) Odpowiedz Link Zgłoś
lokator Re: Żywiec! 13.06.03, 00:04 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Oj, tak... Z lodóweczki, z tendencyjnym liścikiem pod kapselkiem ;) > > PS: GG, Lokator ;) Widzę, że wiesz o co chodzi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Żywiec! IP: 213.25.95.* 13.06.03, 00:11 Oj, wiem. Bawią mnie te kapselki, bo nie wiem skąd wiem, co "los mi przyniesie" w tych kilku literkach ;) Jakaś chyba mało romantyczna jestem ;P Ale sam soczek (choć to chyba napój)jest pyszny i jak jeszcze jest schłodzony to kapitalnie ożeźwia. Chciało by się dodać hasło reklamowe Redbula w tym kontekście, ale może lepiej wypowiem je między wierszami ;) wiecie o co chodzi. Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ted® Re: Żywiec! IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 13.06.03, 09:30 zywiec to kicha (nie podawaj dziecku bo mu piora wyrosna) czerwona ostromecka to jest to, niegazowana a gazowana (naturalnie) i przy okazji popierasz przemysl rodzimy Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: Żywiec! 13.06.03, 09:53 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Po 6-7 czerwca to my już powinniśmy pić tylko Coca Colę i zapomniec o Pepsi ;P nie widze związku ?? ja wole coke ale ostatnio sklaniam sie ku pepsi, ale to z wyższych pobudek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Żywiec! IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.06.03, 10:45 oti napisał: > Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > > > Po 6-7 czerwca to my już powinniśmy pić tylko Coca Colę i zapomniec o > Pepsi ;P > > nie widze związku ?? A PEPSI nie jest "hamerykańska" a cola naszej "rodzimej", brytyjskiej produkcji? Hmmm No chyba, że jest na odwrót. W takim przypadku w moim poście po prostu w miejsce PEPSI nalezy wstawić cola, a coli PEPSI ;)Jakie to proste ;P Wybaczycie ignorancję? ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: Żywiec! 13.06.03, 11:04 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > oti napisał: > > > Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > > > > > Po 6-7 czerwca to my już powinniśmy pić tylko Coca Colę i zapomniec o > > > Pepsi ;P > > > > nie widze związku ?? > > A PEPSI nie jest "hamerykańska" a cola naszej "rodzimej", brytyjskiej > produkcji? Hmmm No chyba, że jest na odwrót. W takim przypadku w moim poście po > > prostu w miejsce PEPSI nalezy wstawić cola, a coli PEPSI ;)Jakie to proste ;P > Wybaczycie ignorancję? ;) > > Pozdrawiam @ll straszna ignorancja - nie są one oba z us ?? tyle ze cc bardziej koszerna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Żywiec! IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.06.03, 11:23 Obawiam się, że moja ignorancja może być jeszcze większa od tej Twojej "strasznej", bo będe się upierać, że jedna jednak jest brytyjska. Chyba, że moja pani prof. (ponikąd niezawodna) z marketingu była właśnie takiego zdania. Co prawda studia skończyłam z jakieś 2 latka temu, ale pamięc mam raczej dobrą. I bynajmniej NIE krótką ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Żywiec! 13.06.03, 11:49 mylisz sie obie sa amerykanskie. Cola-Cola z siedziba w Atlancie a Pepsi z siedziba w NY. CACA-COLA je jest brytyjska jest przeciez symbolem USA jak myszka miki Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Gdzie można kupic piwo 13.06.03, 21:52 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Po 6-7 czerwca to my już powinniśmy pić tylko Coca Colę i zapomniec o Pepsi ;P > > Na takie upały najlepszy jest według mnie zimny Żywiec. Ten bez pianki ofc. Z > atestem Centrum Zdrowia Matki i Dziecka ;) Najlepiej niegazowany. > I Qbusie marchewkowo-owocowe polecam, Sondy i Tarczyny! > > Pozdrawiam @ll > > Kiedyś tak , dzisiaj nie . To nie piwo . Przy tych akcyzach jakie są w Polsce nie da się wyprodukowaź piwa . Coś za 40 groszy to podbarwiana woda z kranu z kropelką alkoholu i dodatków smakowych. Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Dr Pepper (t) 13.06.03, 21:47 Gość portalu: ochman napisał(a): > jeszcze raz Ty szczęśliwcu mieszkasz w kraju gdzie można coś takiego kupić . To niegdyś był mój ulubiony drink . Teraz zostało tylko pepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wiech Re: Dr Pepper (t) IP: 158.75.225.* 14.06.03, 12:05 unsatisfied6 napisał: > Gość portalu: ochman napisał(a): > > > jeszcze raz > Ty szczęśliwcu mieszkasz w kraju gdzie można coś takiego kupić . > To niegdyś był mój ulubiony drink . Teraz zostało tylko pepsi. jest jeszcze Mr.Proper.. ;-p a co do pytania głównego: zdecydowanie c-c! Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Pepsi czy coke ? 13.06.03, 10:15 lepsza jest Pepsi. mniej słodka i bardziej orzeżwiająca. a najlepsza jest jako dodatek do żubróweczki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: Pepsi czy coke ? IP: *.amb.bydgoszcz.pl 13.06.03, 10:47 A w Twoją teorię Tedzik dot. Żywca nie chce mi się wierzyć! Sprawdze to jednak. Nie wiem jeszcze jak, ale zrobię to. W końcu gra się toczy o wysoka stawkę. Moja Paula uwielbia ten trunek! Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
oti Re: Pepsi czy coke ? 14.06.03, 11:38 ivica napisał: > a najlepsza jest jako dodatek do żubróweczki :))) a nie soczuś jabłeńkowy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Pepsi czy coke ? 14.06.03, 11:52 to swoja droga. Ale pytanie byl o Cole, a zubrowka sama mi sie jakos nasunela:)) Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Apropos dyskusji :)) 14.06.03, 22:34 ivica napisał: > info.onet.pl/733315,69,item.html > Aż mi sie wierzyć nie chce , że tam też pracuja głupcy . Toc to darmowa reklama dla Pepsi . Powinni odpalić kierowcy kilkadziesiąt tysiączków . Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Apropos dyskusji :)) 14.06.03, 22:41 niech kozystaja z potkniecia przeciwnika. niech rozwijaja swoja strfe wplywów. niech ich propaganda sluzy dobrze interesom koncernu :)) Odpowiedz Link Zgłoś
koobz1985 Ja tam wolę MD :-) 14.06.03, 22:54 Ale w końcu to też pepsico. A w ogóle to jestem za pepsi. Odpowiedz Link Zgłoś
sdb Re: Ja tam wolę MD :-) 15.06.03, 11:53 Z dwojga wybieram Coke ale Pepsi wcale nie gardze. Czy ktos probowal Coli waniliowej? Albo szejka za 5$? ;P Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: Ja tam wolę MD :-) 15.06.03, 11:57 nie, za takim burzujem nie jestem. :)) a kto lubi gumy cynamonowe?? i ciekawe dlaczego u nas nie sa sprzedawane w normalnym obiegu?? Odpowiedz Link Zgłoś
koobz1985 A gdzie można dostać gumy cynamonowe? 15.06.03, 16:34 Jestem potencjalnym kupcem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ivica Re: A gdzie można dostać gumy cynamonowe? 15.06.03, 16:39 sa dwie drogi zakupu: pierwsza nowoczesniejsza: www.allegro.pl/ oraz druga: niedziela, gielda na Chemiku. nalezy szukac ludzi sprzedajacych zachodnie produkty :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lisiczkaa Re: A gdzie można dostać gumy cynamonowe? IP: 213.25.95.* 16.06.03, 00:02 Oj, ja też... ;) Póki co zadowalam się herbatą cynamonową ;) Pozdrawiam @ll Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: unsatisfied Re: A gdzie można dostać gumy cynamonowe? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.06.03, 17:26 Gość portalu: lisiczkaa napisał(a): > Oj, ja też... ;) > > Póki co zadowalam się herbatą cynamonową ;) > > Pozdrawiam @ll faktycznie najlepsza jest woda prosto z górkiego źródełka . Odpowiedz Link Zgłoś
rhemek Re: Pepsi czy coke ? 15.06.03, 13:01 Wiecie ktos kiedys probowal wyjasnic, dlaczego coca-cola w szlanych butelkach smakuje lepiej niz w plastikowych. podobno chodzi o stezenie dwutlenku wegla, co powoduje zludzenia smakowe. A swoja droga pirwszy czlon nazwy coca podobno pochodzi od tego, ze w pierwotnej recepturze dodawano sladowe ilosci tej substancji. Nie wiem na ile to prawda. I jeszcze jedna ciekawostka. Wiecie skad przyjal sie czerwony stroj sw. Mikolaja? Z reklam Coca_coli z lat 30! Oto przyklad jak reklama potrafi zmienic niepostrzezenie nasze zwyczaje. rhemek Odpowiedz Link Zgłoś
unsatisfied6 Re: Pepsi czy coke ? 15.06.03, 19:42 rhemek napisał: > Wiecie ktos kiedys probowal wyjasnic, dlaczego coca-cola w szlanych butelkach > smakuje lepiej niz w plastikowych. podobno chodzi o stezenie dwutlenku wegla, > co powoduje zludzenia smakowe. > A swoja droga pirwszy czlon nazwy coca podobno pochodzi od tego, ze w > pierwotnej recepturze dodawano sladowe ilosci tej substancji. Nie wiem na ile > to prawda. > > I jeszcze jedna ciekawostka. Wiecie skad przyjal sie czerwony stroj sw. > Mikolaja? Z reklam Coca_coli z lat 30! Oto przyklad jak reklama potrafi zmienic > > niepostrzezenie nasze zwyczaje. > rhemek > O tym Mikołaju nie wiedziałem . Odpowiedz Link Zgłoś