zarlaczka 12.01.03, 15:43 Niechu pewnie się na mnie obrazisz, ale dlaczego z nami rozmawiasz miło, no prawie miło, a na Warszawie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Czy Niechu ty jesteś dr Jekyll i mr Hyde IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 15:55 To chyba jest jakis inny Niech. Bo nas jest wielu. A co on tam na W-wie wypisuje? Bzdury pewnie jakies. Bo z tych Niechow tylko ja jestem mily i inteligentny. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy Niechu ty jesteś dr Jekyll i mr Hyde 12.01.03, 16:05 Taki kamień z serca mi spadł, że aż podłoga w salonie w drzazgi poszła, że Ty to nie tamten Niech. A na to co on tam gada, spuśćmy zasłonę milczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Czy Niechu ty jesteś dr Jekyll i mr Hyde 12.01.03, 16:10 Czesc! Niech, nieco sie wyretuszowałes. Z kim sie całujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy Niechu ty jesteś dr Jekyll i mr Hyde 12.01.03, 16:12 Z Miltonem. I proszę łapy z daleka od Niecha trzymać, bo to mąż mojej koleżanki. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Czy Niechu ty jesteś dr Jekyll i mr Hyde 12.01.03, 16:13 Zarłoczko, ciesz sie ze Niech w ogole chce z toba rozmawiac, mnie na przyklad odprowadził na pociag. Ale mi było przykro. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Czy Niechu ty jesteś dr Jekyll i mr Hyde 12.01.03, 16:16 W Twoich marzeniach Cię jedynie odprowadził. A gadać ze mną to on uwielbia. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Marzenie sciętej głowy 12.01.03, 16:25 W moich marzeniach to on trzyma swoja głowe na moich kolanach. Ale chyba niepotrzebnie ci o tym powiedzialam. Teraz mu wszystko powtórzysz, bo z toba to pewnie mozna pogadac o wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Marzenie sciętej głowy 12.01.03, 16:42 karolina-k napisała: > W moich marzeniach to on trzyma swoja głowe na moich kolanach. Badź realistką, takim łatwiej. > Ale chyba niepotrzebnie ci o tym powiedzialam. Teraz mu wszystko powtórzysz, Nie muszę powtarzać, Niech umie czytać. > bo z toba to pewnie mozna > pogadac o wszystkim. Pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Marzenie sciętej głowy 12.01.03, 17:01 A miedzy wierszami umiesz czytac? Pewnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Marzenie sciętej głowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 17:04 Nie kloccie sie. Niech ma dwa warkocze, podzielicie sie. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Marzenie sciętej głowy 12.01.03, 17:35 Dzielić się Niechem, nigdy! Jestem zabiórcza. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Za górami za lasami... 12.01.03, 17:05 za dolinami. Pobily sie dwie góralki ciupagami. Kibicuje Zarlaczce, z czystej sympatii Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Za górami za lasami... 12.01.03, 17:33 buggi napisała: > za dolinami. Pobily sie dwie góralki ciupagami. Kibicuje Zarlaczce, z czystej > sympatii Nie bijam się nawet o Niecha, bom dama. Za wyrazy sympatii i poparcie dziękuję. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Zar zarłoczki. 12.01.03, 17:23 Oddaje swojego warkocza zarłoczce, nalezy jej się. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Zar zarłoczki. 12.01.03, 17:34 karolina-k napisała: > Oddaje swojego warkocza zarłoczce, nalezy jej się. Karolcia nic nie musisz mi oddawać, sama se wezmę, a że mi się należy to pewne. Odpowiedz Link Zgłoś
karolina-k Re: Zar zarłoczki. 12.01.03, 17:36 Mam pewne watpliwosci. Bywaj zdrowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Zar zarłoczki. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.01.03, 18:22 Kurecz, juzem na amen lysy bez tych warkoczy. Odpowiedz Link Zgłoś