zarlaczka 18.01.03, 13:02 Widziałam dziś w sklepie jabłuszka z napisem: Kocham Cię i serduszkiem, i nie była to naklejka. Zastanawiam się czy jabłonka, która je wydała na świat, też miała taki napis. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Niech Re: Kochające jabłuszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 13:04 Trudno sprawdzic bo i jablka i jablonke dawno zzarla Zarlaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kochające jabłuszka 18.01.03, 13:14 Zazdrośnik. Zazdrościsz Żarłaczce zdrowego żołądka i że może w nim dużo pokarmu umieszczać. A Twój to już tylko płyny przyjmuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kochające jabłuszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 13:21 Zazdroszcze Zarlaczce miejsca w tym zoladku. Ona plyny tylko w cysternach przyjmuje, a jadlo w TIR-ach. Ostatnio zjadla swoj rower do cwiczen. W ramach noworocznych zobowiazan. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kochające jabłuszka 18.01.03, 13:50 Ale przynajmniej nie sprowadzam tankowcami gorzały i piwska, bo w kraju wszystkie gorzelnie i browary nie nastarczają z produkcją dla zaspokojenia Niechowych potrzeb. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kochające jabłuszka 18.01.03, 14:19 zarlaczka napisała: > Zazdrośnik. Zazdrościsz Żarłaczce zdrowego żołądka i że może w nim dużo pokarmu > > umieszczać. A Twój to już tylko płyny przyjmuje. albo przememlane jabluszka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kochające jabłuszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 14:24 Ja nie narzekam. Alkohol nie tuczy a pozwala zapomniec o Bugolu i Zarlaczu. No to na zdrowie! Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Kochające jabłuszka 18.01.03, 14:27 O nas nie masz szansy zapomnieć, bo o nas się nie zapomina. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Kochające jabłuszka 18.01.03, 14:34 zarlaczka napisała: > O nas nie masz szansy zapomnieć, bo o nas się nie zapomina. z ust mi to wyjelas, no to lu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Kochające jabłuszka IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.03, 14:36 Kto wy jestescie? Dlaczego macie takie smieszne nicki? Odpowiedz Link Zgłoś