Dodaj do ulubionych

A jutro znowu poniedziałek

19.01.03, 18:29
i znowu 5 dni pracy.
Obserwuj wątek
    • qubacz Re: A jutro znowu poniedziałek 19.01.03, 18:56
      A za 12 godzin poniedzialkowa pobudka. Brrrrr najgorsza ze wszystkich pieciu.
      • Gość: Niech Re: A jutro znowu poniedziałek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:13
        Jutro znowu poniedzialek i kolejne 7 dni pracy.
      • zarlaczka Re: A jutro znowu poniedziałek 19.01.03, 19:48
        Na szczęście moja za 14 h, ale też najgorsza, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
        Kto to wymyślił, że kobieta ma pracować.
        • Gość: Niech Re: A jutro znowu poniedziałek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:56
          Jakis idiota. Czy tez raczej idiotka. Widocznie sie przepracowala.
          • zarlaczka Re: A jutro znowu poniedziałek 19.01.03, 19:58
            Stawiam na to pierwsze. Kobieta kobiecie tego by nie zrobiła.
    • zielka kobieta? 19.01.03, 20:18
      to, ze kobiety moga pracowac, to nie przeszkadza mi zupelnie, moj
      ukochany ma wiec sprzataczke, bardzo zacny zawod, i tym sposobem, nie
      musze nic robic, kiedy jestem w domu (teraz nie jestem, wiec musze
      robic)

ale kuzwa, co to za pomysl z rownouprawnieniem w kwestii kariery
      naukowej??? dlaczego ja to moge robic???
      ech. smierc feminizmowi.
      • Gość: Niech Re: kobieta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:22
        Rzuc te kariere w diably. I sprawdz czy w domu jest czysto bo moze sprzataczka
        dostarczyla jakies inne uslugi.
        • buggi Re: kobieta? 19.01.03, 20:32
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> Rzuc te kariere w diably. I sprawdz czy w domu jest czysto bo moze
          sprzataczka
          > dostarczyla jakies inne uslugi.

podala piwo na przyklad? no wiesz Niech, ty tylko o jednym.... o piciu
        • Gość: zielka eee.. IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 19.01.03, 20:52
          NIech, na razie nie mam sie czego bac, jesli chodzi o uslugi.

Swoja droga, Niechu, wlasnie kariery rzucic nie moge, bo ... no wlasnie,
          slaby dzieciak , i nie potrafi powiedziec, ze wolalby posiedziec sobie w
          kinie i pracowac jako ... no, nie wiem, kasjerka.
          trudno.
          ide dalej pisac jakies bzdury. panie dziejku. dobrze, ze chociaz do kariery
          nie wybralam sobie weterynarii, i nie musze we flakach borsukow
          siedziec, jeno przed komputerem.
          • Gość: Niech Re: eee.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 22:10
            Zatrudnij sprzatacza. Monitor odkurzy.
    • tradycja1 Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:18
      • Gość: Niech Re: A jutro..wtorek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 15:25
        Jutro sroda! Tradi, co wy tam w Stanach z kalendarzami robicie?!
        • tradycja1 Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:29
          Mialam sen emigranta w dziewnej formie..ze nie moge wrocic do Polski..to byl
          koszmar.
          A kalendarz mam dobry...z Polski:)
          • qubacz Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:32
            Mi sie snilo ze z parkingu ukradli mi dwa przednie kola z samochodu, a gdy biegalem w rozpaczy szukajac zloczyncow oni podjechali laweta i na moich oczach zabrali cale auto. Jak mam to interpretowac?
            • tradycja1 Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:36
              Strach przed utraceniem czego co jest dla Ciebie cenne....bezsilnosc w walce o
              to cos ...
          • Gość: zielka Re: A jutro..wtorek IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 20.01.03, 15:37
            to byl koszmar? hm.

wlasnie w snie dowiedzialam sie , ze Edyta Gorniak jest to moja
            kolezanka ze szkoly podst. , ktora dzieki cudownej transformacji
            (kolezanka byla brzydka) stala sie tym czym jest, i w konfidencji
            opowiadala mi o swoich przygodach w Koreii.

musze o tym napisac do "Nie"
            • Gość: Niech Re: A jutro..wtorek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 15:41
              A moze ty jestes Edyta? Bo ona tez gdzies wyjechala, tez zwiazana z
              cudzoziemcem. Cos za duzo rzeczy sie zgadza.
              • tradycja1 Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:44
                A czy Niechowi sie cos sni czy sypia tak szybko ?
              • Gość: zielka Re: A jutro..wtorek IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 20.01.03, 15:45
                Niech, jesli jest to sugestia co do mojego brzucha, to sobie wypraszam.

pojutrze jade do domu na chwile, a tam jedzenie wspaniale, wiec teraz nic
                zupelnie i brzuszek plaski.. ekhm. prawie.

i moj cudzoziemiec nie jets brytyjskim producentem. Jeno glupim fanem
                PSG, kuchnia.
                no nic. dzieki buddzie i tak Marsylia zwykla wygrywac.
                • Gość: Niech Re: A jutro..wtorek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 15:51
                  Ale przedtem mialas taki plaski brzuszek, to i potem znow pewnie taki bedzie.
                  PS. Ja nie mam czasu na sny. A juz na pewno na ich zapamietywanie.
                  • zielka brzuszek 20.01.03, 16:05
                    plaski byc przestaje nie od dzidziusia, jeno od ginger cookies.

i pewnie przestanie, bo dzis dalam wypowiedzenie GB. Koniec. Wracam.
                    No, jeszcze 8 tygodni , ale nie musze tu do konca roku szkolnego siedziec.
                    uff.
                    • Gość: Niech Re: brzuszek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:14
                      Wszystko sie zgadza. Edyta tez miala za 8 tygodni wrocic.
                      • zielka Re: brzuszek 20.01.03, 16:16
                        wrocic gdzie, mianowicie? obawiam sie , ze kraj powrotu inny...
                        • Gość: Niech Re: brzuszek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:22
                          A bo ja wiem gdzie ma wrocic Edyta? Zielka, znaczy sie.
                      • tradycja1 Re: Niechu potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 16:16
                        masz chwilke czasu?
                        • Gość: Niech Re: Niechu potrzebuje Twojej opini IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:21
                          Ja mam juz tylko czas.
                          • tradycja1 Re: Niechu potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 16:24
                            a mozesz mi poswiecic troszeczke czasu?
                            mam nadzieje ze cie nie odciagam od wielbicielek
                            ale potem jak sie zejda to sie niedopcham...
                            • Gość: Niech Re: Niechu potrzebuje Twojej opini IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:27
                              No to pisz szybko. Teraz znikne na 10 minut, wroce to odpisze. A te panie
                              poszly do hurtowni po cukter, spodobalo im sie, ze tak po niego przychodze.
                              • Gość: zielka Re: Niechu, ja tez potrzebuje Twojej opini IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 20.01.03, 16:38
                                mam isc na niemiecki czy nie? masz 20 min na odpowiedz.

ide tymczasem skonczyc pisanie listu, thanks god there is babelfish,
                                pisze po angielsku, wychodzi po niemiecku, wiec chociaz zadanie
                                domowe mam z glowy.
                                no, to isc czy nie isc?
                                • Gość: Niech Re: Niechu, ja tez potrzebuje Twojej opini IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:49
                                  Ja ci radze, rob jak chcesz. Czyz nie jest to najmadrzejsza rada na swiecie?
                                  PS. Zielka, no to jak w koncu jest z tym dzidziusiem? Masz jeszcze dziesiec
                                  minut na odpowiedz.
                                  • Gość: zielka Re: Niechu, ja tez potrzebuje Twojej opini IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 20.01.03, 16:52
                                    Niech, ide wiec.
                                    chociaz nie bede mysles o ginger cookies, zwlaszcza o tych z
                                    czekoladowym spodem.

dzidzius zdaje sie nie. nie lubie samobojstw trzylatkow, a z tym, co bym
                                    dzieciakowi czytala do spania, powiadam, inaczej by ise nie skonczylo.

auf Wiedersehen. (chyba, nie mam slownika)
                                • buggi Re: Niechu, ja tez potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 16:58
                                  Gość portalu: zielka napisał(a):

> mam isc na niemiecki czy nie? masz 20 min na odpowiedz.
                                  >
                                  > ide tymczasem skonczyc pisanie listu, thanks god there is babelfish,
                                  > pisze po angielsku, wychodzi po niemiecku, wiec chociaz zadanie
                                  > domowe mam z glowy.
                                  > no, to isc czy nie isc?

du solltest auf jenem Fall anfangen Deutsch zu lernen, viel Spass dabei.
                              • buggi Re: Niechu potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 16:54

> No to pisz szybko. Teraz znikne na 10 minut, wroce to odpisze. A te panie
                                > poszly do hurtowni po cukter, spodobalo im sie, ze tak po niego przychodze.

pwenie, za to mi siatki na drugie pietro targasz.
                                • Gość: Niech Re: Niechu potrzebuje Twojej opini IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:56
                                  Jakie siatki? Ja czasmi tylko ciebie pomagam rodzinie wniesc, wszystko ci sie
                                  pokickalo.
                                  • buggi Re: Niechu potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 17:01

> Jakie siatki? Ja czasmi tylko ciebie pomagam rodzinie wniesc, wszystko ci
                                    sie
                                    > pokickalo.

jak zwykle klamiesz - jak Pinokio, tyle, ze jemu rósl nos. Gdyby i tobie on
                                    sie wydluzal, mialbys nos jak z Wawy do Paryza.
    • tradycja1 Co myslisz Niechu warto czy nie? 20.01.03, 17:18
      • Gość: Niech Re: Co myslisz Niechu warto czy nie? IP: 217.197.165.* 20.01.03, 17:39
        Poczekaj, jak przegladalem strony polskich lebmajsterow to mi zawiesil komputer
        i stracilem list. Jeszcze chwilka.
        • Gość: Niech Moj nos dolecial do Paryza!!! IP: 217.197.165.* 20.01.03, 17:40
          Buggi widziala jak przelatywal jej przed oknem!!!
          • tradycja1 Re: Moj nos dolecial do Paryza!!! 20.01.03, 17:44
            cenzura?
            Drogie Panie to tylko biznesik...
        • tradycja1 Re: Co myslisz Niechu warto czy nie? 20.01.03, 18:51

> Poczekaj, jak przegladalem strony polskich lebmajsterow to mi zawiesil
          komputer
          >
          > i stracilem list. Jeszcze chwilka.
          TX:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka