qubacz Re: A jutro znowu poniedziałek 19.01.03, 18:56 A za 12 godzin poniedzialkowa pobudka. Brrrrr najgorsza ze wszystkich pieciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A jutro znowu poniedziałek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:13 Jutro znowu poniedzialek i kolejne 7 dni pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A jutro znowu poniedziałek 19.01.03, 19:48 Na szczęście moja za 14 h, ale też najgorsza, brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Kto to wymyślił, że kobieta ma pracować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A jutro znowu poniedziałek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 19:56 Jakis idiota. Czy tez raczej idiotka. Widocznie sie przepracowala. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: A jutro znowu poniedziałek 19.01.03, 19:58 Stawiam na to pierwsze. Kobieta kobiecie tego by nie zrobiła. Odpowiedz Link Zgłoś
zielka kobieta? 19.01.03, 20:18 to, ze kobiety moga pracowac, to nie przeszkadza mi zupelnie, moj ukochany ma wiec sprzataczke, bardzo zacny zawod, i tym sposobem, nie musze nic robic, kiedy jestem w domu (teraz nie jestem, wiec musze robic) ale kuzwa, co to za pomysl z rownouprawnieniem w kwestii kariery naukowej??? dlaczego ja to moge robic??? ech. smierc feminizmowi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: kobieta? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 20:22 Rzuc te kariere w diably. I sprawdz czy w domu jest czysto bo moze sprzataczka dostarczyla jakies inne uslugi. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: kobieta? 19.01.03, 20:32 Gość portalu: Niech napisał(a): > Rzuc te kariere w diably. I sprawdz czy w domu jest czysto bo moze sprzataczka > dostarczyla jakies inne uslugi. podala piwo na przyklad? no wiesz Niech, ty tylko o jednym.... o piciu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka eee.. IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 19.01.03, 20:52 NIech, na razie nie mam sie czego bac, jesli chodzi o uslugi. Swoja droga, Niechu, wlasnie kariery rzucic nie moge, bo ... no wlasnie, slaby dzieciak , i nie potrafi powiedziec, ze wolalby posiedziec sobie w kinie i pracowac jako ... no, nie wiem, kasjerka. trudno. ide dalej pisac jakies bzdury. panie dziejku. dobrze, ze chociaz do kariery nie wybralam sobie weterynarii, i nie musze we flakach borsukow siedziec, jeno przed komputerem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: eee.. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 19.01.03, 22:10 Zatrudnij sprzatacza. Monitor odkurzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A jutro..wtorek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 15:25 Jutro sroda! Tradi, co wy tam w Stanach z kalendarzami robicie?! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:29 Mialam sen emigranta w dziewnej formie..ze nie moge wrocic do Polski..to byl koszmar. A kalendarz mam dobry...z Polski:) Odpowiedz Link Zgłoś
qubacz Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:32 Mi sie snilo ze z parkingu ukradli mi dwa przednie kola z samochodu, a gdy biegalem w rozpaczy szukajac zloczyncow oni podjechali laweta i na moich oczach zabrali cale auto. Jak mam to interpretowac? Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:36 Strach przed utraceniem czego co jest dla Ciebie cenne....bezsilnosc w walce o to cos ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka Re: A jutro..wtorek IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 20.01.03, 15:37 to byl koszmar? hm. wlasnie w snie dowiedzialam sie , ze Edyta Gorniak jest to moja kolezanka ze szkoly podst. , ktora dzieki cudownej transformacji (kolezanka byla brzydka) stala sie tym czym jest, i w konfidencji opowiadala mi o swoich przygodach w Koreii. musze o tym napisac do "Nie" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A jutro..wtorek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 15:41 A moze ty jestes Edyta? Bo ona tez gdzies wyjechala, tez zwiazana z cudzoziemcem. Cos za duzo rzeczy sie zgadza. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A jutro..wtorek 20.01.03, 15:44 A czy Niechowi sie cos sni czy sypia tak szybko ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka Re: A jutro..wtorek IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 20.01.03, 15:45 Niech, jesli jest to sugestia co do mojego brzucha, to sobie wypraszam. pojutrze jade do domu na chwile, a tam jedzenie wspaniale, wiec teraz nic zupelnie i brzuszek plaski.. ekhm. prawie. i moj cudzoziemiec nie jets brytyjskim producentem. Jeno glupim fanem PSG, kuchnia. no nic. dzieki buddzie i tak Marsylia zwykla wygrywac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: A jutro..wtorek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 15:51 Ale przedtem mialas taki plaski brzuszek, to i potem znow pewnie taki bedzie. PS. Ja nie mam czasu na sny. A juz na pewno na ich zapamietywanie. Odpowiedz Link Zgłoś
zielka brzuszek 20.01.03, 16:05 plaski byc przestaje nie od dzidziusia, jeno od ginger cookies. i pewnie przestanie, bo dzis dalam wypowiedzenie GB. Koniec. Wracam. No, jeszcze 8 tygodni , ale nie musze tu do konca roku szkolnego siedziec. uff. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: brzuszek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:14 Wszystko sie zgadza. Edyta tez miala za 8 tygodni wrocic. Odpowiedz Link Zgłoś
zielka Re: brzuszek 20.01.03, 16:16 wrocic gdzie, mianowicie? obawiam sie , ze kraj powrotu inny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: brzuszek IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:22 A bo ja wiem gdzie ma wrocic Edyta? Zielka, znaczy sie. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Niechu potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 16:16 masz chwilke czasu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu potrzebuje Twojej opini IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:21 Ja mam juz tylko czas. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Niechu potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 16:24 a mozesz mi poswiecic troszeczke czasu? mam nadzieje ze cie nie odciagam od wielbicielek ale potem jak sie zejda to sie niedopcham... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu potrzebuje Twojej opini IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:27 No to pisz szybko. Teraz znikne na 10 minut, wroce to odpisze. A te panie poszly do hurtowni po cukter, spodobalo im sie, ze tak po niego przychodze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka Re: Niechu, ja tez potrzebuje Twojej opini IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 20.01.03, 16:38 mam isc na niemiecki czy nie? masz 20 min na odpowiedz. ide tymczasem skonczyc pisanie listu, thanks god there is babelfish, pisze po angielsku, wychodzi po niemiecku, wiec chociaz zadanie domowe mam z glowy. no, to isc czy nie isc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu, ja tez potrzebuje Twojej opini IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:49 Ja ci radze, rob jak chcesz. Czyz nie jest to najmadrzejsza rada na swiecie? PS. Zielka, no to jak w koncu jest z tym dzidziusiem? Masz jeszcze dziesiec minut na odpowiedz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zielka Re: Niechu, ja tez potrzebuje Twojej opini IP: *.york.ac.uk / 172.20.6.* 20.01.03, 16:52 Niech, ide wiec. chociaz nie bede mysles o ginger cookies, zwlaszcza o tych z czekoladowym spodem. dzidzius zdaje sie nie. nie lubie samobojstw trzylatkow, a z tym, co bym dzieciakowi czytala do spania, powiadam, inaczej by ise nie skonczylo. auf Wiedersehen. (chyba, nie mam slownika) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu, ja tez potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 16:58 Gość portalu: zielka napisał(a): > mam isc na niemiecki czy nie? masz 20 min na odpowiedz. > > ide tymczasem skonczyc pisanie listu, thanks god there is babelfish, > pisze po angielsku, wychodzi po niemiecku, wiec chociaz zadanie > domowe mam z glowy. > no, to isc czy nie isc? du solltest auf jenem Fall anfangen Deutsch zu lernen, viel Spass dabei. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 16:54 Gość portalu: Niech napisał(a): > No to pisz szybko. Teraz znikne na 10 minut, wroce to odpisze. A te panie > poszly do hurtowni po cukter, spodobalo im sie, ze tak po niego przychodze. pwenie, za to mi siatki na drugie pietro targasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Niechu potrzebuje Twojej opini IP: 217.197.165.* 20.01.03, 16:56 Jakie siatki? Ja czasmi tylko ciebie pomagam rodzinie wniesc, wszystko ci sie pokickalo. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Niechu potrzebuje Twojej opini 20.01.03, 17:01 Gość portalu: Niech napisał(a): > Jakie siatki? Ja czasmi tylko ciebie pomagam rodzinie wniesc, wszystko ci sie > pokickalo. jak zwykle klamiesz - jak Pinokio, tyle, ze jemu rósl nos. Gdyby i tobie on sie wydluzal, mialbys nos jak z Wawy do Paryza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Co myslisz Niechu warto czy nie? IP: 217.197.165.* 20.01.03, 17:39 Poczekaj, jak przegladalem strony polskich lebmajsterow to mi zawiesil komputer i stracilem list. Jeszcze chwilka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Moj nos dolecial do Paryza!!! IP: 217.197.165.* 20.01.03, 17:40 Buggi widziala jak przelatywal jej przed oknem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Moj nos dolecial do Paryza!!! 20.01.03, 17:44 cenzura? Drogie Panie to tylko biznesik... Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Co myslisz Niechu warto czy nie? 20.01.03, 18:51 Gość portalu: Niech napisał(a): > Poczekaj, jak przegladalem strony polskich lebmajsterow to mi zawiesil komputer > > i stracilem list. Jeszcze chwilka. TX:) Odpowiedz Link Zgłoś