Gość: kanuk IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 16:10 jak nie leci Lotem? bo wtedy to wiem ,co je zarlaczka. standardowe danka i napitki. fistaszki, batoniki. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 16:18 Z tego co wiem Żarlaczka najchętniej jada udo Niecha. Ale tylko wtedy, gdy tenże i udo jego są solidnie nasączone alkoholem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 16:54 nie wiem co mnie bardziej zdegustowalo: gust zarlaczki czy Ty, miltonciu okropna. i perwersyjna rowniez. tego nawet Polanski nie nakrecil. a fe. je suis degutez...... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 17:00 Ja perwersyjna? Bo ja wiem? A dlaczego perwersja Cię zniesmacza? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 17:48 bo nie biore w niej z Toba udzialu, chyba. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 18:29 Gość portalu: kanuk napisał(a): > bo nie biore w niej z Toba udzialu, chyba. Wszystko można zmienić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 17:49 PS: jak zauwazylas , pisze do Ciebie barytonem o sile szklanki rumu citron z lodem i sokiem tropicana. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 18:34 Gość portalu: kanuk napisał(a): > PS: jak zauwazylas , pisze do Ciebie barytonem o sile szklanki rumu citron z > lodem i sokiem tropicana. Czekam na bas o sile płonącego spirytusu bez zbędnych dodatków. Ps. Jakie to szczęście, że piszesz z Kanady. Dzięki temu mam pewność, że nie jesteś kolejnym wcieleniem Normalsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 18:48 w Kanadzie spirytus w aptece, dla desperados. To, co Ciebie interesuje mozesz dostac w Kraju ,ew. w USA. czy ta zarlaczka nie chodzi z Toba krok w krok , udo w udo? napisz prawde , jak zwykle szczerze. A cukiernia na JP II , kolo Nowolipek to jeszcze jest, czy juz sie zdazyla zamienic na jakies tam pizza hut? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 18:51 Cukiernia jest na swoim miejscu. Powiadasz, że Żarlaczka za mną chodzi? Prędzej za Tobą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 19:02 dobrze. przynajmniej moge miec nadzieje na towarzycho. pozdrow Ja jak bedziesz znowu z nia. w udo. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 19:09 Pozdrowić, pozdrowię, ale mnie udo Żarłaczki nie interesuje. Natomiast niewykluczone, że Twoje, i nie tylko udo może być podmiotem jej ciekawości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 19:14 az slonce wyszlo ! cukiernia u Frania.... Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 19:17 Widzę, że nie tylko Tradycja tęskni za naszym zaściankiem. Jak by było za czym. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 19:23 spokojnie miltonia. wszystkie cukiernie i supermarkety na swiecie takie same. ja jezdze i zaswiadczam. to nie tesknota. to test na ten Twoj /byly moj Muranow. Ty nic przeciez o sobie sama nie powiesz. do ju-tra-dycja1. Odpowiedz Link Zgłoś
jedyny.prawdziwy.gekon Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 21:33 Zarlaczka je kunaki,kumaki,rosomaki. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Dementi 05.02.03, 00:07 Oświadczam uroczyście, iż nigdy, w żadnych okolicznościach i w żadnym stanie nie konsumowałam uda Niecha. Były takie pomówienia dokonane przez wzmiankowanego (być może były to jego senne marzenia), które jednak nie miały odzwierciedlenia w rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:09 To dlaczego ja teraz wygladam jak dwoch piratow - i bynajmniej nie mam na mysli posiadania dwoch papug na ramieniu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dementi 05.02.03, 00:12 Gość portalu: Niech napisał(a): > To dlaczego ja teraz wygladam jak dwoch piratow - i bynajmniej nie mam na mysli > > posiadania dwoch papug na ramieniu. nosisz kolczyki? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Dementi 05.02.03, 00:24 a ty sobie wyobrazasz, jakbym wygladala noszac zamiast kolczyków...uda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:25 Jesli tam gdzie ja kolczyki, to akurat byloby w naturalnym dla nich miejscu. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Dementi 05.02.03, 00:34 Piraci, drogi Niech, mają odgryzione łydki, a nie uda. A kto Tobie owe odgryzał nie wiem, być może służyły jako zagryzka do pitego przez Ciebie, zepsutego, spirytusu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Dwa pytania do Was IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 05:10 1. jak by wygladalo krzeslo, gdyby kolana zginaly sie w przeciwna strone? 2. spirytus moze sie zepsuc? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 07:14 Gość portalu: kanuk napisał(a): > 1. jak by wygladalo krzeslo, gdyby kolana zginaly sie w przeciwna strone? Tak samo, tylko blat stołu czy biurka musiałby być wyżej, ale tylko wtedy gdyby się chciało przy nim siedzieć ze zgiętymi nogami. > 2. spirytus moze sie zepsuc? U Żarłacza tak, bo ona zna się na jedzeniu a nie na piciu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwa pytania do Was IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 09:16 a co Ty mialas z geometrii wykreslnej ? Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 19:04 Gość portalu: kanuk napisał(a): > a co Ty mialas z geometrii wykreslnej ? 4,5 serio! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwa pytania do Was IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 19:11 dzien dobry ! nic dziwnego ,ze rozbierasz sie w tym bez parawanu. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 19:35 No, no, no, proszę mi tu niczego nie insynuować. Dzięki solidnym ściągom zaliczyłam, a nie poprzez jakieś tam.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwa pytania do Was IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 20:00 ja za drugim podejsciem na 3,5. nie podskoczysz mi! Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 20:08 Kanuk, to Ty też męczyłeś te geometrię? Gdzie? To 4,5 było w drugim semestrze jej trwania, we wczesniejszym ledwo trójawkę wywalczyłam. Asystent się na mnie uwziął. W nastepnym go olałam i chodziłam ze wszystkim do profesora, a także siadałam w pierwszym rzędzie na wykładach. Pomogło bardziej niż się spodziewałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kanuk Re: Dwa pytania do Was IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 05:34 na Politechnice przeciez. Odpowiedz Link Zgłoś
miltonia Re: Dwa pytania do Was 06.02.03, 07:45 Tyle to sama wiem, o wydział się pytam. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 11:02 2. spirytus moze sie zepsuc? Niech twierdził, że pił takowy. > > U Żarłacza tak, bo ona zna się na jedzeniu a nie na piciu. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: Dwa pytania do Was IP: 217.197.165.* 05.02.03, 11:14 Jak spirytus za dlugo lezy to sie psuje. Jak stoi to nie. Odpowiedz Link Zgłoś