Dodaj do ulubionych

co je zarlaczka?

IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 16:10
jak nie leci Lotem? bo wtedy to wiem ,co je zarlaczka. standardowe danka i
napitki. fistaszki, batoniki.
Obserwuj wątek
    • miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 16:18
      Z tego co wiem Żarlaczka najchętniej jada udo Niecha. Ale tylko wtedy, gdy
      tenże i udo jego są solidnie nasączone alkoholem.
      • Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 16:54
        nie wiem co mnie bardziej zdegustowalo: gust zarlaczki czy Ty, miltonciu
        okropna. i perwersyjna rowniez. tego nawet Polanski nie nakrecil. a fe. je suis
        degutez......
        • miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 17:00
          Ja perwersyjna? Bo ja wiem? A dlaczego perwersja Cię zniesmacza?
          • Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 17:48
            bo nie biore w niej z Toba udzialu, chyba.
            • miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 18:29
              Gość portalu: kanuk napisał(a):

> bo nie biore w niej z Toba udzialu, chyba.
              Wszystko można zmienić.
          • Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 17:49
            PS: jak zauwazylas , pisze do Ciebie barytonem o sile szklanki rumu citron z
            lodem i sokiem tropicana.
            • miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 18:34

> PS: jak zauwazylas , pisze do Ciebie barytonem o sile szklanki rumu citron z
              > lodem i sokiem tropicana.
              Czekam na bas o sile płonącego spirytusu bez zbędnych dodatków.
              Ps. Jakie to szczęście, że piszesz z Kanady. Dzięki temu mam pewność, że nie
              jesteś kolejnym wcieleniem Normalsa.
              • Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 18:48
                w Kanadzie spirytus w aptece, dla desperados. To, co Ciebie interesuje mozesz
                dostac w Kraju ,ew. w USA. czy ta zarlaczka nie chodzi z Toba krok w krok ,
                udo w udo? napisz prawde , jak zwykle szczerze. A cukiernia na JP II , kolo
                Nowolipek to jeszcze jest, czy juz sie zdazyla zamienic na jakies tam pizza hut?
                • miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 18:51
                  Cukiernia jest na swoim miejscu. Powiadasz, że Żarlaczka za mną chodzi? Prędzej
                  za Tobą.
                  • Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 19:02
                    dobrze. przynajmniej moge miec nadzieje na towarzycho. pozdrow Ja jak bedziesz
                    znowu z nia. w udo.
                    • miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 19:09
                      Pozdrowić, pozdrowię, ale mnie udo Żarłaczki nie interesuje. Natomiast
                      niewykluczone, że Twoje, i nie tylko udo może być podmiotem jej ciekawości.
                      • Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 19:14
                        az slonce wyszlo ! cukiernia u Frania....
                        • miltonia Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 19:17
                          Widzę, że nie tylko Tradycja tęskni za naszym zaściankiem. Jak by było za czym.
                          • Gość: kanuk Re: co je zarlaczka? IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 04.02.03, 19:23
                            spokojnie miltonia. wszystkie cukiernie i supermarkety na swiecie takie same.
                            ja jezdze i zaswiadczam. to nie tesknota. to test na ten Twoj /byly moj
                            Muranow. Ty nic przeciez o sobie sama nie powiesz. do ju-tra-dycja1.
                            • jedyny.prawdziwy.gekon Re: co je zarlaczka? 04.02.03, 21:33
                              Zarlaczka je kunaki,kumaki,rosomaki.
    • zarlaczka Dementi 05.02.03, 00:07
      Oświadczam uroczyście, iż nigdy, w żadnych okolicznościach i w żadnym stanie
      nie konsumowałam uda Niecha. Były takie pomówienia dokonane przez
      wzmiankowanego (być może były to jego senne marzenia), które jednak nie miały
      odzwierciedlenia w rzeczywistości.
      • Gość: Niech Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:09
        To dlaczego ja teraz wygladam jak dwoch piratow - i bynajmniej nie mam na mysli
        posiadania dwoch papug na ramieniu.
        • buggi Re: Dementi 05.02.03, 00:12
          Gość portalu: Niech napisał(a):

> To dlaczego ja teraz wygladam jak dwoch piratow - i bynajmniej nie mam na
          mysli
          >
          > posiadania dwoch papug na ramieniu.

nosisz kolczyki?
          • Gość: Niech Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:19
            Zamiast ud.
            • buggi Re: Dementi 05.02.03, 00:24
              a ty sobie wyobrazasz, jakbym wygladala noszac zamiast kolczyków...uda?
              • Gość: Niech Re: Dementi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.02.03, 00:25
                Jesli tam gdzie ja kolczyki, to akurat byloby w naturalnym dla nich miejscu.
                • buggi Re: Dementi 05.02.03, 00:32
                  a gdzie je nosisz? w pepku? w nosie?
        • zarlaczka Re: Dementi 05.02.03, 00:34
          Piraci, drogi Niech, mają odgryzione łydki, a nie uda. A kto Tobie owe odgryzał
          nie wiem, być może służyły jako zagryzka do pitego przez Ciebie, zepsutego,
          spirytusu.
          • Gość: kanuk Dwa pytania do Was IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 05:10
            1. jak by wygladalo krzeslo, gdyby kolana zginaly sie w przeciwna strone?
            2. spirytus moze sie zepsuc?
            • miltonia Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 07:14

> 1. jak by wygladalo krzeslo, gdyby kolana zginaly sie w przeciwna strone?

Tak samo, tylko blat stołu czy biurka musiałby być wyżej, ale tylko wtedy gdyby
              się chciało przy nim siedzieć ze zgiętymi nogami.

> 2. spirytus moze sie zepsuc?

U Żarłacza tak, bo ona zna się na jedzeniu a nie na piciu.
              • Gość: kanuk Re: Dwa pytania do Was IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 09:16
                a co Ty mialas z geometrii wykreslnej ?
                • miltonia Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 19:04

> a co Ty mialas z geometrii wykreslnej ?
                  4,5 serio!
                  • Gość: kanuk Re: Dwa pytania do Was IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 19:11
                    dzien dobry ! nic dziwnego ,ze rozbierasz sie w tym bez parawanu.
                    • miltonia Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 19:35
                      No, no, no, proszę mi tu niczego nie insynuować. Dzięki solidnym ściągom
                      zaliczyłam, a nie poprzez jakieś tam....
                      • Gość: kanuk Re: Dwa pytania do Was IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 05.02.03, 20:00
                        ja za drugim podejsciem na 3,5. nie podskoczysz mi!
                        • miltonia Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 20:08
                          Kanuk, to Ty też męczyłeś te geometrię? Gdzie? To 4,5 było w drugim semestrze
                          jej trwania, we wczesniejszym ledwo trójawkę wywalczyłam. Asystent się na mnie
                          uwziął. W nastepnym go olałam i chodziłam ze wszystkim do profesora, a także
                          siadałam w pierwszym rzędzie na wykładach. Pomogło bardziej niż się
                          spodziewałam.
                          • Gość: kanuk Re: Dwa pytania do Was IP: proxy / *.cpe.net.cable.rogers.com 06.02.03, 05:34
                            na Politechnice przeciez.
                            • miltonia Re: Dwa pytania do Was 06.02.03, 07:45
                              Tyle to sama wiem, o wydział się pytam.
              • zarlaczka Re: Dwa pytania do Was 05.02.03, 11:02
                2. spirytus moze sie zepsuc?

Niech twierdził, że pił takowy.
                >
                > U Żarłacza tak, bo ona zna się na jedzeniu a nie na piciu.

Fakt.
                • Gość: Niech Re: Dwa pytania do Was IP: 217.197.165.* 05.02.03, 11:14
                  Jak spirytus za dlugo lezy to sie psuje. Jak stoi to nie.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka