grzchur 12.03.03, 23:28 i jestem zdziebko dziabniety Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: bo ja mam dziś imieniny 12.03.03, 23:30 sto lat sto lat...niechaj gwiazdka pomyslnosci nigdy nieeeee zagasnie, nigdy nieeeee zagasnie... PS a jak masz na imie? Odpowiedz Link Zgłoś
grzchur Re: bo ja mam dziś imieniny 12.03.03, 23:31 jak masz na imie? i nastepne pytanie: skad jestes, hehehehe Grzesio sie klania Odpowiedz Link Zgłoś
daise_dee Re: bo ja mam dziś imieniny 12.03.03, 23:33 grzchur napisał: > jak masz na imie? > i nastepne pytanie: skad jestes, hehehehe > i kolejne: ktore to juz imieniny? hihi... ps..100lat od 100krotki Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: bo ja mam dziś imieniny 12.03.03, 23:33 Buggi hehehe z Kazimierzowskiej hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: bo ja mam dziś imieniny 13.03.03, 00:12 Grzegorz...spoznilam sie 12 minut ale skladam szczere zyczenia wszystkiego najlepszego:) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: bo ja mam dziś imieniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 00:14 Po ptokach. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: bo ja mam dziś imieniny 13.03.03, 00:26 Zyczenia można składać tydzień przed i tydzień po świętowaniu. Wszystkiego najlepszego Grzesiu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: bo ja mam dziś imieniny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 00:31 Chyba kanuku? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: bo ja mam dziś imieniny 13.03.03, 00:37 Nie sądzę, żeby Kanuk był Grzesiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: a dzis imieniny obchodza: IP: *.access.de.clara.net 13.03.03, 00:32 Bozena i Krystyna. Wszystkego najlepszego. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 00:36 Widzę Buggi, że zapobiegliwa się zrobiłaś i na wszelki wypadek składasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: a dzis imieniny obchodza: IP: *.access.de.clara.net 13.03.03, 00:38 to nie jest zapobiegliwosc, to jest uprzejmosc. co zlego to nie ja. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 00:40 A co Ty dzisiaj taka ugodowa. Może się podszywasz pod naszego Buggola? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: a dzis imieniny obchodza: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 00:41 Obie jakies grzeczne. To z niewyspania. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 00:44 ja sie nie podszywam, ja sie juz wylogowalam, bo wlasnie mialam spac isc. pomyslalam, ze jeszcze na minute do was wpadne. PS ja zawsze bywan grzeczna, nie to co to male diabello Zarlaczka Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 00:46 Uparta, diabello, proszę dalsze "komplementy". Dzisiaj jestem w takim stanie, że wszystko zniosę. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 00:49 jestes mala zadziora, ale bardzo mila Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 00:50 Zarlaczko a co masz dzis imininy? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 00:55 Nie Tradi, imienin to ja dzisiaj nie mam. Zadna ze mnie Krystyna i żadna Bożena, choć kiedyć koleżankę o tym imieniu miałam. Na imieniny jeszcze kilka miesięcy muszę poczekać, a szkoda, bo prezenty pasjami lubię dostawać. Buggi, ja miła? Ty naprawdę musisz się czuć nie najlepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: a dzis imieniny obchodza: IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 00:57 Obie chore - jaka szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 00:59 chory chorszy trup PS Zarlacz! jak ty nie chcesz byc mila, to nie. A jak ci napisze, ze jestes stara zolza, to poczestujesz mnie z tej radochy cukierkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 01:00 A właśnie Niechu. Właśnie mi się przypomniało, że obiecałeś mi gwiazdkowy prezent i gdzież on? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 01:03 Zarlacz oszalal. Domaga sie prezentu gwiazdkowego przed Welkanoca. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 01:05 Do Wielkanocy jeszcze się trochę czasu zostało, a zaległy prezent powinno się otrzymać. Widzę Buggi, że znacznie Ci się poprawiło i gadasz nareszcie po swojemu. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 01:13 nie chcecie milej, prawiacej komplimenta, usmiechnietej Buggi? A ja chcialam byc taka jak Tradycja, choc przez chwilke Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: a dzis imieniny obchodza: 13.03.03, 01:18 My chcemy prawdziwej Buggi i po co nam podróbka Tradycji, skoro mamy oryginał. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce 13.03.03, 01:04 pytam calkiem serio? dzwoniliscie do nich moze? kamien w wode Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce 13.03.03, 01:05 buggi napisała: > pytam calkiem serio. dzwoniliscie do nich moze? kamien w wode Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce 13.03.03, 01:08 Kaska spi a Aska na zakupach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 01:09 Kaska jest - widzialem go nawet dzis. Zone pewnie schowal w spizarni - na lepsze czasy. A Zarlacz na nastepna gwiazdke dostanie prezent potrojny. Tylko czy ja sie potrafie roztroic? Rozstroic tak. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce 13.03.03, 01:11 a nie sciemniasz Niechu? Czemu wiec nie ma ich na forum? Pytam znowu serio. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce 13.03.03, 01:16 Trzy Niechy w prezencie, to może być interesujące. Tylko czy ja z dostawą napitków się wyrobię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 01:21 Pewien zapas wezme ze soba. Potem - twoj problem. PS. Bukkolku, Kaska zmienil nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce IP: *.access.de.clara.net 13.03.03, 01:23 na jaki? Niechu Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce 13.03.03, 01:25 Już ja se pomyślałam jak tego problema rozmwiązać. Wystawię wasz trzech na licytację na sprzedaż lub wynajem, i bogata będę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 01:27 Wystaw dwoch. Jednego zostaw. A nuz sie przyda? PS. Kixx. Odpowiedz Link Zgłoś
zarlaczka Poproszę o autoprezentację 13.03.03, 01:30 Przemyślę sprawę, ale muszę mieć jakieś argumenty za zostawieniem wzmiankowanego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce IP: *.access.de.clara.net 13.03.03, 01:28 to sie nazywa zaradnosc. PS Nieeeech, odpisuj prosze, bom spiaca i do lózka trza mi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Buggi Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce IP: *.access.de.clara.net 13.03.03, 01:30 Kixx.????!!!! Tak myslalam!!! Jezu Swiety!!!! Lece poczytac, czy mu aby glupot nie powypisywalam. Niech, dzieki slonko i dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niech Re: czy ktos wie cos o Kasce i Asce IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.03.03, 01:34 Ja tez was pozegnam. Wlasnie skonczylem swoja robotke i wreszcie moge pojsc spac - aby jutro z rana udac sie do pracy. W pracy nabiore sil i tak sie zaprezentuje Zarlaczce, ze poprosi o nas dziesieciu. Hej! Odpowiedz Link Zgłoś