Dodaj do ulubionych

Buggi i Tradi

01.04.03, 00:53
forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=299&w=5123769&a=5157202
Przeczytajcie to dziewczynki i same sobie odpowiedzcie z kim macie do
czynienia. Zastanawiałam się sama dlaczego nie mam ochoty na spotkanie
edukacyjne (przeczucie, intuicja), chciałam poczekać i dokładnie poznać osoby
z którymi pisałam. Poczekałam i poznałam. Jacy są naprawdę dał mi odpowiedź
dzień dzisiejszy.
Obserwuj wątek
    • Gość: kixx Re: Buggi i Tradi IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 00:56
      powtarzaj to sobie często.
      Siostro.
    • tradycja1 Re: Buggi i Tradi 01.04.03, 01:22
      Hmmmm Niechu mi na Warszawie kazal isc precz:(
      Nie wiem jeszcze tylko czy sie tym przejelam...
      • zarlaczka Re: Buggi i Tradi 01.04.03, 02:16
        Tradi tu nie chodzi o powiedzenie komuś, żeby poszedł precz. Tu chodzi o
        porównywanie osoby z którą kiedyś prowadziło się przyjazne rozmowy do gnoju.
        Dla mnie to jest całkowicie dyskryminujące dla tego, który takiego określenia
        użył. Ten człowiek sam sobie wystawił świadectwo.
        • Gość: kixx Re: Buggi i Tradi IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 10:44
          Dla mnie typ zachowania,które prezentowała M. ,a teraz także i Z. przypomina
          najlepsze wzorce msciwych fałszywych bab ktorych w normalnym swiecie każdy
          unika.Typowy magiel.
          Po nas choćby potop ,prawda.

• zarlaczka Re: Buggi i Tradi 01.04.03, 11:05
            Swoim słowem, dasz sobie świadectwo.
            • Gość: kixx Re: Buggi i Tradi IP: *.acn.waw.pl 01.04.03, 11:22
              Właśnie.
    • buggi Re: do Zarlaczki 02.04.03, 00:08
      Zarlaczko przeczytalam. Milcze. Musze sie zastanowic.Jutro wysle maila na twój
      adres.

PS.Pytalam kiedys Niecha co sie dzieje z Kaska. Odpisal, ze Aska zamienil sie
      w Kixxa. Nie wierze. Ten Aska to nie Kixx, to ktos inny. Brak mi slów.
      • Gość: kixx Re: do Zarlaczki IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 11:14
        buggi napisała:

> Zarlaczko przeczytalam. Milcze. Musze sie zastanowic.Jutro wysle maila na
        twój
        > adres.
        >
        > PS.Pytalam kiedys Niecha co sie dzieje z Kaska. Odpisal, ze Aska zamienil sie
        > w Kixxa. Nie wierze. Ten Aska to nie Kixx, to ktos inny. Brak mi slów.
        -----------------------------

Dla wyjaśnienia :jestem k`k.
        zapoznaj sie z wydarzeniami-ocena nalezy do Ciebie.

• buggi Re: do Kixxa 02.04.03, 14:14
          Sorry, Kixxie piszac "Aska" mialam Kaske na mysli, tzn.Ciebie.

A masz ty Kixxie jakas skrzynke e-mailiowa, bo nasunelo mi sie w zwiazku ze
          sprawa pytanie i mam niezmierna ochote je zadac.
          • Gość: Niech Re: do Kixxa IP: 217.197.165.* 02.04.03, 14:31
            Kurcze, czuje sie jakbym jakas tajemnice zdradzal: kixx@gazeta.pl.
            • buggi Re: do Kixxa 02.04.03, 14:50
              moze i zdradziles, bo jak wiesz ja nie pisze do Ciebie na niech@gazeta.pl,
              tylko na ten ..no wiesz ( moze to tajemnica?)cemodan, czy jakos tak ;)
          • tradycja1 Re: do Kixxa 02.04.03, 15:29
            Dziwne Buggi ale od kilku dni mam podobny zamiar....porozmawiac o czyms z
            kixxem.
            • buggi Re: do Kixxa 02.04.03, 16:25
              porozmawiac? jego trzeba porzadnie opieprzyc. i osolic. i wszystko jedno jakim
              skutkiem i konsekwencjami sie to skonczy. Wlasnie sobie tak
              redaguje "wystapienie", ale nie na miare Niecha i nie na forum
              • Gość: Niech Re: do Kixxa IP: 217.197.165.* 02.04.03, 16:27
                Co to znaczy ze nie na moja miare? Rzuc, rzuc tym kamieniem, ale jak nie
                bedziesz miala racji to ci kamieniolomem odrzuce.
                • tradycja1 Re: do Kixxa 02.04.03, 16:34
                  lalalalalalalalalalalalalala
                  idziemy na spacer?
                • buggi Re: do Kixxa 02.04.03, 17:15
                  Gość portalu: Niech napisał(a):

> Co to znaczy ze nie na moja miare? Rzuc, rzuc tym kamieniem, ale jak nie
                  > bedziesz miala racji to ci kamieniolomem odrzuce.

to proste Niechu. Nie na twoja miare znaczy tu: bez wulgaryzmów, bez rzucania
                  miesem. Oj potrafisz ty rzucic i daleko i celnie, potrafisz. Posluzylam sie
                  wiec te Twoja umiejetnoscia do zobrazowania sily razenia.

Ps nie moge teaz pisac, cos /ktos przeszkadza. bede potem
                  • Gość: kixx Mleko jest juz wylane. IP: *.acn.waw.pl 02.04.03, 21:29
                    Uprzedzając wszelkie listy chcę powiedzieć ,że ponoszę odpowiedzialnośc za to
                    co piszę,a piszę to co myślę.Mogłem oczywiście ubrać to co napisałem w piękne
                    słówka,tylko czy to by coś zmieniło.W przeciwieństwie do pewnego rodzaju osób
                    wybieram powiedzenie prawdy w oczy.Nie interesują mnie natomiast gierki
                    prowowadzące do udowodnienia swoich teorii nawet za cenę skłócenia wszystkich
                    ze wszystkimi ,w których niektórzy dawniej tu piszący mają sporą praktykę.

Temat uważam za zakończony,bicie piany nic tu nie da.

• buggi Re: Mleko jest juz wylane. 03.04.03, 13:13
                      Drogi Kixxie nie wchodzimy sobie w droge, ale .... bez ale, skoro temat
                      zamknales. Musze jednak o czyms napisac: Pamietam gafe jaka popelnilam kiedys
                      wobec Ciebie i Twojej zony. Z wyjasnieniami przyszla Zarlaczka,która malo, ze
                      mnie uswiadomila w czym rzecz , to jeszcze zaznaczyla, ze nie
                      atakujemy "swoich"na forum. Przyjelam to za niepisane prawo. Z tym wiekszym
                      zdziwieniem przeczytalam twój post na fofie i nie dziw sie, ze mna zatrzeslo.
                      Nie zansz taryfy ulgowej? Zawsze robisz takie "ciecie"? Nic mi do twojego zycia
                      pryw. w realu, ale jesli tam tez jestes tak konsekwentny to hoho. A wracajac do
                      tych dwóch. Fajnie mi sie z nimi gadalo na forum (nawet o dupie Maryny). Mialam
                      nadzieje, ze wróca do nas, ale szans na come back raczej sa znikome, jesli
                      zadne. Nie jestem zla. Jest mi przykro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka