buggi Re: Spadłem 07.05.03, 17:38 kazdy kiedys z liny tej spadnie. widac przyszla na ciebie pora. na telesfora Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Spadłem 07.05.03, 17:43 no popatrzcie,spadł ,otrzepał się i poszedł .Czeski film Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Spadłem 07.05.03, 18:04 Czesi maja dobre filmy np. "Zena za pultem" pamietasz? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Spadłem 07.05.03, 18:08 Jasne :) uwielbiam czeskie filmy. A rumburaka pamiętasz? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Spadłem 07.05.03, 18:12 Oj Basiu kocham Rumburaka, i latajacego Czestmira, a w komputerze mam Sasiadów i filmy czeskie moglabym ogladac od rana do nocy i ten ich jezyk:):):) Istna szopka. Z moja mama pokladamy sie ze smiechu, kiedy tylko nadarzy sie okazja przeczytac cos po czesku. Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Spadłem 07.05.03, 18:14 o! pamietasz latajacego czestmira:) a nikt oprocz mnie nigdy nie pamietal o tym filmie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Spadłem 07.05.03, 18:15 ja wiem ,że jak się jest w Czechach ,to nie należy się niczemu "dziwić" :) ps.zapomniałm co to znaczy ,ale pamiętam ,że można za to dostać po pysku;) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Spadłem 07.05.03, 18:22 basia napisała: > ja wiem ,że jak się jest w Czechach ,to nie należy się niczemu "dziwić" :) > > ps.zapomniałm co to znaczy ,ale pamiętam ,że można za to dostać po pysku;) i nie wolno niczego "szukac", i "narodova hodovla ( przez samo h) divek" to internat dla dziewczat. Widzialam na wlasne oczy tabliczke, mama mi swiadkiem. I ze tam umarlam ze smiechu i na ziemi lezalam, tez mi swiadkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Spadłem 07.05.03, 18:34 taaaa, i bardzo zalowalam, ze uczyc musialam sie rosyjskiego - brrrr, bo przy czeskim to chociaz bym ubaw miala, a tak :( Odpowiedz Link Zgłoś
lorza_adoratoruf Re: Spadłem 07.05.03, 20:35 wisielec_jeden napisał: > Już nie wiszę. Szkoda, ]już mys łalem, ze kolejnego mniej Odpowiedz Link Zgłoś
jack_the_ripper Re: Spadłem 07.05.03, 20:43 ]już mys łalem - on jest boski!!! Ona? Odpowiedz Link Zgłoś
wisielec_jeden Re: Spadłem 07.05.03, 20:55 jack_the_ripper napisała: > ]już mys łalem - on jest boski!!! Ona? Niechcę takiego adoratora (ki). Odpowiedz Link Zgłoś
jack_the_ripper Re: Spadłem 07.05.03, 20:56 Niechcę - kocham was!!! Obu? Obie? Oboje? Odpowiedz Link Zgłoś
wisielec_jeden Re: Spadłem 07.05.03, 20:57 jack_the_ripper napisała: > Niechcę - kocham was!!! Obu? Obie? Oboje? Żebyś nie żałował. Zawiśniesz, tak jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
wisielec_jeden Re: Spadłem 07.05.03, 21:02 jack_the_ripper napisała: > Prawie bez bledu? Ty sie poraw! Nie sadź po pozorach, lorza może i wisi ale nie ze mną Odpowiedz Link Zgłoś
dziewiczy_puszczalski Re: Spadłem 08.05.03, 10:59 wisielec_jeden napisał: > Już nie wiszę. Puściełeś się. Odpowiedz Link Zgłoś