Dodaj do ulubionych

dolce_vita ....

08.05.03, 17:35
czy to byla ta plyta? pamietasz moze okladke?
mnie sie wydaje, ze to ta, ale zdam sie jeszcze na Twoja pamiec:)

www2.gazeta.pl/muzyka/2,22229,,,,5406555,P_MUZYKA.html

Obserwuj wątek
    • dolce_vita Re: dolce_vita .... 08.05.03, 19:40
      Jak patrzylem na te plyte to ledwo ja odroznialem od twarzy kelnerki. A moze to
      byl jej tyleczek? Ale raczej tak.
      • minkaa Re: dolce_vita .... 08.05.03, 20:25
        dolce_vita napisała:

> Jak patrzylem na te plyte to ledwo ja odroznialem od twarzy kelnerki. A moze
        to
        >
        > byl jej tyleczek? Ale raczej tak.

Dolce, ubogiś duchem..
        • dolce_vita Re: dolce_vita .... 08.05.03, 20:33
          No to juz wiesz w co jestem bogaty.
      • maxxa Re: dolce_vita .... 08.05.03, 21:12
        dolce_vita napisała:

> Jak patrzylem na te plyte to ledwo ja odroznialem od twarzy kelnerki. A moze
        to
        >
        > byl jej tyleczek? Ale raczej tak.

na pewno w kazdym razie jedno i drugie bylo bardziej atrakcyjne niz plyta.

Ja za to patrzylam sie na barmana, tzn. na jego hmmm...meskie ramie pokazujace
        mi plyte. stad moja niepewnosc, co do grafiki na okladce.
    • tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 20:35
      Ja dobrze pamietam zapach tych perfum.
      • dolce_vita Re: dolce_vita .... 08.05.03, 20:36
        O rany, bylem uperfumowany???!!!
        • tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 20:40
          Moze tylko nosisz zapach kobiety na sobie,lepsze to niz cien.
          • dolce_vita Re: dolce_vita .... 08.05.03, 20:43
            Zapach kobiety na sobie??? To bylby znak ze nie prowadze sie dosc higienicznie.
            • Gość: minka Re: dolce_vita .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 20:50
              dolce_vita napisała:

> Zapach kobiety na sobie??? To bylby znak ze nie prowadze sie dosc
              higienicznie.

Zapach kobiety na facecie zawsze wyczuję..
              Żeby nawet siedział cały dzień pod prysznicem.
              • dolce_vita Re: dolce_vita .... 08.05.03, 20:52
                Zapach kobiety zmywam zapachem innej kobiety.
                • Gość: minka Re: dolce_vita .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 20:55
                  Ciekawe, jak pachnie taki bukiet..
                  • dolce_vita Re: dolce_vita .... 08.05.03, 20:57
                    To proste. Jak bukiet z dziesieciu kobiet.
                    • Gość: minka Re: dolce_vita .... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 08.05.03, 21:00
                      dolce_vita napisała:

> To proste. Jak bukiet z dziesieciu kobiet.

Niechcę być jedenastym zapachem. PA.
                      • tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 21:04
                        eeee tam wszystkie pachna tym samym...przezornie.
                        • dolce_vita Re: dolce_vita .... 08.05.03, 21:18
                          I to byl tradycyjny strzal w 10-tke.
                      • Gość: 12. Re: dolce_vita .... IP: *.acn.pl 08.05.03, 21:31
                        Gość portalu: minka napisał(a):

> Niechcę być jedenastym zapachem. PA.

Witam,
                        dwunasty.
                        • tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 21:32
                          Czym pachniesz?
                          • Gość: 12 Re: dolce_vita .... IP: *.acn.pl 08.05.03, 21:34
                            No nie...
                            chcę pozostać tajemniczy.
                            • tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 21:41
                              Na dlugo?Szybko sie zniechecam.....
                              • Gość: 12. Re: dolce_vita .... IP: *.acn.pl 08.05.03, 21:57
                                do 12.12 12.12
                                • tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 22:09
                                  w grudniu popoludniu...o rany kawal czasu...
                                  • Gość: 12. Re: dolce_vita .... IP: *.acn.pl 08.05.03, 22:13
                                    Tradycyjnie mam wtedy dobry nastrój.
                                    • tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 22:19
                                      Gość portalu: 12. napisał(a):

> Tradycyjnie mam wtedy dobry nastrój.
                                      Gwarantuje Ci ze lepiej miec nastroj z tradycja.
                                      • Gość: 12. Re: dolce_vita .... IP: *.acn.pl 08.05.03, 22:22
                                        tradycja1 napisała:

> Gwarantuje Ci ze lepiej miec nastroj z tradycja.

Coraz bardziej mnie zniechęcasz.
                                        • tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 22:31
                                          Widzisz jak sie staram.
                                        • lorza_adoratoruf Re: dolce_vita .... 08.05.03, 23:25
                                          Gość portalu: 12. napisał(a):

> tradycja1 napisała:
                                          >
                                          > > Gwarantuje Ci ze lepiej miec nastroj z tradycja.
                                          >
                                          > Coraz bardziej mnie zniechęcasz.

WyłuskałAm następnego pedała: TRADYCJA1

• tradycja1 Re: dolce_vita .... 08.05.03, 23:54
                                            wiesz wiecej niz ja sama o sobie....
                                            • Gość: kanuk Re: dolce_vita .... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.07.03, 21:05
                                              luzackie wspominki z drugiego obiegu .
                                              • tradycja1 Re: dolce_vita .... 05.07.03, 21:20
                                                Kanuk tylko czy odgrzewany kotlet moze smakowac jeszcze?
                                                • Gość: kanuk Re: dolce_vita .... IP: *.cpe.net.cable.rogers.com 05.07.03, 21:57
                                                  i to jeszcze jak !
                                                  • buggi Re: dolce_vita .... 05.07.03, 22:24
                                                    Gość portalu: kanuk napisał(a):

> i to jeszcze jak !

tutaj sie tylko usmiechne Kanuku. Tak sadzisz?
                                                  • Gość: niech Re: dolce_vita .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 22:29
                                                    Zjadlem wczorajsze mieso. Troche miedzy zeby wlazi.
                                                  • buggi Re: dolce_vita .... 05.07.03, 22:34
                                                    bleeeee
                                                  • Gość: wiadomo kto ;) Re: dolce_vita .... IP: 195.205.189.* 05.07.03, 22:35
                                                    Niechu... popij akloholem ...wtedy si enie zatrujesz ;)
                                                  • Gość: niech Re: dolce_vita .... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.07.03, 22:37
                                                    Popic? Nieaktualne - ja to jadlem jako zakaske. Teraz sprobuje bez zakaszania.
                                                  • atob Re: dolce_vita .... 05.07.03, 22:39
                                                    A jutro pod monitorem ;) bedziesz ? hehehe
                                                  • buggi Re: dolce_vita .... 05.07.03, 22:37
                                                    on sie alkoholem odtruwa

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka