Dodaj do ulubionych

admin tego forum obrzydzil mi forumowanie

IP: *.net.gov.bc.ca 19.11.04, 13:36
niech wroci wolnosc slowa na forum towarzyskie!
Obserwuj wątek
    • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 16:36
      w zasadzie przydalby sie admin na tym forumie,
      ale moze wyborowa znajdzie jakiegos bardziej inteligetnego,
      • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 16:44
        A mnie dziś pługoodśnieżarka ochlupała błockiem!
        • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 16:54
          robilas za tirowke???
          • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 16:59
            Na przystanku autobusowym stałam, i to bynajmniej nie sama, a ten jak nie
            przejedzie, jak nie chlapnie, aż jedemu panu, co stał bliżej jezdni, okulary
            całe zabłocił, a ty mi tu o inteligencji opowiadasz... :P

• czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 17:01
              a po co inteligencja,
              tirowce???
              • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 17:25
                A po co inteligencja komukolwiek? Tobie niby potrzebna jest?
                • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 17:33
                  w zasadzie nie,
                  ale ja nie udaje,
                  nikogo madrzejszego od innych,
                  • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 17:35
                    Odniosłam całkiem inne wrażenie.
                    • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 17:37
                      jak to kobieta,
                      stojaca na krawedzi,
                      • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 17:44
                        Na krawędzi czego? Bo na pewno nie czarnej rozpaczy :)
                        • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 17:48
                          inteligetnie sie z toba rozmawia,
                          ale robilem to tylko dla zabicia czasu,
                          jak mi sie kaczka piekla,
                          kaczka juz gotowa,
                          wiec pa:)
                          • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 17:49
                            Ja tam wolę kurczaki. Pa.
                            • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 23:34
                              qrczaki???
                              • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 20.11.04, 09:05
                                Dobrze przyprawione, świeżo upieczone i chrupiące!!!
                                • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 20.11.04, 09:38
                                  a masz jakies oryginalne patenty na pieczenie,
                                  wlasnie mam do zagospodarowania kilka kogucikow,
                                  ktore mialy byc nioskami,
                                  i zostaly zakupione po promocyjnej cenie:)
                                  • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 20.11.04, 09:42
                                    Piekę tradycyjnie, nacierając wcześniej odrobiną czosnku utartego z solą,
                                    posyując słodką papryką, majerankiem i polewając oliwą, a jak już trochę
                                    nasiąknie, wtedy fru kurczaka do piekarnika, aż się skórka zrumieni i schrupi :)
                                    • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 20.11.04, 09:45
                                      dziekuje bardzo,
                                      szczegolnie ten czosnek mi rajcuje,
                                      a majeranek nie przypali sie?
                                      • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 20.11.04, 10:01
                                        Nie zdarzyło mi się jeszcze, żeby się przypalił :)
                                        • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 20.11.04, 17:58
                                          mam nadzieje,
                                          ze mnie kiedys poczestujesz swoim kurczaczkiem,
                                          obiecuje dostarczyc duza flaszeczke,
                                          zacnego winka,
                          • Gość: kaczka_dziwaczka Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 17:50
                            niezbyt goscinny jesteś:)
                            • debi_bebi Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 19.11.04, 18:51
                              Bo cię upiekł? E tam, po mojemu to było tylko takie gadanie :)
                              • Gość: kaczka _dziwaczka Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:00
                                E tam,zamieniłam sie z długonogą blondi:DDDod razu humor i dobre maniery
                                powrociły:)
                                • Gość: forumowicz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie IP: *.net.gov.bc.ca 19.11.04, 19:02
                                  jeden post na temat :(
                                  • Gość: kaczka_dziwaczka Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:11
                                    o juz po kaczce:DDD
                                    lubisz widze inwektywy i "pospolite ruszenia",milusi forumowiczu:)
                                    • Gość: forumowicz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie IP: *.net.gov.bc.ca 19.11.04, 19:15
                                      nadal jeden post na temat :(
                                      • Gość: kaczka_dziwaczka Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 19:18
                                        ok,zaczynaj,moze nie wytnie:DDD
    • Gość: forumowicz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie IP: 200.226.137.* 20.11.04, 17:54
      ten gość jest chory!
      kiedy go w końcu wywalą !
      • Gość: Zosia Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 20.11.04, 17:57
        A o co poszło ???? :DDDDDDDDD
        • czarna_rozpacz Re: admin tego forum obrzydzil mi forumowanie 20.11.04, 18:01
          • Szukam hydraulika IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl
          Gość: stara rura "49" 20.11.2004 17:31 + odpowiedz

do przepchania, musi miec sprawną pompkę i sprężynę.

• Re: Szukam hydraulika IP: 200.226.137.*
          Gość: hydraulik 20.11.2004 17:35 + odpowiedz

na to już jest za późno...
          pozostają ci już tylko wspomnienia;)

• zawsze mozna kreta wsypac....
          czarna_rozpacz 20.11.2004 17:48 + odpowiedz

podobno swietnie udraznia,
          stare rury,

• Re: Szukam hydraulika IP: *.tpnet.pl / *.tpnet.pl
          Gość: piecyk gazowy 20.11.2004 17:44 + odpowiedz

A już nie 48? Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin! :-)

• Re: Szukam hydraulika
          lolobrigida 20.11.2004 17:49 + odpowiedz

Gratuluję poczucia humoru,
          a swoją drogą gdyby takowy fachowiec przechodził ulicą Puławską w wawie, to
          zapraszam do siebie, bateria w umywalce szwankuje.
          :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka