Dodaj do ulubionych

Casting do musicalu "Upiór w operze"

IP: *.biblpubl.waw.pl 22.05.07, 11:21
Byłoby super, gdyby pan Tomek został Upiorem. Widziałam go niedawno w roli
mrocznego Golarza w "Akademii Pana Kleksa", jest znakomitym aktorem, ma
nieziemsko piękny, słodki i aksamitny głos, genialnie kreuje aurę grozy i
tajemniczości.
Obserwuj wątek
    • melodyn Operetka Warszawska 22.05.07, 12:29
      A ja chciałem o czymś innym, kiedy w Warszawie powstanie znów Operetka. Pan
      Kępczyski zawładnął Romą wyrzucił ludzi z pracy a dekoracje na śmietnik.
      Powstał Teatr Muzyczny Operetka ale to operetka bez własnej siedziby. Grają
      spektakle w poniedziałki i to nie we wszystkie, w wynajętej sali Teatru
      Polskiego. Trudno dostać bilety , każdy spektakl ma full widzów biletów
      brakuje. Czy władze miasta nie powołałyby znów etatowej operetki.
      • Gość: s Re: Operetka Warszawska IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.05.07, 13:10
        operetkę w telewizji oglądaj...!!
        • melodyn Re: Operetka Warszawska 22.05.07, 14:26
          masz racje .Jak się słucha relacji z sejmu, i wypowiedzi naszych dwoch kaczorów
          to jest kabaret, ale smutny co do operetki to chyba nigdy nie byłaś/eź na takim
          spektaklu. Nie wiesz co to Sztuka przez duże S.
      • Gość: beti Re: Operetka Warszawska IP: *.biblpubl.waw.pl 22.05.07, 14:25
        Widziałam wiele gościnnych przedstawień Operetki w Teatrze Polskim i muszę z
        przykrością powiedzieć, że są bez porównania mniej interesujące niż musicale w
        Romie. Występujący tam artyści operowi w większości mają fatalną dykcję i są
        oprócz wspaniałego Artura Rucińskiego drętwi aktorsko.
        • melodyn Re: Operetka Warszawska 22.05.07, 14:33
          a co Ty chcesz ? jak to ma funkcjonować kiedy nie ma miejsca na porządne
          próby, i kto chce pracować na umowę zlecenie. Tam nie ma etatów. Gdyby znów
          powstała stała operetka z własnym budynkiem , własnymi pracownikami byłoby to
          znów to co kiedyś. Możemy tylko podziękować Bogusławowi Kaczyńskiemu /To
          nazwisko chyba każdemu kto je nosi daje głupotę i tępotę mózgową / ktory z
          operetki robił operę i splajtowali przyszedł nowy dyrektor postawił na co
          innego, ale nie samym musicalem żyje sztuka. Młodzi ludzie nie wiedzą kto to
          Straus czy Lehar. po prostu tego nie ma . Za to znają Liroya i temuż podobne .
          • Gość: beti Re: Operetka Warszawska IP: *.biblpubl.waw.pl 22.05.07, 14:44
            Nie chcę nikogo obrazić, ale w Romie występują najlepsi artyści w kraju, w
            pale się nie mieści, że można być jednocześnie wspaniałym aktorem, wybitnym
            wokalistą i znakomitym tancerzem, poza tym ci ludzie wyróżniają się też
            młodością i urodą, a w Operetce widzimy raczej osoby w "zaawansowanym"
            wieku. :P
            • melodyn Re: Operetka Warszawska 22.05.07, 19:20
              Oni kiedys byli również młodzi, ale nie przeczytałeś Gościu chyba uważnie, W
              Romie ludzie mają podpisane kontrakty dlatego tam pracują , a kto przyjdzie
              pracować na umowę zlecenie czy umowę o dzieło, Przecież cały czas piszę , że
              gdzyby była znów operetka ze swoim gmachem , etatami , to dopiero byś zobaczył,
              kto by śpiewał. A tak z drugirj strony. jest zapotrzebowanie na takie spektakle
              inaczej ludzie nie wykupywaliby biletów.
              • Gość: Le Roi Re: Operetka Warszawska IP: *.171.90.229.crowley.pl 23.05.07, 00:22
                Melodyn, ilekroć ktoś pisze o Romie, Ty trujesz o operetce, jak tak bardzo Ci
                zależy, to wynajmij budynek, zatrudnij artystów na stałe, jak tak bardzo boli
                cię zatrudnianie na umowę zlecenie, zorganizuj fundusze i licz na to, że ci się
                koszta chociaż za żarówki zwrócą, skoro takie tłumy walą na operetki.
    • Gość: lucrecia Re: Casting do musicalu "Upiór w operze" IP: *.crowley.pl 24.05.07, 11:40
      Hmm, Steciuk byłby cudowny:) Popieram, że jego Golarz aż przyprawia o dreszcze
      (ah ten głos:)) Zresztą to nie pierwsza jego rola, która mi się podoba:) No a
      jego głos - myślę, że sporo osób zna z kreskówek:)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka