marceliszpak 19.06.03, 00:20 w razie nudy podczas dlugiego likendu zapraszamy do krakowa na kazmierz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Normals SKANDAL!!! IP: 195.94.207.* 20.06.03, 14:54 Tam jest zdjęcie gołej baby w czerwieni!!!!!!!!!!!!!! A w menu nie ma piwa tylko jakieś francuskie drinki! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: SKANDAL!!! 20.06.03, 14:57 Gość portalu: Normals napisał(a): > Tam jest zdjęcie gołej baby w czerwieni!!!!!!!!!!!!!! > > A w menu nie ma piwa tylko jakieś francuskie drinki! chudzinka. czy ja tez, taka zylasta trzeba bedzie skonsumowac? Odpowiedz Link Zgłoś
niech !!! 20.06.03, 15:01 28.06 bedzie pokaz tatuazy. Normals - bedziesz mogl pokazac swoje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: !!! IP: 195.94.207.* 20.06.03, 15:06 Muszę je najpierw zrobić. Mam w domu igłę i stary tusz, ale nie mam know-how. ps Psy rodzą się z know-hau. Żenada. :( Odpowiedz Link Zgłoś
marceliszpak Re: www.kuriozum.com 21.06.03, 15:27 coz za niedopatrzenie piwo juz jest :) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: www.kuriozum.com 21.06.03, 15:56 Szkoda ze nie Zywiec. A podwojna szkoda ze nie porter zywiecki. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: www.kuriozum.com 21.06.03, 20:32 Jest Carlsberg.Mi pasuje,tj smakuje.I kawa miętowy pocałunek razem z talerzem śniadaniowym zapowiada zabawę do rana.Nieźle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Spostrzeżenia!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.94.207.* 23.06.03, 08:57 1. Spójrzcie na mapkę - tam jest ulica KUPA. Jest też Dajwór. 2. Nie mam więcej spostrzeżeń. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Spostrzeżenia normalsowe 23.06.03, 17:43 na mapce sa zaznaczone tez inne ulice, Normalsie. Jest Miodowa i Szeroka, a ich nazwy wolami i to jak grubymi napisane zostaly. Ty jednak tylko te jedna, malutka uliczke Kupa dojrzec zdolales Normalsie Sokole Oko. Moje spostrzezenia na temat Twoich postaram sie zachowac na inna okazje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Spostrzeżenia buggiowe IP: 195.94.207.* 24.06.03, 08:46 Mnie nie dziwią nazwy ulic takie jak: Miodowa, Szeroka. Nie uznałem tego za coś wartego wzmianki. Nie będę pisał, co na stronie jest standardowe, nudne i powszechne. To tyle wyjaśnień. Teraz masz prawo przyznać mi rację i stwierdzić, że dobrze poczyniłem spostrzegając tak dziwną nazwę ulicy. Przyznawaj! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 14:04 Gość portalu: Normals napisał(a): > Mnie nie dziwią nazwy ulic takie jak: Miodowa, Szeroka. > Nie uznałem tego za coś wartego wzmianki. Nie będę pisał, co na stronie jest > standardowe, nudne i powszechne. To tyle wyjaśnień. Teraz masz prawo przyznać > mi rację i stwierdzić, że dobrze poczyniłem spostrzegając tak dziwną nazwę > ulicy. > > Przyznawaj! Przyznaje Normalsiku. Przyznaje Ci publicznie racje. Czy teraz umówisz sie ze mna? Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 14:29 Taaa, w Krakowie. Zgadnij na jakiej ulicy. Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 14:59 On tez by musial zrobic. Chyba mu sie nie uda. A poza tym nie umawiaj sie z nim, bo i tak nie przyjdzie ale za to pozniej przez miesiac nic na forum nie napisze ze wstydu. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 15:14 Wyobrażasz sobie jak długo by nie pisał jakby przyszedł?! Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 15:18 Trudno powiedziec. Albo by w ogole przestal, albo by sie rozpisal jak nigdy, albo by sie zaszyl na gleboko ukrytym forum genialnym... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Normals Re: Spostrzeżenia buggiowe IP: 195.94.207.* 24.06.03, 15:32 niech napisała: > Trudno powiedziec. Albo by w ogole przestal, albo by sie rozpisal jak nigdy, > albo by sie zaszyl na gleboko ukrytym forum genialnym... Wypraszam sobie. Moje forum nie jest ukryte. Każdy może przyjść i wyjść. Jak bym się spotkał, co jest mało realne, tak jak ja, to bym przestał pisać. I umarłbym z tęsknoty. Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 15:26 bo Ty Basiu nie wiesz, ze Normals juz kiedys chcial, tylko ja nie chcialam. Teraz jak nabralam ochoty, on nie chce. Zuraw i Czapla. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 15:30 Tak,tak..w tym cały ambaras.Trzyma kciuki Bugolku.Mam nadzieję,ze nam wszystko ,ze szczgółmi opiszesz:) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 15:45 o reke? on ma dziewczyne przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Spostrzeżenia buggiowe 24.06.03, 15:54 e,tam ma.A widział ktoś dziewczynę Normalsa? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Czy Normals ma dziewczyne? 24.06.03, 16:48 ja tam wiem, ze sie chwalil jej posiadaniema,ale on sie i robakami w domu chwalil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: niech Re:Czy Normals ma dziewczyne? IP: *.MAN.atcom.net.pl 24.06.03, 16:52 Wiesz, moze i on ja widzial, ale czy ona widziala jego? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re:Czy Normals ma dziewczyne? 24.06.03, 17:04 lepiej nie, bede pierwsza. Rozpisze sie na forum, zobaczycie....eh Odpowiedz Link Zgłoś