Gość: kixx IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 21:45 bandaży na zbyciu. Buggi,może Ty ! Na pewno Ci się przydadzą. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Mam kontener 24.07.03, 21:46 Gość portalu: kixx napisał(a): > bandaży na zbyciu. > > Buggi,może Ty ! > > Na pewno Ci się przydadzą. ►zostaw sobie na zylaki, ale dzieki za pamiec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Mam kontener IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 21:47 Dzięki za troskę. Ale ja już od paru lat mam nieoryginalne odnóża,tak,że żylaki mi nie grożą. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Mam kontener IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 21:50 Chodzę. Teraz sztuczne lepsze od prawdziwych. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa wytrzymaj 24.07.03, 21:48 jeszcze ze dwie burze dziejowe i kilku polityków trzeba będzie owinąć Twój zapas - będzie jak znalazł :P Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mam Kixxie propozycje 24.07.03, 22:11 wyjme bandaze, a Ciebie do kontenera wsadze, chcesz? Na bazarze opchne, ale jesli masz arabski wyglad, to mi tak latwo nie pojdziesz... Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Mam Kixxie propozycje 24.07.03, 22:13 zostaw kilka metrów, owiń, może jakoś opchniesz Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Mam Kixxie propozycje 24.07.03, 22:15 Gość portalu: kixx napisał(a): > Jako ser jako ser mówisz? a z plesnia jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:20 topiony Kixx? moze na chlebku go tak rozsmarowac i pomidorkiem z cebulka oblozyc? W oczy go ta cebulka szczypac nie bedzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: spleśniały Kixx ????????? IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 22:20 Ok. Od dzisiaj mówcie do mnie :ser Albo :sir Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:22 wiedziałam,że ten ser,to nie byle jaki ser... Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:22 basia napisała: > wiedziałam,że ten ser,to nie byle jaki ser... ser z dziurami Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:26 basia napisała: > wiedziałam,że ten ser,to nie byle jaki ser... z TYCH serów ?? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:22 sir to w j. perskim czosnek, ale nie pytaj co kir oznacza, bo za Boga nie powiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:27 buggi napisała: > nie pytaj co kir oznacza, bo za Boga nie powiem. żałobę ? po serze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:30 basia napisała: > kiri,taki serek mały jest nawe t nie wiecie jaki ubaw maja Persowie proszacy w sklepie o serek kiri, a Dama to juz tego slowa do ust nie wezmie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:32 buggi napisała: > Dama to juz tego slowa do ust nie wezmie ;) No, to już za daleko zaszło żeby dama, słowa, do ust tfu !!! Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:33 aankaa napisała: > buggi napisała: > > > Dama to juz tego slowa do ust nie wezmie ;) > > No, to już za daleko zaszło > żeby dama, słowa, do ust > > tfu !!! tegoz milcze i do ust wode jedynie biore Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: spleśniały Kixx ????????? 24.07.03, 22:28 nie nie, to cos baaaardzo brzydkiego,ale nie powiem co. Mozecie mnie na kole rozciagac i boki przypalac, ja milcze Odpowiedz Link Zgłoś
aankaa przypalać nie będziemy 24.07.03, 22:31 buggi napisała: > nie nie, to cos baaaardzo brzydkiego,ale nie powiem co. Mozecie mnie na kole > rozciagac i boki przypalac, ja milcze ale MÓW póki Ci życie miłe !!! a jak aż takie brzydkie - oczy zamkniemy i nie przeczytamy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: spleśniały Kixx ????????? IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 22:31 E tam,chcesz mnie pognębić. A ja Ci udowodnię,że kir ma szlachetne pochodzenie. www.kir-royal.com/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sir Re: spleśniały Kixx ????????? IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 22:28 jak sie mówi A ,to powinno sie powiedzieć i B Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: spleśniały Kixx ????????? IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 22:32 aj aj ser Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: spleśniały Kixx ????????? IP: *.acn.waw.pl 24.07.03, 22:35 U mnie nic. Czy u Ciebie jest aż tak gorąco? Odpowiedz Link Zgłoś