basia 01.08.03, 13:09 No opowiadaj Buggi..jak Ci w tej Warszawie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Buggi Re: Buggi w Wa-wie IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.03, 13:17 basia napisała: > No opowiadaj Buggi..jak Ci w tej Warszawie? rozpakowalam sie, objadlam ciastem domowej roboty, a wczoraj lalo. W niedziele na noc jade w Sudety i wracam po 5 dniach, a potem trzeba sie ze starymi znajomymi i rodzina pospotykac, by sie na amen nie obrazili. W miedzy czasie Sopot i moze jakies spotkanie z Wami by wypalilo. O i caly plan. Moga nastapic zmiany. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Buggi w Wa-wie 01.08.03, 13:38 Zamieniłaś Mazury na Sudety? też ładnie. ps.Wiesz,że może będę w przyszły łykend w Krakowie(chociaż to zależy od psa)- Mówię wam,pies to kula u nogi...Trzyma mnie na krótkiej smyczy paskuda. Odpowiedz Link Zgłoś
glory Mazury 01.08.03, 14:34 Mazury. Mmm .Moje ulubione okolice. Augustow. Tam nauczylem sie plywac i zeglowac Bratkiem a potem Omega.( jezioro Biale) A zaczela sie ta przygoda z Mazurami jak mialem pare lat i dostalem w prezencie ksiazke przyrodniczo-przygodowa pt "Wyspa kormoranow". Dla mnie wyprawa na Mazury z plecakiem to byla najlepsza przygoda w zyciu. A jakie sa wasze najlepsze wakacyjne miejsca ? Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Mazury 01.08.03, 14:45 A mi tam wszędzie dobrze,gdzie jestem.Tam gdzie mi nie dobrze,nie jeżdżę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Mazury IP: *.acn.waw.pl 01.08.03, 14:46 To tak jak ja. Dlatego nigdzie nie jeżdże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Atob Re: Buggi w Wa-wie teraz jest weekend:) IP: 195.205.189.* 01.08.03, 14:49 To jak Buggi Luggi ..:) idziemy na piwo dzis albo jutro ?:) Bo jakos weekend zaplanowac musze sobie ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Buggi w Wa-wie teraz jest weekend:) IP: *.acn.waw.pl 01.08.03, 14:51 No Atob,z tej strony to ja Ciebie nie znałem. Ledwo jakaś laska się na horyzoncie pojawia,a Ty już randeczka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atob Re: Buggi w Wa-wie teraz jest weekend:) IP: 195.205.189.* 01.08.03, 14:54 Gość portalu: kixx napisał(a): > No > Atob,z tej strony to ja Ciebie nie znałem. > Ledwo jakaś laska się na horyzoncie pojawia,a Ty już randeczka Ej to nie tak :) chcialem poznac Buggi ...a ze sama wczoraj napisala ze ma weekend jakies piwko by wypila ....A reszty tlumaczyc nie bede bos domysly i wiesz co i jak ...;) Odpowiedz Link Zgłoś
maxxa Re: Buggi w Wa-wie teraz jest weekend:) 01.08.03, 14:55 atob, Ty nie tlumacz tu publicznie swoich nalogow;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kixx Re: Buggi w Wa-wie teraz jest weekend:) IP: *.acn.waw.pl 01.08.03, 14:56 a śpiew??? Pewnie tylko na stadionie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: spiewak_Atob Re: Buggi w Wa-wie teraz jest weekend:) IP: 195.205.189.* 01.08.03, 15:04 Spiew na stadionie ...gdy moj boski:) glos zniknie w szumie tysica gardel chwalcych Legie:) Ostatni raz popis publiczny dalem bodajze pod mostem spiewajac przerobke ich troje:) a wszystko to bo {nazwa druzyny pilkarskiej ] nienawidze ...Kiks nie byla to Polonia ...:)Ale glos mam fatalny ...i falszuje strasznie .NA wsze nieszczescie po kilku piwach wydaje mi sie innaczej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: Buggi w Wa-wie 01.08.03, 15:10 Miłego weekendu Wam życzę.Zadzwońcie,albo zaesemesujcie do mnie,jeżeli spotkacie się przy piwku. Odpowiedz Link Zgłoś