Dodaj do ulubionych

Dobra sam na warcie ostalem sie ..

02.08.03, 21:43
I uwaga ... zastosuje regulamin sluzby wartowniczej ...wiec jak ktos bedzie
mial ochote sie zblizyc\napisac ...wydam regulaminowe komedy ... a nie wiem
czy wiecie ze za zla odpowiedz jest ...w nagrode kilka mm :) ... i jak ma sie
sie szczescie to te kilka mm trafi w nogi ...gorzej jak sie nie ma
szczescia ...
Obserwuj wątek
    • Gość: niech Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 21:56
      W Buggola strzelaj! Bez ostrzezenia!!!
      • atob Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. 02.08.03, 22:01
        Buggi podpadla i to strasznie ...:) Ale zeby od razu ? ....
        • Gość: niech Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 22:05
          Ona tak maja. Te Buggole...
          • atob Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. 02.08.03, 22:06
            Buggole ...buggolani ...masz ochote na browara ?
            • Gość: niech Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 22:16
              Ochote mam, ale juz walnalem sie do wyrka. Jutro?
              • atob Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. 02.08.03, 22:17
                Jasne ale moze Buggola sciagniemy jeszcze ?:)
                • Gość: niech Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.03, 22:22
                  Pisala ze jutro wyjezdza. Pewnie tez kit wciskala ale to juz nie nasz problem.
                  PS. Jesli ona jest z kitu, to jak sie broni przed upalami?
                  • atob Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. 02.08.03, 22:27
                    Wiem ...pisala o tym ...ale moze kilka godzin wygospodaruje dla nas ...za
                    dzisiejsze potkniecie :) A jezeli nie to moze choc po kilka sztuk w B. zrobimy ?
                  • Gość: buggi Re: Dobra sam na warcie ostalem sie .. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 09:21
                    Gość portalu: niech napisał(a):

> Pisala ze jutro wyjezdza. Pewnie tez kit wciskala ale to juz nie nasz
                    problem.
                    > PS. Jesli ona jest z kitu, to jak sie broni przed upalami?

Z niedzieli na poniedzialek za duzo Wiary do domciu zjezdza, wiec postanowione
                    zostalo wyjechac w poniedzialek wieczorem, ze wzgledu na bezpieczenstwo
                    i "komfort" jazdy no i po oplaceniu OC, hehe. Ale jade. Co sie tyczy kitu moj
                    drogi Niesiu, przypomnij sobie Twoje podroze, o ktorych tak trąbiłes, hłe,hłe
    • atob Do Niecha ... 02.08.03, 22:50
      Tylko nie badz Buggi ..... i odezwij sie jutro abym mogl zaplanowac sobie
      ndz.jezeli Tobie nie wypali cos

Ps Czy zobacze jutro Buggi ? ;)
      • Gość: Buggi Re: Adaśku IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 09:39
        atob napisał:

> Tylko nie badz Buggi ..... i odezwij sie jutro abym mogl zaplanowac sobie
        > ndz.jezeli Tobie nie wypali cos
        >
        > Ps Czy zobacze jutro Buggi ? ;)

Atob, sorry. Czapke z glowy przed Toba zdejmuje, bos wczoraj jako jedyny
        spontanicznie zareagowal. Chyba Cie nie docenilam. Maxxa nie dysponowala
        czasem;tak wynikalo z jej postu, a Niechowi nie wystarczyla podana godzina i
        dzien. Brakowalo miejsca spotkania.Dalej do Niecha: ja Tobie knajpe ze strony
        www. pogodzinach.pl zapodac moglam, ale żem zaznajomiona z warszawskimi
        knajpami nie jest, moglo sie zdarzyc, ze piwo tam z woda zmiąchane podaja i
        co? I bylo by na mnie. A szkoda, ze tak nie zrobilam, zyskalbys temat na f.
        Restauracje, bo zastoj tam taki okropny sie zrobil.

Dzis o 18 ( 20.00 tez moze byc)tj w NIEDZIELE , w knajpie na Chmielnej, tak
        jak Atob proponowal. Napisz/cie czy TAK, czy NIE.

Atobie móglbys podac numer tej Chmielnel, albo nazwe knajpy? Czy mam z
        megafonem latac i Atob, Atob krzyczec, bys glowe zza stolika wychylil.
        • Gość: atob Buggi IP: 195.205.189.* 03.08.03, 10:45
          Ok ...ja bardzo chetnie ...z tym ze bardziej mi odpowiada 18 00 w koncu bardzo
          wczesnie chodze spac :) Takze tylko Buggi potwiedz czy na 100% i sprawa bedzie
          jasna:)
        • maxxa Re: Adaśku 03.08.03, 10:52
          dzisiaj chyba nie dam rady, bo tez mam jakies imprezy rodzinne. Ale jesli sie
          spotkacie, wyslijcie do mnie esemesa gdzie jestescie.
          Moze uda mi sie chociaz na chwilke z Wami spotkac.
          A jak nie, to do zobaczenia w Sopocie. Juz na 100%.
          • Gość: atob Maxxa IP: 195.205.189.* 03.08.03, 11:21
            Jezeli tylko cos wypali ...damy cynk :)
            • Gość: Buggi Re: Atob IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 11:43
              wiem, ze chodzisz wczesnie spac. 18 jest OK. Napisz tylko gdzie, bym trafic
              mogla i sprawa bedzie jasna. To raz, a dwa ja sie zastrzegam , ze o pilce
              noznej wiem baaaaardzo malo:karny to z 11 metrow, trzeba tak celowac, by
              pilka do bramki wpadla, ten czarny z gwizdkiem to sedzia, 22 facetow na
              boisku to pilkarze, a na trybunach kibice, czyli Ty. ;) Do wieczora zatem

• Gość: atob Buggi IP: 195.205.189.* 03.08.03, 11:47
                Juz wczesniej napisale na @ ...takze wybierz tylko wariant i napisz ktory i
                ok :)
                • Gość: niech Re: Buggi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 12:05
                  Napisze czy bede. Bo cos mialem zalatwiac i nie wiem czy odwolam.
                • Gość: B Re: Atob IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 12:08
                  dzieki. Spotkajmy sie wiec na rogu NŚ i Chmielnej o 18.00. Pozwalam sobie
                  dopuscic studencki kwadrans, ze wzgledu na komunikacje miejska, na ktora
                  jestem skazana. Postaram sie byc w miare punktualnie. Mowisz, ze sie jakos
                  poznamy, tja ciekawe, bo wnuki, jako znak rozpoznawczy w domu zostana. Poznasz
                  mnie po okularach slonecznych, bo padac nie bedzie. Tak sadze...
    • Gość: atob Czyli po 18 na chmielnej ...:) IP: 195.205.189.* 03.08.03, 12:17
      Ok wszystko jak widac uzgodnione .NIECHU przyjdz ....chcesz mnie samego z Buggi
      zostawic ?!!!
      • Gość: Buggi Re: Czyli po 18 na chmielnej ...:) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.08.03, 12:20
        Gość portalu: atob napisał(a):

> Ok wszystko jak widac uzgodnione .NIECHU przyjdz ....chcesz mnie samego z
        Buggi
        >
        > zostawic ?!!!

Atob, no co Ty???????? Najwyzej powiesz, ze kranu w domu nie dokreciles, albo
        cos na gazie zostawiles. Zrozumiem to.

Ps do 18 kawal czasu, a Ty juz pekasz? To ja powinnam miec treme.
        • Gość: atob Re: Czyli po 18 na chmielnej ...:) IP: 195.205.189.* 03.08.03, 12:27
          Gość portalu: Buggi napisał(a):

>
          >
          >
          > Atob, no co Ty???????? Najwyzej powiesz, ze kranu w domu nie dokreciles, albo
          > cos na gazie zostawiles. Zrozumiem to.

Nie sadze zeby do tego doszlo ...wiesz ze w pilke nozna gra 22 zawodnikow to
          juz temat na poczatek .Pozniej moge Cie jak Maxxe nauczyc zakladac maske p-
          gaz :) ...:)
      • Gość: atob Oczywiscie jezeli czytaja to tez weterani ...:) IP: 195.205.189.* 03.08.03, 12:21
        imprez edukacyjnych ...to rowniez zapraszamy :)Gdzie sie znajduje lokal
        pamietacie ... No moze z tym byc akurat roznie ...hahaha;)
    • atob Niechu wyslij sesemesa do Maxxy jak mozesz n\t 03.08.03, 13:07

• Gość: niech Same zle wiadomosci... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.03, 16:25
        Nie moge odwolac jakis tam obowiazkow i nie moge sie stawic. Nie moge nic
        wyslac bo stracilem ladowarke do mojego zabytkowego telefonu i musze jutro
        kupic sobie nowy. Nie moge tez przelozyc z niego karty bo wokol nie ma zywej
        duszy ani martwego aparatu. Za wszystko to obwiniam Buggi. Jestem w W-wie az do
        wyjazdu do Sopotu, choc w najblizszy lykend powinienem pojechac na wies
        szykowac wino z jablek - ktore w tym roku jakos szybko obrodzily.
        Otwarty na sugestie i zly na Buggi - Niech.
        • Gość: Atob Re: Same zle wiadomosci...faktycznie zle:( IP: 195.205.189.* 03.08.03, 16:36
          Wychodzi na to ze tak jak w przypadku Tradi:) jako pierwszy osobiscie poznam
          Buggi ...No coz ja w kazdym razie ide ...
        • Gość: atob Niechu o ktorej bedziesz wolny ? n\txt IP: 195.205.189.* 03.08.03, 16:38
        • Gość: atob Wyslij z netu sms ....n\tx IP: 195.205.189.* 03.08.03, 16:42
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka