Gość: pod prąd IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 13:31 (...)odeszło 1059 wszystkich pracowników (...) Ale ossochodzzzi ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JA Re: Listy w żółwim tempie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.06.08, 17:41 Czekam już przeszło tydzień na przesyłkę i jestem coraz bardziej zniesmaczony! Dla mnie poczta polska już jakby nie istniała. Od dziś wszystko co zamawiam to tylko przez kurierskie firmy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jan Listy w żółwim tempie IP: 195.8.217.* 10.06.08, 18:48 To dopiero łaskawcy! Pies z wami tańcował, złodzieje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gutek Re: Listy w żółwim tempie IP: *.ericsson.net 11.06.08, 09:54 W 2008 roku miała być liberalizacja rynku usług pocztowych, tak się nie stało dzięki PiSiakom. Proces ten został przesunięty na 2013 i jak widac PO tez wiele z tym zrobic nie chce. Osobiscie mialem przez poczte polska tyle nieprzyjemnosci i problemow (masa zaginionych listow, waznych dokumentow, paczek, oszabrowanych paczek) ze zycze tej organizacji wszystkiego najgorszego, czyli rychlej liberalizacji rynku, prywatyzacji, redukcji zatrudnienia. Z takiego pomnika socjalizmu jakim jest poczta polska dumny by byl sam towarzysz Lenin... burdel i syf na kółkach... Odpowiedz Link Zgłoś