atob 21.09.03, 10:26 A ja biore cztery lapy i wychodze na spacerek bo ladna pogoda sie zrobila ...czego i Wam zycze;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buggi Re: Alez z Was spiochy;) 21.09.03, 10:30 ale z Ciebie 'poranny ptaszek' , o la la ;) 10:26, to pies chyba juz z lapy na lape przestepuje, ale która na która: nieparzyscie tj. pierwsza na trzecia, czy parzyscie tj. czwarta na druga, czy moze mieszanie? PS u nas 31 stopni,horror Odpowiedz Link Zgłoś
atob Jutro poniedzialek ... 21.09.03, 23:26 w zwiazku z tym dobrej nocy zycze :) wszystkim ? A nie ...niektorym milego wieczoru :) Odpowiedz Link Zgłoś
buggi Re: Jutro poniedzialek ... 21.09.03, 23:29 mnie dobrej nocy, bo dzis wczesniej spac ide, chyba , ze....cos mi sie przysni Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jutro poniedzialek ... 21.09.03, 23:34 A Ci sie Buggi sni? :) Odpowiedz szybko:) bo zaraz ja ide snic:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Jutro poniedzialek ... 21.09.03, 23:44 niech napisała: > Nalewki? Aparat fotograficzny ;)? No dobrze Buggolku ...to takie zarciki ...;) Napisz na maila co Ci sie sni jak sie wstydzisz na forum ;) Ps Lece spac ... Odpowiedz Link Zgłoś
ikxx Re: Jutro poniedzialek ... 21.09.03, 23:51 Uważaj na jarzeniówkę. PS. To ta, co jarzy. Odpowiedz Link Zgłoś