kixx 22.09.03, 16:44 Dzisiaj w życiu Warszawy jest płytka VCD z najpiękniejszymi bramkami Polonii i Legii. Jeszcze musze się przyjrzeć na stopklatce,ale chyba będę mógł rozdawać autografy. Ps.Prosze się nie pchać Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niech Re: Atob& Normals 22.09.03, 16:57 Stoisz na barmce? Pilka mogla cie zaslonic. Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Atob& Normals 22.09.03, 16:59 Hahaha Zazdrośc przez Ciebie przemawia. Na bramce to ja stałem w szkole,dopóki mnie nie wyrzucili I to w dodatku w piłce ręcznej Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Atob& Normals 22.09.03, 17:02 Wiem mam :) Ach mozna przezyc to jeszcze raz ... Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Atob& Normals 22.09.03, 17:06 Polecam zwłaszcza bramkę Olisadebe w meczu z tą,no... Legią:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: Atob& Normals 22.09.03, 17:20 A ja z swojej strony polecam bramke Saganowskiego ....strzelona tej ...no ...wylacialo mi z glowy ...aaaa Poloni:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob O rany ...hymn Poloni powalil mnie na ziemie 22.09.03, 19:51 Oczywiscie nie hymn ...ale wykonawca !!! on chyba spiewal nawet na melodie swojego przeboju !!!Juz wstalem z podlogi ...ale jeszcze dojsc do siebie nie moge ... ;)Slyszalem ze on to nagral ....ale ze to HYMN ? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: O rany ...hymn Poloni powalil mnie na ziemie 22.09.03, 20:41 No wiesz,wzieliśmy do nagrania tego hymnu to co było najdroższe na rynku. Zwracam uwagę,że hymn jest wzorowany na piosence zespołu Totenhosen pt."Alles aus Liebe" Ps.Nie będzie Niemiec(czy jakiś inny Legionista) pluł nam w twarz:) Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: O rany ...hymn Poloni powalil mnie na ziemie 22.09.03, 20:50 kixx napisała: > No wiesz,wzieliśmy do nagrania tego hymnu to co było najdroższe na rynku. Przeplaciliscie sporo ...;) > Zwracam uwagę,że hymn jest wzorowany na piosence zespołu Totenhosen pt."Alles > aus Liebe" Zwracam uwage ze dla wiekszosci wydaje sie wzorowany na zupelnie innej piosence.;) CZasami orginal jest mniej znany niz covery{tak sie pisze:)?}...Zeby daleko nie szukac"dziewczyna o perlowych wlosach" :):):) > Ps.Nie będzie Niemiec(czy jakiś inny Legionista) pluł nam w twarz:) Ale napisz szczeze podoba Ci sie to wykonanie ...? Tylko szczerze;) A pozniej cospodobnego dla Widzewa spiewal ...prawda to? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: O rany ...hymn Poloni powalil mnie na ziemie 22.09.03, 20:53 1.Oryginał na całym cywilizowanym świecie jest znany lepiej-wrzuć na wyszukiwarkę,to był swego czasu przebój 2.Dla Widzewa śpiewał wcześniej Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: O rany ...hymn Poloni powalil mnie na ziemie 22.09.03, 20:58 kixx napisała: > 1.Oryginał na całym cywilizowanym świecie jest znany lepiej-wrzuć na > wyszukiwarkę,to był swego czasu przebój Hmmm ...mi chodzi o dobior ze strony tak zwanych zwyklych ludzi dla ktorych ta melodia bedzie kojarzana z ...wiadomo czym:) W Polsce czy chcesz czy nie jest tak jak ja pisze ... > 2.Dla Widzewa śpiewał wcześniej To sie dziwie ...!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: I jeszcze... 22.09.03, 21:02 Totenhosen? Oczywiście ,nawet mam oryginały Odpowiedz Link Zgłoś
atob Re: I jeszcze... 22.09.03, 21:07 kixx napisała: > Totenhosen? > Oczywiście ,nawet mam oryginały Dobrze juz dobrze :) ...nie ciagne dalej tematu ... Pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Atob& Normals 23.09.03, 08:44 A ja płyty nie kupiłem po zeszlotygodniowym (chyba) bublu - plyta z najlepszymi bramkami reprezentacji. Mam pytanie - jakie bramki Świtu dali? Czym je nagrywali? VHS? Odpowiedz Link Zgłoś
kixx Re: Atob& Normals 23.09.03, 14:43 Nie doceniłeś pomysłowości tfu-rców tej płytki. Jak padły bramki Świtu opowiadał trener tego klubu I już Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Atob& Normals 23.09.03, 14:44 Kixx, czy sadzisz ze normalsa stac na dwie plyty w roku? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: atob Re: Atob& Normals IP: 195.205.189.* 23.09.03, 15:33 A jak dyr jest kibicem ? To Normalsowi po premi poleci ;) Odpowiedz Link Zgłoś
niech Re: Atob& Normals 23.09.03, 15:36 Normals raz widzial dyrektora. Przez okno. Potem przeniesli go do pokoju bez okien. Odpowiedz Link Zgłoś
wszechwarszawiak Re: Atob& Normals 23.09.03, 16:29 kixx napisała: > Nie doceniłeś pomysłowości tfu-rców tej płytki. > Jak padły bramki Świtu opowiadał trener tego klubu > I już Hi hi hi hi hi To dobre. Odpowiedz Link Zgłoś