lamia78 25.10.05, 09:47 bylam wczoraj w toni&guy-u mam tak super zrobione włosy-musialam sie pochwalic :-)) Cena niestety tez piekna... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
riwanna Re: toni&guy :-)) 25.10.05, 12:31 ja uzywalam kosmetykow tigi, bylam bardzo zadowolona, sa niesamowite, ale bardzo drogie. gdzie znajduje sie salon tigi? Odpowiedz Link Zgłoś
fryzjerstwo Re: toni&guy :-)) rewolucja! :-) 11.11.05, 00:13 Proszę napisz mi gdzie w naszym pięknym kraju znalazłaś salon Toni&Guy??? Toni&Guy to jedna z najbardziej sławnych akademi fryzjerskich (w polsce nie ma ich odziału)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
babydoll Re: toni&guy :-)) rewolucja! :-) 11.11.05, 08:48 Lamia, napisz prosze, w jakim miescie i gdzie jest ten salon? Ciekawa tez jestem,c o robilas z wlosami, wiec pochwal sie!:)) Zdradz tez cene - ja uwazam, ze lepiej wiecej zaplacic, a byc zadowolonym niz odwrotnie.. Moze opiszesz jak bylo? Doradzili Ci cos szczegolnego albo zdradzili jakies triki?:) Odpowiedz Link Zgłoś
babydoll Re: toni&guy :-)) rewolucja! :-) 11.11.05, 08:50 Dziwne, ale na ich stronie www.toniandguy.co.uk nie ma adresow w Polsce...Ale Ty w Polsce bylas u nich, co?:) Odpowiedz Link Zgłoś
mati711 Re: toni&guy :-)) rewolucja! :-) 11.11.05, 19:37 Witaj jestem fryzjerem ktory wspolpracuje od lat z marka loreal professionnel mysle ze ta osoba ktora tak chwali sie akademia toni&guy byla u fryzjera ktory ma skonczone szkolenie w tej akademii i uzyskany po szkoleniu dyplom w zakladzie moi znajomi wlasnie sie szkolili w tej akademii i maja dyplomy min moja szefowa tez,ja tez zamierzam zrobic tam szkolenie, w Polsce nie ma salonow toni&guy Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: toni&guy :-)) rewolucja! :-) 15.11.05, 18:32 jest w Warszawie w hotelu Hayatt na Belwederskiej Odpowiedz Link Zgłoś
babydoll Re: toni&guy :-)) 18.11.05, 09:29 Moze jednak pochwalisz sie co robilas z wlosami!! Ja nie meiszkam w Polsce i tu u siebie tez znalazlam salon. Kusi mnie, zeby isc!!! Ale co robilas: sciecie, kolor? Ja chetnie zrobilambym wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
lamia78 Re: toni&guy :-)) 29.01.06, 19:12 witam, do tego salonu nie chodze w Pl tylko w Londynie gdzie mieszkam. Scinam u nich wlosy, nie farbuje( na szczescie takiej potrzeby nie mam :-) cena za sciecie w zaleznosci od kwalifikacji fryzjera od 38 funtow w zwyz... Odpowiedz Link Zgłoś
itaka-sobie Re: toni&guy :-)) 03.02.06, 04:29 Jeden z fryzjerow u Toni & Guy obcial mnie dobrze (ale nie lepiej, niz w tanszym miejscu), inny beznadziejnie. Odpowiedz Link Zgłoś