45iza 20.12.07, 14:12 kobieta ma gr. krwi A (AA), a jej dziecko też ma gr. krwi A ,to który z czterech panów (AO, OO, BO, AB)jest ojcem tego dziecka? może każden? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
45iza Re: pani ekspert proszę o pomoc 20.12.07, 14:39 droga pani Ewo Janiuk chyba totalnie mnie pani ignoruje, jeżeli nie może mi pani pomóc to może wskażk pani odpowiednią rubrykę ,albo poleci innego eksperta , Odpowiedz Link Zgłoś
malgosiek2 Re: Myślę,ze nie ignoruje !!!! 20.12.07, 15:37 ale ma też swoją pracę zawodową,dom i dzieci oraz mamy czas przedświąteczny. Pomyslałaś o tym? Nie,bo po co!! Więcej zrozumienienia,cierpliwości. Nie Ty jedna masz problem. Ekspert NIE siedzi na forum 24/24 bo ma też inne zajęcia. I nie musi natychmiast odpowiedzieć na pytania. A i myslę,ze należa się przeprosiny dla p.Ewy za Twój ton. Pzdr.Gośka Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_janiuk Re: pani ekspert proszę o pomoc 27.12.07, 13:35 Ojciec może posiadać każdą z podanych grup krwi, wg mnie na pierwszy rzut oka. Małgosiek- dzięki za wsparcie- faktycznie jestem tylko człowiekiem. Na Opolszczyźnie święta bywaja w tym samym terminie co w pozostałych rejonach kraju;) Do tego eksperci też czasami mają uroczystosci domowe takie jak urodziny własne i męża, a do tego także miewaja gorsze dni, ponieważ nie są cyborgami:) Odpowiedz Link Zgłoś