moretta78 26.01.09, 16:20 mam do Was prośbę... czy ktoś z Was zna Panią ginekolog Jolantę Doktorowicz? Możecie coś na jej temat powiedzieć? W którym szpitalu pracuje? Jestem przerażona, nie chcę rodzić w Bytomiu na Batorego... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
igna-sia Re: prośba_Bytom 28.01.09, 09:12 A kto Cię zmusza, żeby tam rodzić? Możesz wybrać dowolny szpital i nie kierowałabym się tym, w którym szpitalu pracuje mój lekarz, bo poród przyjmuje położna. Odpowiedz Link Zgłoś
krasulas Re: prośba_Bytom 28.01.09, 12:37 dokładnie! jestem z Bytomia, rodziłam dwa razy w Rudzie na Goduli. Generalnie do każdej porodówki można sę przyczepić. Ja jestem zadowolona - pomijając poród sprzed 3 tygodni, po którym wylądowałam na patologii (tyle rodzących). A tam... nieczynne prysznice. Szpital jest remontowany i stąd takie problemy. Na szczęście wyszłam po 48 godzinach. Generalnie - wracając do tematu:-) Są babeczki b.zadowolone z Batorego. Poród ok, opieka i warunki potem wypadają miernie. Ja się bałam. Chodziałam i chodzę do lekarza Bytomia i Rudy - stąd ten wybór. A nazwiska podanego przez Cebie wogóle nie znam. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś