Dodaj do ulubionych

Hit Łeba kolonia

02.07.21, 16:48
Witam zdecydowanie NIE POLECAM !!! camply.pl dziecko 8 lipca miało jechać na kolonie do Łeby zwanej hitem ! zarezerwowałam kolonie i wpłaciłam pieniądze poczym nie mogłam doprosić się umowy zbywano mnie od camply do organizatora pana Piotra Czarneckiego który ma wyjeb.... Na klienta i na to że zepsuł dziecku wakacje dzwoniąc na jego nr prywatny olewacyjnie przekazuje inny nr na który jego zdaniem należy dzwonić mało tego na wskazany nr nie można się dodzwonić ponieważ skrzynka nie daje już rady podsumowując
Kolonia zapłacona umowy nie mam...dziecko nie jedzie...bo dzisiaj dowiedziałam się że kolonii nie ma...kłamią że zostawili wiadomość na stronie na którą nie można już wejść...proponują mi jakąś kolonie która nie jestem zainteresowana czekam na dalszy rozwój sprawy...ogólnie MASAKRA...
Obserwuj wątek
    • camply.pl Re: Hit Łeba kolonia 20.12.21, 19:41
      Pani Ewo,
      Jesteśmy Pani bardzo wdzięczni za informację dotyczącą problemów z organizatorem kolonii w Łebie. Jako firma staramy się weryfikować wszystkich organizatorów wypoczynku dla dzieci i młodzieży pod kątem formalnym. Nie mamy jednak wpływu na sposób obsługi klientów przez daną firmę (podobnie jak na allegro czy bookingu, każdy stara się jak najlepiej obsłużyć klienta, ale zawsze może się ktoś znaleźć, kogo standardy obsługi nie będą na satysfakcjonującym poziomie). Po otrzymaniu niepokojących sygnałów z Pani strony o zbliżającym się wyjeździe i jednoczesnym nieodpowiedzialnym podejściem ze strony organizatora podjęliśmy próbę skontaktowania się z nim, po czym wskazaliśmy Państwu dalsze kroki mające na celu rozwiązanie tej sytuacji. Z jednej strony bardzo się cieszymy, że pieniądze zostały do Pani zwrócone, z drugiej jednak strony jest nam oczywiście bardzo przykro, za sytuację, która Panią spotkała przez lekceważące podejście organizatora wypoczynku. Po tej sytuacji, w celu ochrony innych klientów zakończyliśmy współpracę z tą firmą. Dodatkowo wprowadzony został system opinii, którego celem ma być promowanie najlepszych organizatorów.
    • miraaa-waszczuk Re: Hit Łeba kolonia 16.02.22, 22:31
      Akurat w naszym przypadku (zimowisko w ferie) syn wrócił bardzo zadowolony - myślę że to kwestia organizatora. Camply daje możliwość oceny - warto zapoznać się przed i skorzystać równeiż po zakupie.
    • danielo85 Re: Hit Łeba kolonia 13.03.23, 20:41
      Ja też mam złe doświadczenia z camply.pl. Rezerwowałem przez nich i wyjazd nie doszedł do skutku. Nie polecam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka