Dodaj do ulubionych

Gdzie kupię bieżnie elektryczną?

26.09.09, 16:57
Witam jak w temacie. Gdzie w Częstochowie jest sklep z tego typu sprzętem? Real/Tesco mają same magnetyczne.
Mnie interesuje elektryczna tak ok. 1000 - 1500 zł. Sklepy sportowe które zwiedziłem nie posiadają tego typu sprzętu. W internecie nie można płacić kartą :(
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: gall Re: Gdzie kupię bieżnie elektryczną? IP: *.apus-net.pl 26.09.09, 20:14
      A tutaj - Firma GO SPORT w Częstochowie sprawdzales? W Auchan mozna ich znalezc. Na ich stronie internetowej jest napisane, ze sprzedaja bieznie, moze beda mieli i elektryczne. Mozna zadzwonic i zapytac, telfon podany ;)
      • Gość: alpacino01 Re: Gdzie kupię bieżnie elektryczną? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.09.09, 10:04
        dzięki wielkie. Nie byłem dawno w Auchanie i nie wiedziałem że tam jest taki
        sklep. podjadę zobaczę. dzięki raz jeszcze za pomoc bo już zwątpiłem :)
        • Gość: Monika odradzam Go Sport IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.10.09, 11:18
          Właśnie w tym sklepie, kupiłam bieżnię elektryczną firmy York, za 3 tysiaki.
          Kiedy się okazało, że potrzebuję dokupić do niej smar (trzeba go używać co 4
          miesiące, do pół roku) to wszyscy w tym sklepie mieli taki problem gdzieś, bo..
          "smaru nie mamy, nie mamy czegoś takiego w ofercie...".
          Zadzwoniłam za tydzień - ta sama śpiewka. A bieżnie, różnych firm i cen, owszem,
          nadal mają... Czyli - opchnąć klientom drogi sprzęt i zarobić - to potrafią, ale
          potem mają tych klientów w d...żym poważaniu.
          Pomoc, i to całkiem bezinteresowną znalazłam w firmie Martens Sport w centrum
          M1: nie tylko mają sprzęt, ale i dodatki do niego, do tego fachową obsługę i
          człowiek czuje, że personel z Martensa zna się na rzeczy. Polecam ten drugi
          sklep każdemu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka