baloo 12.12.03, 15:02 Przekazuje pozdrowienia i pozegnania od Chrisa. Ciur odcial Chrisa na stale od Foruma. Ni stad ni zowad, ot tak. K... B. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia Re: Od Chrisa 12.12.03, 15:22 Piszcie coś -znaczy maile do Chrisa(ale na adres prywatny) nie można go tak zostawić bez słowa pisanego...no! f.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Od Chrisa IP: 213.255.126.* 12.12.03, 15:23 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=15736 tam tez piszcie Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Od Chrisa 12.12.03, 15:23 mozemy mu robic prasowke-wyklejanke o 16tej codziennie mailem Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Od Chrisa 12.12.03, 18:15 aha poniewaz jestem raz ze ciekawska dwa niezbyt bystra wiec nie rozumiem. od foruma czy w ogole od sieci (a jesli od sieci to jak prasowke mejlem?). czy tez w ogole przecial mu ciur krwawy pepowine, ktora go z Chrisem laczyla? albowiem los Chrisa nie jest mi obojetny, mimo ze nie ze mna sie przeplatal w rekordowych watkach. ale brakowac bedzie mi jego westchnien, wiec pytam. z gory dziekuje za powazne op[traktowaznie mojego pytania, a. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Od Chrisa 12.12.03, 20:06 ej no! ale na zawsze? jezu, zaraz na placu boju zostane tylko ja i karaluchy. juz sie nie moge doczekac. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Od Chrisa 16.12.03, 13:06 Niemartw się Emu. Jakoś se poradzimy. Zobacz. Karaluchy też sobie jakoś radzą. A przynajmniej nie frasują się na zaś. P.S. Ale Chrisa szkoda. Co fuckt to fuckt :( ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eml Re: Od Chrisa IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.12.03, 10:54 stad i zowad go odcieli...ale czuje sie dobrze...Chris oczywiscie :) Odpowiedz Link Zgłoś