super-kamelia 14.10.09, 12:26 Witam. Mam kilka starych opon samochodowych których chciałabym się pozbyć tylko nie wiem jak i gdzie.Czy wie może ktoś gdzie w Cz-wie jest jakiś ich skup?Będę wdzięczna za informacje. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kejkqwl Re: Skup opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 12:58 hahaha! jeszcze chcesz pieniądze za zużyte opony? hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: super-kamelia Re: Skup opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 13:31 Chce się ich poprostu pozbyć ,a jeżeli się da na tym cosik zarobić to co w tym złego.Przynajmniej będzie na bilet do kina dla dziecka.Jeżeli chcesz to Ci te opony ofiaruję za darmo bo mi tylko zajmują miejsce w garażu. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Skup opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.10.09, 14:56 jezeli sa jeszcze w stanie do uzytku to zapytaj w zakladach wulkanizacyjnych albo daj ogloszenie do posrednika Odpowiedz Link Zgłoś
driver_20 Re: Skup opon 14.10.09, 15:41 Najlepiej zapytaj się u jakiegoś wulkanizatora.Czasami takie zakłady przyjmują stare opony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Skup opon IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.10.09, 04:28 ...ongiś skupywali w skupie przy ul.tetmajera.tam skupywano nawet potłuczone szyby.trzeba by tam zadzwonić-podjechać.to jest prawie na końcu ul.tetmajera patrząc od ul.wojska pols. za wulkanizatorem...p Odpowiedz Link Zgłoś