Dodaj do ulubionych

praca w gomma poland

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 17.01.04, 13:18
czy wiecie coś na temat pracy w tej firmie która mieści sie na aniołowie.
czy warto tam pracować?
itd.
pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: kamalea Re: praca w gomma poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.01.04, 16:54
      podobno płacą ok 1200 netto.
    • Gość: tomek Re: praca w gomma poland IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.01.04, 00:30
      Placa dosyc dobrze, ale trzeba pracowac w wielkim smrodzie topionej gumy.
    • Gość: Wiola Re: praca w gomma poland IP: 212.160.234.* 20.01.04, 08:57
      Moja koleżanka tam pracuje , zarabia ok.800 zł na rękę na trzy zmiany.
      • Gość: nina Re: praca w gomma poland IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.01.04, 18:22
        pomóżcie,jak dostać się tam,aby pracować jestem na skraju ubóstwa nie mogę
        nigzie się zahaczyć.jestem bez środków do życia
        • Gość: OBI Re: praca w obi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.01.04, 22:59
          Szukają pracowników (pracownic) w OBI Częstochowa, w dziale Ogród, głównie
          przy kwiatach, roślinach - sprzedaż, ekspozycja. Na rozmowie kwalifikacyjnej
          kierownik działu może zapytać o podstawowe roślinki - dracenę, yukkę itp,
          trzeba wykazać zainteresowanie, odwagę i patrzeć w oczy rozmówcy :) . O tym,
          czy jeszcze są przyjęcia można pytać z-cę kierownika działu ogród - p.
          Szymona Kubickiego pod tel. 3693721. Zmiany - w jednym tygodniu 8-16, w drugim
          13.30-21.30. Płace do uzgodnienia. (800-850 na rękę na początek+premie)
          • Gość: ciekawy PROSZĘ O OPINIE NA TEMAT GOMMY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.01.04, 13:20
            Njalepiej, gdyby wyraził swój osąd ktoś, kto tam pracuje, lub ktokolwiek,
            który ma wiarygodne informacje. Kogo tam poszukują do pracy (kolega był i
            mówił, że poszukiwali z wyższym wykształceniem i angielskim - to chyba nie do
            pracy przy taśmie montażowej w zapachu przypalanej gumy?) ... Czekam na
            odpowiedź. Czy Gomma uruchamia jakoś nową linię produkcyjną? Ile zarabiają tam
            i na jakich stanowiskach? Proszę...
    • Gość: zxs Re: praca w gomma poland IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.01.04, 11:05
      kobiety zarabiają mniej poniewarz mają lżejszą pracę . tak mi się wydaje,
    • Gość: ssas Re: praca w gomma poland IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 27.01.04, 23:08
      dla zainteresowanych podaje nr. 360 47 00
      ale o wszystko musicie pytać bo panni od siebie za duzo nie mówi.
      na rozmowy w poniedziałki trzeba miec papier z urzedu pracy o byciu
      zarejstrowanym + oryginały świadectw pracy. rozmowy zaczynają sie od 7 lub 8.
      jesli juz kogos potrzebuja to raczej srednie lub wyższe wykształcenie.
      wypełniaić na miejscu trzeba kwestionariusz ( pesel...)
      Na pewno trzeba próbować!
      powodzenia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka