kacha222 28.09.04, 08:15 www.mammarzenie.org Fundacja p. Kasi Figury - może się przyda ten namiar pozdrawiam wszytskich serdeczniutko! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agablues Re: Adres nowej Fundacji 28.09.04, 08:25 Zjeżam się wewnętrznie. Od tygodnia chodzę i myślę czy podzieliś się swoimi pogladami na temat pani K. Figury i Fundacji. Bo mnie to się bardzo nie podoba! Mam wrażenie, że to jest promocja aktorki, a nie dzieci. Był artykuł w Gali, ba! duży wywiad. Bardzo dużo tam mówiono o karierze pani Kasi, o jej szczęśliwym życiu, domu, rodzinie, o słodkiej Koko i nowym dziecku. Po prostu miód. Sprawy fundacji gdzieś tam plączą się między słowami. I jeszcze to zdanie: "Często sytuacje mnie przerastają. W tej chwili ogromnie zajmuje mnie moje macierzyństwo. Kiedy jestem bardzo przemęczona, to naprawdę nie sprawami fundacji, ale faktem, że noszę w sobie nowe życie, opiekuję się niespełna dwuletnią córeczką, jestem też matką nastolatka." :(( Ja czuje wielki niesmak. cały wywiad: gala.onet.pl/0,1188984,1,tematy.html Odpowiedz Link
kacha222 Re: Adres nowej Fundacji 28.09.04, 09:39 PRZEPRASZAM, jeśli Cię uraziłam, chciałam dobrze ..... może masz rację, ale chyba spróbowac warto. Ja tam wysyłam mail i list dotyczący Rafałka B., którego poznałam i chcę mu jakoś (ile mi dam radę) pomóc. jeszcze raz Przepraszam Odpowiedz Link
zorka7 Re: Adres nowej Fundacji 28.09.04, 09:51 Też czułam się zniesmaczona wywiadem. Ale fundacja, jak każda, przynosi cos dobrego. Oby dla potrzebujących - nie dla nazwiska, dla Figury. Odpowiedz Link
agablues Re: Adres nowej Fundacji 28.09.04, 14:47 Kacho, Ty mnie nie uraziłaś! Widziałam Galę już tydzień temu i, jak pisałam wcześniej, to niemiłe uczucie ciągle jest. Dzieki Tobie mogłam o tym napisać :) Odpowiedz Link
kacha222 Re: Adres nowej Fundacji 28.09.04, 15:23 do agablues To fajnie, że sobie to wyjaśniłyśmy. Ja czytam stare gazety. Chcę bardzo pomóc Rafałkowi B. i już nie wiem czego się czepiać. Wysyłam maile po ludziach, listy do firm ... ale to wszystko mało. I teraz uczepiłam się tej fundacji, moze coś wyjdzie, a jak nie to znów dostanę po nosie i kolejną nauczkę, że świat nie jest taki the best. pozdrawiam Odpowiedz Link
ewamonika1 Re: Adres nowej Fundacji 28.09.04, 09:57 Wyjaśnijcie mi, czy my mówimy o tej fundacji? W danych Fundacji (nazwiska) nie ma mowy o Figurze. A fundacja już jakiś czas funkcjonuje. Czy to jest to? www.mammarzenie.org/ e. Odpowiedz Link
malomi Re: Adres nowej Fundacji 28.09.04, 10:30 Ja też chciałam podnieść ten temat ale w celu poinformowania Pani Kasi o nas.W wywiadzie napisała o badaniach prenatalnych i niechęci skazywania dziecka na cierpienie. Może zainteresowałaby się również nami w gąszczu swoich obowiązków?:-) Odpowiedz Link
mamaadama4 Re: Adres nowej Fundacji 28.09.04, 10:49 To nie jest fundacja pani Figury. Ona tam działa - chyba jako wolontariusz i ma sie przyczynic do promocji fundacji. Odpowiedz Link