Dodaj do ulubionych

Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi

30.10.09, 11:47
"Takiego to mamy Prezydenta - co obiecał nie pamięta".

Ja się pytam gdzie jest Stadion Rakowa w WPI? Na 2015? A był na 2012!!! Prezydent robi sobie z nas żarty! Ja idę na referendum i mam nadzieje, ze nasza czerwono-niebieska brać przechyli szalę przy odwolaniu i frekwencji. Dłuzej juz nie mozna tak! Raków jest w dołku, ale nie damy sie utopić nikomu. Pokażemy co możemy zrobić 15 listopada panie "Mr. President". Na nic już nas nie nabierzesz!

Ave Racovia!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: BBJ Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 11:57
      Będzie czerwona kartka i kończymy sezon!
      • Gość: Pablo__79 Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.net.stream.pl 30.10.09, 16:14
        A po co stadion - dla "kibiców"
        • Gość: kibolek [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.09, 16:33
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • Gość: aaa Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.spidernet.pl 30.10.09, 17:05
      Nie podburzaj, nie podburzaj.
      Czyżby "Stowarzyszenie" chciało sprowokować kibiców do głosowania za odwołaniem
      Wrony bo wygląda mi to na grubą prowokację.
      Stadion jest potrzebny i to wstyd, że jeszcze go nie ma. Częstochowa na tym
      wiele traci.
      Tylko czy odwołując Wronę ktoś nam zagwarantuje, że stadion powstanie? Bo raczej
      nie SLD z Matyjaszczykiem na czele.

PS. W sobotę wszyscy na mecz z Jarotą (godz. 14). Jeżeli chcemy pokazać Wronie i
      innym politykom jak ważny dla tego miasta jest Raków to nie ma lepszego sposobu
      jak stawić sięlicznie na meczu i dopingować tak fantastycznie jak na ostatnim
      meczu z Zagłębiem S.:
      www.youtube.com/watch?v=GzW6caZjq-o
      www.youtube.com/watch?v=fBGEMuar7YE
      www.youtube.com/watch?v=GdxNgd8uNGE
      • Gość: re Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.alfanet24.pl 30.10.09, 18:56
        czy nowy prezydent zrobi coś w kierunku budowy stadionu to się okaże.Pewne
        natomiast jest że tego stadionu nie wybuduje dotychczasowy prezydent stąd mój
        ban dla tego pana podczas referendum
    • Gość: Adam M. nie kłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.adsl.inetia.pl 30.10.09, 19:37
      Głąbie, wcześniej było 16 mln zapisane do 2014 na procesy
      przygotowawcze i niewielkie roboty, a teraz sa zapisane 40 mln na
      stadion Rakowa trybuna głowna w ciagu dwóch lat. Przygotowanie
      inwestycji w innych budzetach.

Więc nie kłam referendalny gupku, bo dopiero teraz zapisano forse na
      porzadna budowe.

Pokaz mi taka partie co tyle zrobiła dla sportu, tyle obiektów
      wybudowała co Wrona.
      • ave_racovia_1921 Re: nie kłam Adamie M. 30.10.09, 22:55
        Nie kłam publicznie Adamie M., bo możemy się spotkać w sądzie. Z przyjenością Cię zobaczę i chętnie zobaczę jak wpłacasz kilka tysięcy na dom dziecka. My, kibice Rakowa też mamy serca i nie każdy to bandyta!
        Stadion był wpisany do WPI na 2012-2013-2014 z kwotą 16 mln zł, a 40 mln zł to przewidywany koszt trybuny na który trzeba byłoby w miedzyczasie dozbierać. Mam w domu WPI sciagniety z czestochowa.pl z zeszłego roku.
        Ale prezydent pchnał zadanie na 2015-2016 rok z kwotą juz tylko 6 mln zł przy utrzymaniu kosztu trybuny!
        Nowy projekt miał być zrobiony w 2009 roku, i ja się pytam gdzie on jest? Gdzie sa te wymyslone przez Ciebie prace studialne?

NIE KŁAM!

RAKÓW PAMIĘTA I NIE ZAPOMINA!

AVE RACOVIA!
        • Gość: Julka Re: nie kłam Adamie M. IP: *.apus-net.pl 30.10.09, 23:01
          Typowy kibol, myśli dołem.
          • Gość: czosnek Ogarnij się Julko IP: *.116.81.93.tvksmp.pl 02.11.09, 20:21
            Generalnie ta "myśl dołem" była spisana całkiem logicznie i zawierała kilka konkretnych argumentów oraz faktów. Emocjonalna, ale merytorycznie spójna i co najważniejsze, rzeczowa.
            Argumenty poparte faktami. To lubię. Niesmak budzą natomiast riposty ludzi, którzy z braku laku puentują dyskusję śmierdzącym frazesem, który nie ma nic wspólnego z dyskusją, lecz z...głupotą.
      • Gość: fcb Re: nie kłam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 212.87.241.* 02.11.09, 10:34
        Buahahahaha wronowy lizodup:) Chłopcze, kościoły i pomniki rosną, sportowych
        aren nic a nic.
    • Gość: :) Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.techentrance.com 30.10.09, 19:46
      a może mi ktos wytłumaczyć po co komu stadion na rakowie? dlaczego z miejskich
      pieniędzy ma byc finansowana fanaberia kilkusetset osób, które czerpią
      przyjemność z cyklicznego oglądania kilkunastu chłopaków grających w piłkę nożną?!
      inwestowanie w sport powinno być realizowane w postaci budowy ogólnodostępnych
      terenów rekreacyjnych i np. ścieżek rowerowych.
      • Gość: Ania Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.strefa.com 30.10.09, 21:19
        W takim razie po co stadion przy Olsztynskiej zostal odnowiony z miejskiej kasy
        ? I ma byc budowana hala sportowa ? Masz glupku zaprzeczenie swojego postu.
        • sweet_sensi Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi 30.10.09, 22:15
          bo tą fanaberia ma więcej osób
          • Gość: asd Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.alfanet24.pl 30.10.09, 23:09
            po raz 1. zgadzam sie z kibicami Rakowa:)
          • sweet_sensi Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi 31.10.09, 08:29
            powinno być tę
          • sweet_sensi Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi 31.10.09, 08:31
            powinno być "tę"
            • Gość: ja kibic Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.spidernet.pl 02.11.09, 15:36
              Akurat siatkówka w Częstochowie jest mniej popularna od piłki. Czyli pudło.
    • Gość: Tołstoj Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.09, 10:41
      A ja sie zastanawiam gdzie jest głos w tej sprawie autorow www.rakow.com.pl ? Tyle płaczu i krytyki rok temu na Wrone i rade, a teraz? Przeszło bez echa, choc zaraz refderendum. Tomnr zajał sie konkursem z biletami od jednej z pizzeri, a b98 rozpłynał sie. Reszta redaktorków udała ze nie ma sprawy. Ciekawe czy chłopcom przeszło i czy wybaczyli TW. A może? No własnie, każdy sobie pomysli co pomysli. Ogólnie śmiechu warte :) Krzykacze, a jak co do czego dochodzi to milcza jak :) Jestem kibicem Rakowa i chodze co mecz, bywam na wyjazdach. Jednak z takim zarzadem klubu i niektorymi kibicami to daleko nie zajedziemy. Dołaczam sie do kolegi powyzej i ide na referendum. Dosc nieudacznictwa i poklepywania sie po plecach nieudacznikow przy biernej postawie najbardziej rzekomo zainteresowanych w zeszłym roku.
      • Gość: t do tołstoja IP: *.net.stream.pl 31.10.09, 10:56
        Jest takie powiedzenie : "każdy ma swoją cenę". Resztę przemyślcie sami...
    • Gość: Robert Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: 89.108.244.* 31.10.09, 17:40
      Nie widać demolowania stadionu żużlowego po meczu, nie widać demolowania hali po
      meczu, natomiast obawiam się że szkoda inwestować w stadion piłkarski żeby
      działy się na nim takie rzeczy jak wczoraj w Zabrzu. To wstyd dla Kibiców, że
      istnieją takie półmózgi jak ci z wczoraj. Niestety, problem dotyczy zazwyczaj
      piłki nożnej. Ciekawe dlaczego...
      • Gość: nie kibic Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.10.09, 18:38
        Najpierw jako kibice zrób cię porządek z PZPN-em a później wyciągali rękę po miejskie pieniądze ,bo jak na razie te leśne dziadki robią zwami co chcą.Stadion TAK ale tylko wtedy jak piłka nożna będzie na takim poziomie jak żużel czy siatkówka .
        • Gość: ja kibic Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.spidernet.pl 02.11.09, 15:33
          O proszę Cię, chociaż jeszcze siatkówkę to rozumiem z tym poziomem, ale żużla
          już nie bardzo. Co to za poziom powiedz mi rywalizować w zawodach
          międzynarodowych do których poważnie podchodzi 5 krajów ? Co to za sukces
          wywalczyć medal w lidze, która łącznie z najniższymi szczeblami rozgrywek liczy
          gdzieś ze 20 drużyn?
      • Gość: ja kibic Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.spidernet.pl 02.11.09, 15:40
        Te rzeczy w Zabrzu działy się po za stadionem :p

Natomiast czy kibice Rakowa demolują swój stadion? To jest straszliwa bzdura. Bo
        to kibice wręcz pomagają go "odnawiać". Odmalować ogrodzenie, wieżyczkę na
        stadionie, pomóc odśnieżyć boisko, kibice chętnie zawsze pomogą, i tak jak dbają
        o ten skansen, tak tym bardziej będą dbać o nowy obiekt.

Tak swoją drogą to kibice żużla po przypalali krzesełka pirotechniką na
        odremontowanym stadionie przy Olsztyńskiej.
    • Gość: Talib Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.chello.pl 31.10.09, 19:06
      A po co wam, kibole, nowy stadion? Wy tego co macie uszanować nie
      potraficie. Raków, to wasz dom, niby tak kochacie i dzielnicę i
      klub, a syficie sprayami wszystko, co zostało choćby odmalowane. I
      nie mówicie, że to nie wy, kibole, bo nikt inny nie wypisuje sprayem
      gdzie i kiedy gra mecz wasza, pożal się boże drużyna. Dla takich
      kiboli bardziej odpowiednie będzie pastwisko i bramki zrobione z
      dwóch sztachet, a nie nowy stadion. Mieszkam na Alei Pokoju od
      urodzenia, ale takich gó...arzy mieniących się kibicami Rakowa nie
      widziałem, jak żyję. Raków jako drużyna skończyła się 20 lat temu.
      Teraz to pomyje jako i wy, ludkowie.
      • Gość: Pablo__79 Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.net.stream.pl 01.11.09, 12:39
        zgadzam się z Talibem...

trafniej chyba bym tego nie skomentował
      • Gość: CKM AZS RAKOW Talib jak wszystkich gnojów zaliczasz do jednego IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.09, 13:08
        wora to tylko bić pokłony rodzinie twojej ,ze taka
        wyrozumiała.Mieszkasz ,w Pekinie jesli jarzysz to miejsce.Cały świat
        jest nagryzmolony, samo życie.Rozumiem ,że na stadionie Rakowa byłeś
        20 lat temu.Teraz tylko smolisz na kompie swoje wypociny.Jaki ty
        biedny jestes chłopie.Jeśli tak Cię mozna nazwać.
        • Gość: Talib Re: Talib jak wszystkich gnojów zaliczasz do jedn IP: *.chello.pl 01.11.09, 14:51
          Tak, wszystkich gnojów zaliczam do jednego wora. Na Pekinie mam
          wielu przyjaciół. ale to charakterni ludzie, niejeden z wyrokami,
          wszyscy dziargani, wszyscy twierdzą to samo co ja. Mogę odwrócić
          Twoje twierdzenie napisać: pokłony dla twojej rodziny ktora
          toleruje takiego syfiarza jak ty w domu. Dla mnie i moich
          dziarganych kumpli Raków to dom, a ty i twoi szemrani kibole tylko
          go syfią. Srasz na środku pokoju u siebie w domu? Pokój to takie
          pomeszczenie często z takim okienkiem na prąd, telewizor się to
          nazywa.
          • Gość: NEMO Re: Talib jak wszystkich gnojów zaliczasz do jedn IP: *.net.stream.pl 01.11.09, 18:03
            >>>Talib

Masz prawo mieć kumpli jakich chcesz byle "charakternych i przyzwoitych".
            Jedyna prośba to: aby teraz nie obrzucać się "błotem". Teraz trzeba zjednoczyć się aby "przewietrzyć" tych przyklejonych do stołków.
            Trzeba im pokazać, że potrafimy mimo różnic zjednoczyć się w słusznej sprawie.
            Żeby nawet tych "obdziarganych" czy z wyrokami traktować jak normalnych LUDZI (swoje odcierpieli) - bo przecież często "potykali się" o bariery stworzone przez urzędasów i mieli przez to jakieś "wpadki".

Pozdrowienia dla wszystkich "charakternych".

Jako "TALIB" namów ludzi by szli na referendum - aby nadal jak fortecy bronili swój ukochany Raków!
            • Gość: Talib do Nemo. Re: Talib jak wszystkich gnojów zaliczasz do jedn IP: *.chello.pl 01.11.09, 19:27
              A zagwarantujesz, że jak się prezydent zmieni, to nie będzie
              mazania po ścianach? Nie? Więc sorry. Nikogo namawiać nie będę. Choć
              ja na referendum idę, jak najbardziej. Ale z myślą nie o rakowskim
              klubie, a z myślą wzmocnienia władzy, tej policyjnej też, żeby im
              się chciało łapać i karać tych smarkaczy z puszkami sprayu.
              • Gość: AZS CKM RAKÓW Talib dla mnie to się nazywa choroba urojona IP: *.adsl.inetia.pl 01.11.09, 20:42
                I tak ty wyglądasz.Dla ciebie szmaciarz to małe określenie.Możemy
                się spotkać .Ale jako facet ,który przeżył pół wieku ,w Czewie co
                może , z takim gojem pogadać.Weekendy mam wolne.Gwarantuję ,że po
                pysku nie dostaniesz.Ale masz pie...a na temat spraya.Auto .albo
                chałupę ci wymalowali.Na które rzeczy gdzie nie masz wpływu ,wrzuć
                na luz .Ja tego nie popieram ,ale po co się usrywać jak życie
                krótkie .Z ciebie był taki kibic jak szalet obok kina Relax.
                • Gość: Talib Re: Talib dla mnie to się nazywa choroba urojona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 08:23
                  Tak, mam pie...a na punkcie nie tyle spraya ale czystości.Może być biednie, ale musi być czysto. To stara dewiza prawdziwych mieszkańców Rakowa. Mam 47 lat, po pysku też ci nie dam. Zapraszam w sobotę koło dawnego baru Przystanek, godzina 13.00. Pogadamy o dawnych kibicach.
                  • Gość: fcb Re: Talib dla mnie to się nazywa choroba urojona IP: 212.87.241.* 02.11.09, 10:44
                    No to wszystko jasne. Dziadziuś, który obudził się w nowej rzeczywistości:)
                    • Gość: Talib Re: Talib dla mnie to się nazywa choroba urojona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.11.09, 13:16
                      No to wszystko jasne: smarkacz, któremu sie wydaje,że żyje w matrixie. Nawet przyzwoitego nicka nie potrafi wymyslić.
      • Gość: fcb Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: 212.87.241.* 02.11.09, 10:40
        Twoje miejsce pacanie jest w Afganistanie. Wstyd, że takie gó... mieszka na Rakowie.
      • Gość: Amerykanin Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.spidernet.pl 02.11.09, 15:36
        Co będzie odpowiednie dla Ciebie? Przypuszczalnie brak dostępu do internetu
        prowokatorze.
    • Gość: pamiętliwy Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.net.stream.pl 01.11.09, 11:53
      Nikt nie powinien obrażać nawet fanatycznych kibiców pasjonatów i należy umieć odróżniać Ich od "chuliganów stadionowych".
      Problem to mają ci "oceniający" !

Tak jak PZPN-owi pokażcie umiejętność organizacji i kultury pozytywnego myślenia.

Proponuję na referendum założyć szaliki - pokazać swój POWER !!!

Może następcom pamięć przestanie szwankować - zapamiętają gest KIBICÓW.

AMEN.
      • Gość: referendum Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: 212.87.241.* 01.11.09, 13:21
        Referendum! idźmy do naszych urn wyborczych!

www.referendumczestochowa.pl

Zapraszamy!! Zmieńmy los naszego miasta!
        • bush-2 Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi 02.11.09, 08:55
          Jeżeli urzędujący do tej pory nie zajęli się Rakowem, jeżeli
          ważniejsze jest to, co prezydent uważa za ważniejsze, to bardzo źle.
          Niedawno oddano długo remontowany Dom Kultury.Ten dom,nie jest dla
          wszystkich.Młodzież jest bardzo trudna i jeżeli nie podejdzie się do
          ich problemów ze zrozumieniem, będą pomijani w rozmowach, nie
          zapraszani na spotkania, gdzie będą mogli się wypowiedzieć, to
          niestety będzie to zawsze młodzież buntownicza. Radni z tej
          dzielnicy zaniedbują swoje obowiązki/mówię o tych z rady miasta/,
          rada dzielnicy, to po prostu śmiech na sali.Ta młodzież pozostaje
          sama sobie.Stadion był "ich miejscem", bo żadnego innego miejsca
          nikt im nie zaoferował, nie stworzył warunków do integracji.Oby to
          referendum przyniosło dobry rezultat,oby następni rządzący, a
          właściwie współrządzący, /bo tak to sobie wyobrażam/ zauważali
          problemy młodzieży, to coś może jeszcze uda się uratowac.
    • Gość: niekumaty Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.21.pl 02.11.09, 20:17
      Zmiana prezydenta Rakowowi nic nie pomoże, bardziej zmiana prezesa i zarządu.
      Niestety póki Huta jest głównym sponsorem klubu to prezesem musi być ktoś z nią
      związany. A że Donbas ma obecnie w dupie Raków to i ma w dupie kto będzie
      prezesem. Stąd takie persony jak Borkowski, który może i ma dobre chęci, ale
      jest nieudolny.
      To przykre, ale Raków mimo iż jest o dwie ligi wyżej od Skry, to jest
      jednocześnie dwie ligi niżej organizacyjnie od Skry. Raków ma kibiców, Skra ma
      normalnych i kompetentnych ludzi zarządzających klubem. Ci drudzy powininni
      dołączyć do tych pierwszych...
    • Gość: Tylko Raków RKS Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:50
      Dlaczego nasi liderzy ruchu kibicowskiego milczą? Tomasz i Grzechu? Czemu nie walczyliscie o stadion jak rok temu? Tyle pyskowania i teraz opuszczona zasłona milczenia? Czemu milczy stronka? Chłopcy, powiedzcie co w zamian za milczenie? Raków i bez was będzie milczał faryzeusze.
      • Gość: Tylko Raków RKS Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.09, 22:55
        sorka, miało być "Raków i bez was będzie działał faryzeusze"
      • Gość: Normalny Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 05.11.09, 14:14
        Milczą, bo nas sprzedali!
        Grzechu i Tomaszek przyjaciółmi Tadzia!
        Obiecane macie miejsca na listach wspólnotki?

Raków to MY
        • Gość: Uahhh Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi IP: *.adsl.inetia.pl 05.11.09, 14:55
          Nie gadaj bzdur kałmuku
      • uczenmistrza67 Re: Kibice Rakowa pokażą panu Prezydentowi 05.11.09, 17:17
        Cały stadion na referendum Pan Wrona zaniedbał klub dlatego postrajmy sie o to
        żeby ten czlowiek nie rządził juz świętym miastem
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka