oszrany 11.11.09, 20:38 Urzednicy i pracownicy na panstwowych etatach zawsze mieli, maja i bede mic klienta gleboko w ... Dopóki ktos ich na zbity pysk nie wywali i nie rozpedzi tego towarzystwa wzajemnej adoracji. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Edgar Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.11.09, 20:53 Ile razy bylem w tym muzeum,a chodze na kazda wystawe, obsluga byla b. zyczliwa .Nie spotkalem sie z taka sytuacja.Moze maja takie zalecenia i stad niespodzianka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sobie myślę Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście IP: *.net.stream.pl 11.11.09, 21:03 > ...Moze maja takie > zalecenia i stad niespodzianka. a może to "zwiedzacz" miał "zwiedzacz", by doprowadzić do konfliktowej sytuacji a następnie napisać do GW, by ta zapałała świętym oburzeniem. Oczywiście w imieniu wszystkich potencjalnych zwiedzających. Biorą pod uwagę to dzieje się w mieście przed referendum to wszystko jest możliwe. Nieprawdaż Gazeto? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak sobie myślę Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście IP: *.net.stream.pl 11.11.09, 21:05 miało być: > ...Moze maja takie > zalecenia i stad niespodzianka. a może to "zwiedzacz" miał "zlecenie", by doprowadzić do konfliktowej sytuacji a następnie napisać do GW, by ta zapałała świętym oburzeniem. Oczywiście w imieniu wszystkich potencjalnych zwiedzających. Biorą pod uwagę to dzieje się w mieście przed referendum to wszystko jest możliwe. Nieprawdaż Gazeto? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: B obsługa miła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 08:04 to fakt ale nigdy nikogo na zadnej wystawie nie widac - reszta to oszustwo po prostu matrix Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do b Re: obsługa miła IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 08:06 komunistyczny matrix Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejdzierzyn Tak nie zatrzymamy turystów w mieście 11.11.09, 21:16 Kiedys poszlismy z bracmi do muzeum, po zakupie biletów, pan przy wejściu poprosił sie pośpieszyć bo zaraz zamykaja. Załuje, że tam poszedłem nie ma co ogladać, to nie muzeum a izba pamieci. Droga władzy zróbcie cos w Częstochowie, bo Jasna Góra juz sie przejadła. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: z Ohio Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście IP: *.net.stream.pl 11.11.09, 21:39 > Kiedys poszlismy z bracmi do muzeum ... to nie muzeum a izba pamieci a w jakim mieście to było? Bo izby pamięci to raczej w usa są. ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yach Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście IP: *.mofnet.gov.pl 12.11.09, 06:38 Krążyć pomiędzy dwoma budynkami to może tylko osoba co nie radzi sobie z życiem. W drugiej kwestii, być może dobrym rozwiązaniem byłoby zakończenie sprzedaży np. na 40 minut przed zamknięciem ekspozycji, choć nigdy nie gwarantuje to, że nie pojawi się autor powyższego tekstu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maniuś serwatka Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 07:31 Pod koniec maja br. zwiedzając atrakcje woj. śląskiego w ramach konkursu pojechałem do Częstochowy, aby zwiedzić podjasnogórskie obiekty. W głownym budynku Muzeum Rud było wszystko w porządku, ale nie mieli specjalnej pieczątki, która dysponował, jak mi powiedziano, ktoś w pobliskim pawilonie. Tam drzwi były zamknięte. Po kilkakrotnych spacerach pomiędzy obydwoma budowlami zdołałem trafić na pana, który akurat wyszedł na papierosa. Nawet mi przybił stempelek, ale w złym miejscu, w dodatku tak fatalnie, że zamazał pieczątkę dotyczącą innego obiektu w Częstochowie. W końcu zrezygnowałem z ponownego dopraszania się otwarcia drzwi, pojechałem gdzie indziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tak jest Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 07:58 1 słwnie jedna instytucja typu zachodni wypasiony dom kultury z teatrem, kinem, estradą, 5 salami wystaw otwarta non stop z kawiarnią, knajpą - z kasą, bez sacrum z kludźmi bo teraz nikt nigdzie nie chodzi- zobacz Paryż, Sztokholm...resztę rozwiązać!!!po 15. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do tak jest tak IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.11.09, 07:59 tak chce wywalony przez wronę prezes Zachęty Odpowiedz Link Zgłoś
42i200 Tak nie zatrzymamy turystów w mieście 12.11.09, 08:12 O już początek kampanii wyborczej. www.tomasztyl.pl Odpowiedz Link Zgłoś
marctime A gdzie jest Szanowny Pan Tadeusz ? 12.11.09, 15:47 Co na to Pan Prezydent Wrona? obecnie ma wszystko pewnie w poszanowaniu bo zbliża się referendum a z reszta jego i tak nic w tym mieście nie interesowało no chyba że klasztor Jasnogórski (jak dzwony na wałach zagrzmią to Pan Tadeusz na kolanach bieży z magistratu) Zostawiam wam drodzy forumowicze do przemyślenia Odpowiedz Link Zgłoś
kamilosek155 Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście 12.11.09, 18:04 To nie prawda. Byłem w muzeum pod Jasną Górą, zwiedziłem wszystkie wystawy. Obsługa jest bardzo miła. Wszystkie informacje odnośnie godzin otwarcia muzeum są jasne i czytelne. Nie ma żadnego problemu z zakupieniem biletu. :-) Polecam wszystkim zwiedzenie tego muzeum. Odpowiedz Link Zgłoś
vincent_vega06 Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście 18.11.09, 09:36 po co ci trurysci Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: micha Re: Tak nie zatrzymamy turystów w mieście IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.11.09, 09:43 Kto tu myśli, że turyści idą do nas tłumem, może kiedyś sen się ziści to ma coś z rozumem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś