henryk_zajac 26.11.09, 09:47 Witam, chcialem sie dowiedziec jakie sa srednie ceny dzialek na obrzezach Czestochowy (Wyczerpy)?Jaka jest cena za m2?Dzialki rolne. Pozdrawiam, Henryk Zajac Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ... Re: Ceny dzialek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.11.09, 12:48 Za wysokie!!!!! tak jak w warszawie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Henryk Zajac Re: Ceny dzialek IP: *.nowaera.com.pl 26.11.09, 13:44 A konkretnie jakie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wek Re: Ceny dzialek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.11.09, 20:57 Zawodzie 150zl m2. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TYM Re: Ceny dzialek IP: *.chello.pl 27.11.09, 10:46 co rozumiesz przez obrzeze czestochowy oraz jaka jest odleglosc do granicy Czestochowy co do cen dzialek to zalezy od wielu czynikow 1 czy jest miedzy zabudowaniami 2 czy tez jaka jest doleglosc od Miasta i wiele innych czynikow ale ktos tam napsiala ze zdrogie hmmmm to kup sobie gdzies dzialke polna nadajaca sei w palnei przestrzenym zagospodarowania na jej podzial pod budownictwo mieszkalne to sam zobaczysz jaki to procent musisz oddac do gminy na ktorej ta dzialka jest !!!!i co wiecej neima zmiluj sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ja Re: Ceny dzialek IP: *.net.stream.pl 14.12.09, 19:10 Ja chcę sprzedać działkę na Kawodrzy do centrum ok. 7min.Cena ok.100 za m2 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Ceny dzialek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 20:41 7 min. czym? Wołami,konno,czy autem w korku- podaj miejsce i uzbrojenie,a także wielkość działki- czy mogę mieć konie i stajnię? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opus Re: Ceny dzialek IP: *.bb.online.no 14.12.09, 21:00 IP normalny ty jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: do Henryk Zajac Re: Ceny dzialek IP: *.bb.online.no 14.12.09, 21:02 kup sobie pośrednika Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: opus Re: Ceny dzialek IP: *.bb.online.no 14.12.09, 21:04 ty krzyś normalny ty jesteś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzyś Re: Ceny dzialek IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.09, 21:10 Myślę,że jestem"normalny"-jak to określasz-odległość podaje się w metrach albo w kilometrach itd. ale nigdy w minutach.Nie chodziłem na Politechnikę. Odpowiedz Link Zgłoś