Dodaj do ulubionych

do administratorów forum

IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 03.02.04, 15:52
Mam ogromną prośbę. Czy administratorzy tego forum mogliby stworzyć jakieś
getto dla tych oszołomów z prawicowych i lewicowych bojówek? Na przykład
przerzucać ich wątki do jakiegoś podforum? Niech ono się nawet nie
nazywa "zoo" a na przykład "polityka". Chodzi o to żeby nie śmiecili tam
gdzie przychodzą normalni ludzie.
Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: Mirekarek Kawecki Drogi przerazony notowaniami chłopcze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.02.04, 23:44
      Pisujesz pod pseudonimami jak wszyscy bo nalezysz do tej samej żęnującej grupy
      oszołomów którzy wstydza sie podpisac tego co napisali swoim nazwiskiem. Twoje
      teksty sa pełne wyzwisk i nienawisci i wynikaja z niemocy bo prawda kole i
      dostrzega ja coraz wiecej ludzi. Nie mydl oczu neutralnoscia i obiektywizmem
      bo to co prezentowałes do tej pory jest zwykłym chamstwem i pełnym obrzydliwej
      manipulacji mentorstwem. I ma zawsze jeden kolor - czerwony czasami wpadajacy
      tylko w różowy.
    • Gość: kondi Re: do administratorów forum IP: 80.55.228.* 04.02.04, 02:05
      Nie wiem czy znasz coś takiego,raczej wątpię, co zwie się "tolerancja". Nie
      wiem czy zauważyłeś ale to jest forum dla wszystkich o róznych poglądach, a
      ludzi o twoich potocznie nazywa się dyktatorami. Czy Fidel Castro to twój wujek?
    • Gość: Janek Blond Re: do administratorów forum IP: *.juranet.czest.pl 04.02.04, 07:23
      biedny james jest oburzony, bo formumowicze zwrocili mu uwagę, że zachowuje się
      jak najzwyklejszy burak(warzywo nie wybrane przypadkowo)
      Ze skargą do administratora się zwrócił, a on ci na pewno nie pomoże, jedynie
      może cie us.... bo to robi najlepiej.
      Więc drogi jamesie, jeśli ci się to forum nie podoba to do widzenia.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka