ancymonek0000 12.01.10, 18:25 Czy ktoś wie gdzie mozna JAK NAJSZYBCIEJ wykonac rezonans na NFZ, albo najtaniej prywatnie? wolalabym jednak ta pierwsza opcje... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: JUlka Re: Rezonans magnetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 18:33 Jeśli lekarz na skierowaniu napisze PILNE, to myślę, że w ciągu tygodnia wszędzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonek0000 Re: Rezonans magnetyczny 12.01.10, 18:45 no niestety, na parkitce, mimo ze pilne, termin byl dopiero na czerwiec;/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MAVERIC Re: Rezonans magnetyczny IP: 195.88.28.* 12.01.10, 18:53 To i tak Ci na Parkitce szybko by zrobili. Pytałem tam w czwartek i ze skierowaniem PILNE pani chciała mnie zapisać na sierpień. Podobno na Tysiącleciu są lepsze terminy. Jutro bedę tam dzwonił. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Julka Re: Rezonans magnetyczny IP: *.internetdsl.tpnet.pl 12.01.10, 18:56 Ja tomografię na Zawodziu miałam w ciągu tygodnia. Miałam dopisek PILNE. Może tam spróbuj. I w grudniu, bez dopisku miałam termin na styczeń a na Parkitce na lipiec. Odpowiedz Link Zgłoś
ancymonek0000 Re: Rezonans magnetyczny 12.01.10, 19:14 na zawodziu nie robia niestety rezonansu:( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Rezonans magnetyczny IP: 188.33.132.* 12.01.10, 20:49 Próbuj na PCK. Może prywatnie zrobią "od ręki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: driver Re: Rezonans magnetyczny IP: *.dip.t-dialin.net 13.01.10, 00:49 MRT jest lepszy i nie polega na naswietlaniu jak CT. Ale jesli na MRT musisz czekac az 6 miesiecy(makabrycznie dlugo) to nawet sie nie zastanawiaj tylko wybierz CT-gdyz czas jest bardzo istotny. Powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polskagoollaa Re: Rezonans magnetyczny IP: *.xdsl.centertel.pl 13.01.10, 12:07 Nie rozumiem, przecież regularnie opłacasz składki na zus! - to dlaczego masz czekać 6miesięcy na badanie od którego zależy Twoje zdrowie?? Kocham ten kraj!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liczbaurojona Re: Rezonans magnetyczny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.01.10, 23:02 Dlatego, że ta pani ze swojej składki finansuje leczenie połowy Polski, która nie płaci składki zdrowotnej, tj wszystkich mniej lub bardziej bezrobotnych, ich rodzin, rolników, biednych rencistów co to badają się kilka razy w roku żeby wyżebrać rentę. Tak każe nasza konstytucja a wyborcom, wśród których przeważają wyżej wymienieni, się to podoba. Dla tej pani już nie starcza. Praktyczna rada: jak popije i poudaje,że miała uraz głowy, będzie mieć TK od razu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kk Re: Rezonans magnetyczny IP: *.adsl.inetia.pl 14.01.10, 15:05 W Bełchatowie. Wczoraj terminy były jeszcze na marzec. Niestety NFZ obciął kontrakty na rezonans "poradniany" o 50%, dlatego takie problemy :( Odpowiedz Link Zgłoś